Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 10:15

Tα ζώδια σήμερα 22 Σεπτεμβρίου 2022

Γράφτηκε από την
Tα ζώδια σήμερα 22 Σεπτεμβρίου 2022

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Κριός

Με τη Σελήνη στο Λέοντα καλείσαι να «γεφυρώσεις» χάσματα και αντιθέσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αν όμως καταφέρεις να βγάλεις κάποια άκρη… έλα να το πεις και σε μας! Φαίνεται μάλιστα ότι μόλις πάει να «δέσει» μια κατάσταση, θα προκύπτει η αντίθετή της, είναι προτιμότερο λοιπόν να τηρήσεις μια στάση αναμονής. Παράλληλα βέβαια καλείσαι να είσαι υποψιασμένος/η απέναντι σε άτομα που σε προσεταιρίζονται, αφού δεν «παίζουν» τίμια κι όσο υπέρ σου μπορεί να λειτουργούν σήμερα, άλλο τόσο «καταστροφική» μπορεί να αποβεί η σχέση σας αν στην πορεία θελήσεις να ανεξαρτητοποιηθείς.

 

Ταύρος

Η Σελήνη στο Λέοντα πριμοδοτεί ανακατωσούρες, ίσως και… ανεκδιήγητες καταστάσεις στο σπίτι ή και την οικογένειά σου και μακάρι να μπορούσες να αποστασιοποιηθείς από εκείνα που θα συμβούν αλλά το πιθανότερο είναι να γίνεις κι εσύ μέρος του προβλήματος, θες, δεν θες! Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για μισθώσεις ακινήτων και περιουσιακές ρυθμίσεις. Παράλληλα, μην υποτιμάς την ζημιά που μπορεί να σου κάνει ένα άτομο που δεν πήρε από σένα αυτό που ήθελε και είναι σκόπιμο να είσαι πιο καχύποπτος/η. Επιπλέον, είναι πιθανό να ακούσεις ή να δεις κάτι δυσάρεστο.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο Λέοντα σε παραπέμπει σε μια καθημερινότητα της… ταλαιπωρίας, με καταστάσεις που σε πηγαίνουν από το ένα άκρο στο άλλο και αν εξέλθεις μάλλον για αλλού θα ξεκινήσεις κι αλλού θα βρεθείς, χωρίς να ολοκληρώσεις κάτι. Ανάλογα προβληματική μπορεί να αποβεί και η επικοινωνία σου, ιδιαίτερα με γνωστούς ή συγγενείς, ίσως όμως να χαλάσει και ένα μέσον που χρησιμοποιείς. Παράλληλα, η διάθεσή σου ενδέχεται να «μαυρίσει», ύστερα από κάτι που θα δεις ή θα μάθεις αλλά να είσαι υποψιασμένος και απέναντι σε όποιον/α σου «τάζει» αφού υπάρχει σχέδιο από πίσω και μάλιστα κακόβουλο.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στο Λέοντα συνηγορεί σε οικονομικά σκαμπανεβάσματα και το σοφότερο από την πλευρά σου θα ήταν να μην προβείς σε κάποια σημαντική αγορά ή επένδυση. Αν τώρα σου τύχει κάποια αναποδιά, που θα ανοίξει «τρύπα» στον προϋπολογισμό σου, προσπάθησε απλά να περιορίσεις τη ζημιά και μην πιέζεις τις καταστάσεις, αφού κινδυνεύεις να βρεθείς σε ακόμα χειρότερη θέση. Παράλληλα, μπορεί να βιώσεις κάτι το δυσάρεστο στο σπίτι ή και την οικογένειά σου, ίσως όμως να προβείς και σε εκκαθαρίσεις στον χώρο σου, στέλνοντας στον… αγύριστο ότι είναι φορτωμένο με αρνητική ενέργεια!

 

Λέων

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, η διάθεση και η ψυχολογία σου κινούνται στα δύο άκρα, με κίνδυνο να φανείς εντελώς ανακόλουθος/η ή και να δώσεις μια αντιφατική εικόνα στα μάτια εκείνων που σε ενδιαφέρουν, με τον εγωισμό σου να είναι το πρώτο… θύμα! Επιπλέον μπορεί να υπάρξει μια πλήρης διάσταση ανάμεσα σε αυτά που θες ή σχεδιάζεις και στα… άλλα που γίνονται! Παράλληλα, δρομολογούνται υπόγειες διεργασίες στη δουλειά σου και δεν είναι ώρα για να εμπιστεύεσαι άτομα που διατείνονται ότι «θέλουν το καλό σου». Iσως όμως να συμβεί και κάτι το δυσάρεστο στη ζωή ενός συγγενή σου.

 

Παρθένος

Η Σελήνη στο Λέοντα προδιαθέτει σε μια εσωτερική ανησυχία που μπορεί να σου χαλάσει και τον ύπνο, ίσως όμως να υπάρξουν και ουσιαστικοί λόγοι για αυτό, ξεκινώντας από την υγεία σου, που δεν είναι και στα καλύτερά της. Ισως πάλι να λάβεις αντιφατικά μηνύματα για μια υπόθεση που εξελίσσεται στο παρασκήνιο και από το να εκτεθείς, παίρνοντας μια «χ» θέση, είναι σίγουρα προτιμότερο να… περιμένεις! Παράλληλα, αν κάνεις κάποιες αγορές μπορεί να αποδειχθούν «γκαντέμικες», ενώ είναι… εύκολο να πέσεις θύμα κυκλωμάτων της παραοικονομίας, αναζητώντας μια χρηματοδότηση.

