Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 09:30

Tα ζώδια σήμερα 4 Οκτωβρίου 2022

Γράφτηκε από την
Tα ζώδια σήμερα 4 Οκτωβρίου 2022

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Κριός

Με τον Ερμή στην Παρθένο να ανάγει τη λεπτομέρεια και τη σειρά των πραγμάτων σε ουσία, είτε θα προσαρμοστείς, δίνοντας κι εσύ έμφαση στην οργάνωση και την τάξη, είτε θα… συγχυστείς από τις καθυστερήσεις, που συνήθως συνοδεύουν μια «γραφειοκρατική» αντίληψη. Επιπλέον, μπορεί να ταλαιπωρηθείς κι από έναν πονοκέφαλο. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Aρη-Ποσειδώνα είναι πιθανό να λαθέψεις στην κρίση σου ή και να εξαπατηθείς από ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου, ίσως όμως να «κάνει φτερά» κι ένα μέσον μεταφοράς ή επικοινωνίας γι’ αυτό έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα!

 

Ταύρος

Με τον Ερμή στην Παρθένο, κάθε τι το αμιγώς ψυχαγωγικό πάει πίσω, αφού προέχουν όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν ή και είναι μέρος μιας γραφειοκρατίας. Iσως όμως να έχεις και μια ιδιαίτερα χρήσιμη και διαφωτιστική συζήτηση με ένα «περπατημένο» άτομο που διαθέτει γνώσεις και εμπειρίες γύρω από διάφορα ζητήματα. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Aρη-Ποσειδώνα, μια οικονομική προοπτική δεν είναι όπως σου παρουσιάζεται ή πιστεύεις και το σοφότερο από την πλευρά σου είναι να αρχίσεις να ψάχνεις για τον… λάκκο που έχει η φάβα, πριν «την πατήσεις» για τα καλά!

 

Δίδυμοι

Ο Ερμής στην Παρθένο μπορεί να αναδείξει ένα περιουσιακό ή οικογενειακό ζήτημα, που απαιτεί προσεκτικούς χειρισμούς και σημασία στη λεπτομέρεια και θα λυθεί μόνον με αμοιβαίες υποχωρήσεις και επίδειξη ρεαλιστικού πνεύματος. Αν τώρα δεν κατέχεις κάποια πράγματα, να τα αφήσεις στα χέρια των ειδικών. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Aρη-Ποσειδώνα ανάγει την απάτη σε… επιστήμη και όχι πως δεν μπορείς κι εσύ να κάνεις τα «ταχυδακτυλουργικά» σου για να κρύψεις αυτά που δεν θες να φανούν, πρόσεξε όμως μήπως θεωρώντας πως «τα ξέρεις όλα» πέσεις τελικά θύμα μιας ξεγυρισμένης απάτης.

 

Καρκίνος

Ο Ερμής στην Παρθένο σε προσανατολίζει σε «πληκτικές» αλλά αναγκαίες δημόσιες σχέσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με κάτι χρονοβόρο ή και με τεχνικά ζητήματα που απαιτούν υπομονή, ενώ σε κάθε περίπτωση όσο πιο προνοητικός/ή είσαι, τόσο το καλύτερο για σένα! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Aρη-Ποσειδώνα σε εκθέτει σε ιώσεις, αλλεργίες αλλά και σε υπονομευτικές δράσεις από άτομα «υπεράνω πάσης υποψίας», ίσως μάλιστα να γίνουν «όργια» σε βάρος σου σε μια νομική υπόθεσή σου. Iσως πάλι να δεχθείς μια ψυχική επίθεση ή και να συμβεί κάτι καθώς κοιμάσαι.

 

Λέων

Ο Ερμής στην Παρθένο σε παραπέμπει σε έναν «χρήσιμο περιορισμό» στα οικονομικά σου και είναι πιθανό να κάνεις ένα βήμα πίσω για να πας μπροστά σε βάθος χρόνου και εδώ είναι που μάλλον θα χρειαστείς τη βοήθεια ενός ειδικού για να γίνουν όλα όπως πρέπει. Ισως όμως να δικαιωθείς και για μια πρόνοια που επέδειξες. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Aρη-Ποσειδώνα σε φέρνει στα πρόθυρα μιας εξαπάτησης ή αυταπάτης, στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αν μάλιστα έχεις βασιστεί πάνω σε κάποιον/α δεν αποκλείεται να σε «αδειάσει» εντελώς. Μπορεί ακόμη να συμμετάσχεις σε μια «σταυροφορία».

 

Παρθένος

Ο Ερμής στο ζώδιό σου δικαιώνει την επιμονή σου σε κάποιες λεπτομέρειες που για κάποιους άλλους απλά δεν υπάρχουν, ίσως μάλιστα να ζητηθεί και η συνδρομή σου στην επίλυση προβλημάτων άλλων, λόγω του επαγγελματισμού με τον οποίο χειρίζεσαι ακόμη και την πιο «μικρή» υπόθεση. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα, όλο και κάποιος/α θα προσπαθήσει να σε παραπλανήσει, ίσως όμως να μπεις και από… μόνος/η σου σε μια ουτοπική αναζήτηση. Σε κάθε περίπτωση πάντως οι συνεργασίες δεν αποπνέουν καμία εμπιστοσύνη, ενώ αν έχεις κάποια δίκη, καλύτερα να αναβληθεί.

