Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 10:00

Tα ζώδια σήμερα 20 Σεπτεμβρίου 2022

Γράφτηκε από την
Tα ζώδια σήμερα 20 Σεπτεμβρίου 2022

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σου προσδίδει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου έναν «ρετρό» χαρακτήρα και είναι πιθανό να ξαναβρεθείς με άτομα που έχεις να δεις καιρό, χωρίς αυτό να έχει κάτι το αρνητικό, ίσα-ίσα που φαίνεται να καλύπτονται κενά του παρόντος. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού συνηγορεί σε αλλαγές και ανατροπές στα εργασιακά σου, με τις περισσότερες να έχουν θετικό πρόσημο, προλαβαίνεις όμως κι… εσύ να κάνεις κάτι ασυνήθιστο, αφού αυτό θα «πιάσει» σήμερα. Αν πάλι σε απασχολεί ένα θέμα υγείας, η λύση του θα έρθει μέσα από μια πρωτοποριακή θεραπεία.

 

Ταύρος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε θέλει πιο ανατρεπτικό/ή, στις προσωπικές επιλογές σου ή και στον τρόπο ζωής σου, αφού ακολουθώντας την «πεπατημένη» και μόνον, κινδυνεύεις να πέσεις θύμα μιας αρνητικής έκπληξης. Επιπλέον, κάτι αλλάζει στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα και το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να επιμείνεις σε μια πολιτική κτητικότητας. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στον 6ο ηλιακό οίκο σου, όσο περισσότερες εναλλακτικές έχεις στη διάθεσή σου, τόσο το καλύτερο για σένα, αφού η αναπλήρωση των κενών ή των ελλείψεων στη δουλειά σου θα γίνει χωρίς πρόβλημα.

 

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού συνηγορεί σε μια αλλαγή των δεδομένων στο σπίτι και την οικογένειά σου, είτε πρόκειται για μια αλλαγή διαρρύθμισης στον χώρο σου, είτε για μια μετακόμιση, αν όμως δεν σχεδιάζεις τίποτε απ’ όλα αυτά, απομένει το να… υποδεχθείς έναν απρόσκλητο μουσαφίρη! Μπορεί ακόμη να λάβεις μια απρόσμενη στήριξη από το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στον 5ο ηλιακό οίκο σου, επανέρχονται στο προσκήνιο πρόσωπα και ενδιαφέροντα του παρελθόντος κι όχι για κακό, ίσως μάλιστα να καλύψουν το κενό που άφησε φεύγοντας κάποιος/α άλλος/η!

 

Καρκίνος

Με τον ανάδρομο Ερμή στον 4ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να ξαναδείς κάποια πράγματα στο χώρο σου, διορθώνοντας τα κακώς κείμενα στη διαρρύθμιση και συμπληρώνοντας τα όποια κενά, κυρίως στον οικιακό εξοπλισμό σου. Επιπλέον, η μέρα προσφέρεται για επανεξέταση περιουσιακών ρυθμίσεων, όσον αφορά όμως σε ένα νέο συμβόλαιο-μισθωτήρια, θα χρειαστεί να «τρέξεις» για προαπαιτούμενα που λείπουν. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να «σπάσεις» τη μονοτονία με μια εκδρομή ή ένα ταξίδι, ίσως όμως να λάβεις και μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα.

 

Λέων

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα πετύχεις σίγουρα εκεί που δεν σου δίνουν καμία πιθανότητα, γι’ αυτό κυνήγησε το «ανέφικτο», ίσως όμως να συμβεί και από μόνη της μια αλλαγή που θα σε φέρει σε πλεονεκτική θέση. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι, που όμοιό του… δύσκολα θα βρεις! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον 3ο ηλιακό οίκο σου, συνηγορεί στο να ασχοληθείς ξανά με υποθέσεις που έχουν όσο να ’ναι την ταλαιπωρία τους και κάθε εναλλακτική είναι ευπρόσδεκτη αλλά από τη στιγμή που το αποτέλεσμα των ενεργειών σου είναι θετικό κράτα το ότι διορθώθηκαν ή συμπληρώθηκαν ελλείψεις και κενά.

 

Παρθένος

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, οι εξαιρέσεις επικρατούν των κανόνων και τα αναμενόμενα παραχωρούν την θέση τους στα απρόσμενα, ακόμα λοιπόν κι αν έχεις τις λογικές ενστάσεις σου, δοκίμασε κάτι το «ανατρεπτικό» και δεν θα χάσεις. Iσως μάλιστα μια αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση θα αιφνιδιάσει θετικά φίλους και εχθρούς! Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στο 2ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να καλύψεις τα όποια κενά προκύψουν στην τροφοδοσία σου αλλά και γενικότερα στα οικονομικά σου και σε κάθε περίπτωση ότι έχεις στην «καβάτζα» ή ως εναλλακτική, θα σου χρησιμέψει.