 

Ζυγός

Η Σελήνη στο Λέοντα συνηγορεί στο να ζήσεις αλληλοσυγκρουόμενες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και αν θες να παραμείνεις στο «κέντρο» σου, δεν θα πρέπει να δίνεις σημασία στο τι λένε ή τι κάνουν οι άλλοι, αφού η διάθεσή τους μπορεί να αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη. Επιπλέον, ότι κι αν επιθυμείς θα σου συμβεί το… αντίθετό του! Παράλληλα, είτε το θες είτε όχι καλείσαι να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, ιδιαίτερα σε σχέση με τα οικογενειακά σου, για να είσαι… οκ όμως με αυτό, θα πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις οριστικά με το παλιό και ας αφήσεις πίσω σου και κάποια δικά σου «κομμάτια».

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στο Λέοντα προδιαθέτει σε καταστάσεις ή συμπεριφορές που μπορεί και να σε «τρελάνουν», αφού πάνω που πας να σχηματίσεις μια οριστική εικόνα τα πράγματα θα αλλάζουν προς την… αντίθετη κατεύθυνση! Επειδή όμως όλη αυτή η… ανωμαλία θα σταματήσει σύντομα, απλά κάνε υπομονή και κυρίως μην παρασύρεσαι σε σπασμωδικές κινήσεις, αφού θα εκτεθείς. Αν τώρα υποψιαστείς πως συμβαίνουν πράγματα πίσω από την πλάτη σου… δίκιο θα έχεις και αλίμονο σε αυτόν/ή που θα πέσει στο «λάκκο» που σκάβει για σένα! Ισως όμως να ταλαιπωρηθείς κι από ένα επικοινωνιακό «μπλακ άουτ».

 

Τοξότης

Με τη Σελήνη στο Λέοντα το να ταξιδέψεις μπορεί να αποδειχθεί μια… κακή ιδέα, αφού εκεί έξω σε περιμένουν εμπόδια αλλά και καταστάσεις που δεν έχουν λογική. Επιπλέον, από τις επαφές σου με το εξωτερικό, δεν πρόκειται να βγει κάτι που να σε ικανοποιεί. Ισως πάλι να ταλαιπωρηθείς προσπαθώντας να αποκομίσεις κάποιο έγγραφο. Παράλληλα, να προσέχεις και τις… παρέες σου, αφού εύκολα μπορεί να σε κάνουν να πάρεις τον «κακό το δρόμο» και όσο για τα οικονομικά σου, αν κάτι «στραβώσει» για τα καλά, μην επιμείνεις σε μια χαμένη προοπτική, αφού θα σε μπλέξει χειρότερα στη συνέχεια.

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο Λέοντα σε παραπέμπει σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη κατάσταση στα οικονομικά σου και όπως θα διαπιστώσεις σε κάθε επιλογή σου το σύμπαν θα έχει μια… αντίθετη άποψη! Είναι σκόπιμο λοιπόν να μην προβείς σε κάποια σημαντική αγορά ή επένδυση, ούτε όμως και να σε «ορίσει» ένα πρόβλημα, αφού στην πορεία θα εκλείψει από μόνο του. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στα μέρη σου σηματοδοτεί μια καταλυτική εξέλιξη στη ζωή σου, ίσως μάλιστα να βρεθείς προ τετελεσμένων και μένει να αποφασίσεις αν τελικά θα κάνεις μια «συμφωνία με το διάβολο» ή απλά θα… ρίξεις «μαύρη πέτρα» πίσω σου!

 

Υδροχόος

Με τη Σελήνη απέναντί σου θα διαπιστώσεις ότι δεν μπορείς να βασιστείς σε κανέναν, ενώ αν πάρεις μια υπόθεσή σου πολύ στα σοβαρά, ενδέχεται να παρασυρθείς και σε πράξεις ή επιλογές που… αν μπορούσες να περιμένεις λίγο θα αποδεικνύονταν αχρείαστες. Προσπάθησε λοιπόν να είσαι σε κατάσταση «ζεν» κι ας σε πουν για μια ακόμη φορά… αναίσθητο/η! Από την άλλη πλευρά βέβαια καλείσαι να διερευνήσεις πρόσωπα και πράγματα και να λάβεις τα δέοντα μέτρα, αφού κάποιος/α θα αποπειραθεί να παραβιάσει τα προσωπικά σου δεδομένα ή και να «στήσει» καταστάσεις σε βάρος σου.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στο Λέοντα προδιαθέτει σε ένα «αλαλούμ» στα εργασιακά σου, με τις απαιτήσεις ή τις επιλογές της μιας στιγμής να… ακυρώνονται την επόμενη και βέβαια σε ένα τέτοιο καθεστώς είναι μάταιο να ελπίζεις σε μια οριστική διευθέτηση των πραγμάτων. Αντίθετα, μάλλον σε συμφέρει να παραμείνεις σχετικά αδρανής, φροντίζοντας συνάμα και για την διατήρηση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξίας. Παράλληλα, ένα πάθος μπορεί να σου στοιχίσει, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά. Αν πάλι δανειστείς, πρόσεξε μήπως υποθηκεύσεις το μέλλον σου, βάζοντας μια υπογραφή που… δεν θα έπρεπε!

 


NEWSLETTER