 

Ζυγός

Ο Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να απομονωθείς για λίγο, ώστε να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά, τόσο γύρω σου, όσο και μέσα σου. Iσως βέβαια να… υποστείς και την ταλαιπωρία κάποιων εξετάσεων που πρέπει να κάνεις και οι οποίες θα αποδειχθούν πολύ πιο χρονοβόρες από όσο υπολόγιζες αλλά… παρηγορήσου με τη σκέψη ότι «το καλό πράγμα αργεί να γίνει»! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Aρη-Ποσειδώνα σε κάνει πιο επιρρεπή σε ιώσεις αλλά και σε εξαπατήσεις σε νομικά ζητήματα, σήκωσε λοιπόν τις «κεραίες» σου κι άρχισε να ψάχνεις! Iσως πάλι να χαθεί ένα σημαντικό έγγραφο.

 

Σκορπιός

Ο Ερμής στην Παρθένο σε παραπέμπει σε μια όχι και τόσο… ενθουσιαστική αλλά χρήσιμη γνωριμία και χαμένος/η δεν θα βγεις αν ακούσεις αυτά που έχει να σου πει, πολύ περισσότερο αν πρόκειται για ειδικό επί του θέματος που σε απασχολεί. Oσον αφορά τώρα δράσεις που συνδέονται με παρέες και συλλογικότητες… όσο πιο αργά το πας, τόσο πιο καλά! Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Aρη-Ποσειδώνα, τα όσα… ωραία σου τάζουν είναι είτε «αφελή», είτε απατηλά και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απέχεις από σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, καλύπτοντας συγχρόνως τα νώτα σου.

 

Τοξότης

Ο Ερμής στην Παρθένο σε παραπέμπει σε καθήκοντα, συνυφασμένα και με κάποιες λεπτομέρειες, που θα σου «φάνε» πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σου, από τη στιγμή όμως που πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα, η έτερη επιλογή που έχεις είναι να αναθέσεις σε έναν ειδικό τη διεκπεραίωση της υπόθεσής σου. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Aρη-Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανό να εμπλακείς σε μια υπόθεση που το ψέμα δεν ξεχωρίζει από την αλήθεια, με κίνδυνο να εξαπατηθείς. Iσως πάλι να «εξαφανιστεί από προσώπου γης» ένας «δικός σου» άνθρωπος, με όλα τα σενάρια να είναι πιθανά.

 

Αιγόκερως

Ο Ερμής στην Παρθένο συνηγορεί στο να ασχοληθείς με κάποιες «κουραστικές» λεπτομέρειες, πολύ περισσότερο που αν δεν κάνεις «άψογα» κάτι, μπορεί να σου… επιστραφεί για διόρθωση! Στις λεπτομέρειες θα κριθεί και μια νομική υπόθεσή σου και σίγουρα σε… συμφέρει να ξεκινήσεις από τα «ψιλά γράμματα». Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Aρη-Ποσειδώνα σου εφιστά την προσοχή σε θέματα υγείας και δεν αποκλείεται τελικά να τα… πάρεις τα φάρμακά σου, ενώ στα εργασιακά σου είτε σου υπόσχονται πράγματα που δεν θα γίνουν, είτε εσύ ματαιοπονείς με μια υπόθεση που δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί!

 

Υδροχόος

Με τον Ερμή στην Παρθένο μια οικονομική υπόθεσή σου μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες, γι’ αυτό μην αμελήσεις κάποια «τυπικά» ζητήματα, ούτε το να ψάξεις προσεκτικά τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που θα αγοράσεις ή τις προοπτικές μιας επένδυσης. Παράλληλα, το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα «απειλεί» να σε παρασύρει σε μια μάλλον ανθυγιεινή φυγή… προλαβαίνεις όμως να «απαντήσεις» ανάγοντας το χορό και τη μουσική σε λύση σωτηρίας! Επιπλέον τίθεται ζήτημα εμπιστοσύνης στα προσωπικά σου και μένει να φανεί στην πράξη ποιος/α ζει στα σύννεφα και ποιος/α όχι!

 

Ιχθύες

Ο Ερμής απέναντί σου σε καλεί να… κατέβεις για λίγο από το «συννεφάκι» σου, αφού αλλιώς κάποια πράγματα που σε ενδιαφέρουν δεν θα γίνουν ποτέ, ίσως όμως να έχεις την τύχη να σε βοηθήσει κάποιος/α που κατέχει το αντικείμενο και ειδικότερα εκείνες τις λεπτομέρειες που σε δυσκολεύουν και αν σου «την πει» και λίγο… δεν πειράζει! Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα, οι πονηριές δίνουν και παίρνουν, ίσως μάλιστα να βρεθείς ταυτόχρονα παραπλανημένος/η και… πλανευτής! Επιπλέον, λάβε τα μέτρα σου για το ενδεχόμενο μια κλοπής και τσέκαρε το χώρο σου για διαρροές.

 


NEWSLETTER