 

Ζυγός

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου σε «επαναφέρει» σε πρότερες καταστάσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ξαναβλέποντας το ίδιο «έργο» θα σου… κακοπέσει! Απλά θα έχεις «τρεχάματα» και με δεδομένο το ότι όλο και κάποιο χαρτί θα σου λείπει, καλείσαι είτε να το… βρεις, είτε να αξιοποιήσεις τις όποιες εναλλακτικές λύσεις θα σου προσφερθούν. Παράλληλα με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού η αποκάλυψη ενός μυστικού μπορεί να γίνει σε ανύποπτο χρόνο και από εκεί που δεν το περιμένει κανείς, από τη στιγμή ωστόσο που εσένα θα σε… εξυπηρετήσει, να ευγνωμονείς το σύμπαν και τις παράξενες συμπτώσεις του!

 

Σκορπιός

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε θέλει έτοιμο/η να ανταποκριθείς σε μια «πρόκληση», διαψεύδοντας εκείνους/ες που δεν σε έχουν ικανό/ή για κάτι τέτοιο, με πρώτο και καλύτερο τον… εαυτό σου! Επιπλέον, είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με πολύ ιδιαίτερο αντικείμενο. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στο 12ο ηλιακό οίκο σου το πιο αντιπροσωπευτικό είναι να καθίσεις στον καναπέ του ψυχαναλυτή και να αρχίσεις να μιλάς για το παρελθόν σου, ίσως όμως να βρεθείς εσύ σε μια θέση συμβούλου, ακούγοντας διάφορα… ενδιαφέροντα για τη μυστική ζωή των άλλων!

 

Τοξότης

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού έχεις πολύ καλές πιθανότητες να πετύχεις σε ένα θεωρητικά δύσκολο εγχείρημα, παρά σε κάτι «εύκολο», ενώ δεν αποκλείεται να τύχεις και μιας μάλλον απρόσμενης στήριξης από ένα ισχυρό άτομο, που έχει τη φήμη του «ιδιότροπου». Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον 11ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε μια αναπροσαρμογή στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και αν τυχόν «στερέψει» η δεξαμενή των γνωριμιών σου, οι παλιοί γνωστοί και οι παλιές αγάπες θα καλύψουν επάξια το κενό, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις και σε ένα reunion.

 

Αιγόκερως

Με τον ανάδρομο Ερμή στο 10ο ηλιακό οίκο σου, τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να ελπίζεις στην αναβίωση ενός πλάνου, που ήταν στα «αζήτητα», αντίθετα όμως σε σχέση με τα τρέχοντα επαγγελματικά σου σχέδια αναμένονται «τρεχάματα» για την κάλυψη κάποιων προαπαιτούμενων που για την ώρα δεν υπάρχουν. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει μάλλον απροσδόκητες καταστάσεις στη ζωή σου, που όμως για να τις… ευχαριστηθείς θα πρέπει να αφήσεις για λίγο στην άκρη κανόνες και πρωτόκολλα! Iσως πάλι να κάνεις ένα απρόσμενο ταξίδι ή να μάθεις-δεις κάτι που θα σε καταπλήξει.

 

Υδροχόος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε φέρνει σε θέση υπεροχής, κάτι που μπορεί να φανεί τόσο στις προσωπικές υποθέσεις σου, όσο και σε οικονομικά ζητήματα. Επιπλέον, μη διστάσεις να «βγάλεις» το ιδιαίτερο γούστο σου ή και να προχωρήσεις σε «αντισυμβατικές» επιλογές, αφού με αυτόν τον τρόπο θα τραβήξουν την προσοχή και το ενδιαφέρον εκείνων που σου ταιριάζουν πραγματικά. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον 9ο ηλιακό οίκο σου, σε βοηθά να αξιοποιήσεις λύσεις και υλικό που είναι στο «συρτάρι», ίσως όμως να μην αποφύγεις και κάποια «τρεχάματα», σχετικά με έγγραφα ή άλλα προαπαιτούμενα.

 

Ιχθύες

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να ξεχάσεις τα «συνήθη» και να κάνεις την έκπληξη, αφού μόνον έτσι θα… δικαιωθείς! Iσως βέβαια να εκπληρωθεί και μια επιθυμία που είχες κάποτε αλλά… βαρέθηκες να περιμένεις και δεν ισχύει πια! Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στον 8ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να στερέψει προσωρινά μια πηγή εσόδων αλλά θα την βρεις την άκρη σου, ίσως μάλιστα η ενεργοποίηση μιας παλιάς προοπτικής να αποδειχθεί τελικά πολύ πιο συμφέρουσα. Μπορεί ακόμη να σου επιστραφούν δανεικά ή να λάβεις κάποια αναδρομικά… ακριβώς την πιο κατάλληλη στιγμή!

 


NEWSLETTER