Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 12:28

Συγκλονίζει ο πατέρας του νεκρού υποσμηναγού: «Οταν ακούσαμε ότι έπεσε αεροπλάνο από ένστικτο ήξερα ότι είναι ο γιος μου» (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Συγκλονίζει ο πατέρας του νεκρού υποσμηναγού: «Οταν ακούσαμε ότι έπεσε αεροπλάνο από ένστικτο ήξερα ότι είναι ο γιος μου» (βίντεο)

 


Ο Κωνσταντίνος Τουρούτσικας, πατέρας του υποσμηναγού Μάριου Τουρούτσικα, μιλάει για τον γιο του και την αίσθηση του καθήκοντος που τον διακατείχε.


Συγκλονίζουν όλα όσα δήλωσε ο πατέρας του αδικοχαμένου υποσημναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, Κώστας, το πρωί στον στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή «Σήμερα».

Ο κ. Τουρούτσικας τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι σίγουρος ότι ο γιος του, που ήταν ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, δεν θα ήθελε να τον αποκαλούν «ήρωα» και ζήτησε να σταματήσει ο κόσμος να τον μνημονεύει με αυτό τον τρόπο.

Παράλληλα, μίλησε για την αγάπη του γιου του για την αεροπορία, ενώ δήλωσε ότι στην επίσκεψη που δέχθηκε χθες από τους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων, δεν του εξήγησαν τις συνθήκες του ατυχήματος καθώς περιμένουν το πόρισμα. Αλλά, όπως τόνισε, είναι το τελευταίο που θέλει να μάθει.

Ο κ. Κώστας Τουρούτσικας μίλησε και για τη στιγμή που έμαθε για την πτώση του μαχητικού, τονίζοντας ότι «όταν ακούσαμε ότι έπεσε αεροπλάνο από ένστικτο ήξερα ότι είναι ο γιός μου», ενώ αποκάλυψε ότι πρότυπο του γιου του ήταν ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης, που σκοτώθηκε στο Αιγαίο στις 23 Μαΐου 2006, έπειτα από λάθος ελιγμό Τούρκου πιλότου.

Πηγή: gazzetta

 


NEWSLETTER