Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 09:14

Αστρολογία – 25/03/2023

Γράφτηκε από την
Αστρολογία – 25/03/2023

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο 

Κριός

Την σημερινή μέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου επωφελείσαι συναισθηματικά και νιώθεις την πληρότητα να κατακλύζει την ψυχή σου. Με τις ασφαλείς σου επιλογές καταφέρνεις την αρμονία και την γαλήνη στην ζωή σου. Στα αισθηματικά ενώ έχεις τα διαπιστευτήρια της αγάπης του συντρόφου παρόλα αυτά δεν χάνεις ευκαιρία να του εκφράσεις τα παράπονα ότι δεν σου φτάνει ο χρόνος μαζί του και θέλεις περισσότερο. Μετά από την μεγάλη προσπάθεια από μέρους σου για καταξίωση έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις ένα ασφαλέστερο περιβάλλον. Δεν χρειάζεται όμως να τρώγεσαι με τα ρούχα σου την στιγμή που οι ανάγκες σου έχουν καλυφθεί.

 

Ταύρος

Σήμερα θέλεις να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με τις προσωπικές σου ανάγκες και η μέρα προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Η προτεραιότητα του εαυτού σου θα προσδώσει κυκλοθυμική τάση διότι θεωρείς πως δεν είσαι όπως θα ήθελες. Στα αισθηματικά η αυξημένη ανάγκη σου να βρεθείς μαζί με το ταίρι σου σε οδηγεί στην αγκαλιά του όπου βρίσκεις ένα ώμο να ακουμπήσεις. Στα επαγγελματικά οι προτάσεις που δέχθηκες θα φιλτραριστούν σήμερα που έχεις τον χρόνο να σκεφτείς προτού αποφασίσεις. Μη βιαστείς γιατί οι συζητήσεις για τα επεκτατικά σχέδιά σου είναι ακόμα στα σπάργανα. Η εξασφάλιση των οικονομικών σου θα έρθει σταδιακά.

 

Δίδυμος

Η σημερινή μέρα σε βρίσκει σε νωχελικότητα και η διάθεση είναι πεσμένη. Οι έννοιες και οι σκοτούρες του μυαλού σου έχουν γίνει θεριά που σε κυριεύουν. Στα αισθηματικά υπερτερεί η ανασφάλεια αφού έχεις κλειστεί στον εαυτό σου και δεν αφήνεις τον σύντροφο να σου συμπαρασταθεί. Αν ζητήσεις την βοήθειά του να είσαι σίγουρος ότι θα τη λάβεις. Μη σε καταβάλλουν τα γεγονότα που συνέβησαν παλιά γιατί έτσι βάζεις την σχέση σε αδιέξοδο. Στα επαγγελματικά θα κινηθείς μυστικά κάνοντας συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Οι παρασκηνιακές ενέργειες θέλουν προσοχή ώστε να μην αποκαλυφθούν. Στα οικονομικά τα έξοδα τρέχουν με γοργούς ρυθμούς.

 

Καρκίνος

Σήμερα με τον Αρη στο ζώδιό σου παίρνεις φόρα να διεκδικήσεις τα κεκτημένα και ό,τι σου αναλογεί. Η επιδίωξη για την σταθεροποίηση των στόχων σου θα επιτευχθεί. Κυνηγάς τους στόχους σου αλλά με λίγο άτσαλο τρόπο. Αν είσαι αδέσμευτος η μέρα είναι κατάλληλη για να βγεις και να κάνεις την πολυπόθητη γνωριμία. Η παρορμητικότητα θα σου προσδώσει την ώθηση που θα σε δραστηριοποιήσει ώστε να ανοίξεις τον κύκλο γνωριμιών σου και να συνάψεις συμφωνίες που θα σε ωφελήσουν αργότερα. Η διαχείριση των οικονομικών πόρων θέλει σύνεση και όχι απερίσκεπτες ενέργειες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

 

Λέων

Σήμερα η εσωστρέφεια θα σου προκαλέσει κυκλοθυμία και άγχος. Οι μελοδραματισμοί και τα παράπονα για την κακή σου τύχη δεν υφίστανται στην πραγματικότητα αλλά είναι παιχνίδια του μυαλού σου. Στα αισθηματικά αναμοχλεύεις το παρελθόν ψάχνοντας να βρεις αφορμές ώστε να επιρρίψεις ευθύνες στον σύντροφο. Πρόσεχε να μη το παρακάνεις γιατί δεν σε συμφέρει. Το ταίρι σου σε νοιάζεται πραγματικά και στο αποδεικνύει έμπρακτα. Στα επαγγελματικά έχεις δώσει τον καλύτερο εαυτό σου και έχεις βάλει ψυχή και σώμα. Στα οικονομικά δεν σε φτάνουν τα χρήματα για να καλύψεις τις υπερβολικές απαιτήσεις σου.

 

Παρθένος

Σήμερα θα νιώσεις την επεκτατική φύση να πνέει γύρω σου και σε ωθεί σε περιπετειώδεις εξορμήσεις και ανανεωτικά ταξίδια. Σε περιμένουν απολαυστικές στιγμές που προέρχονται από την υλοποίηση των επιθυμιών σου. Στα αισθηματικά σου ανοίγει η όρεξη για νέες γνωριμίες. Αν είσαι αδέσμευτος η μέρα θεωρείται ιδανική για να κοινωνικοποιηθείς και να γνωρίσεις τον σύντροφο της ζωής σου. Ευνοϊκή περίοδος για προτάσεις που προέρχονται από το εξωτερικό, ή από πολυεθνικές, ή το διαδίκτυο. Στα οικονομικά οι απολαβές είναι τηρουμένων των αναλογιών και θα διευκολυνθείς στην επίτευξη των στόχων σου.

 

Ζυγός

Την σημερινή μέρα θα επιδιώξεις την κοινωνικοποίηση και την δημόσια προβολή σου. Ο Αρης από το ζώδιο του Καρκίνου προμοτάρει την παρορμητικότητα και το πάθος της ανέλιξης. Στα αισθηματικά προβάλλεις τις ανησυχίες σου στο ταίρι και δείχνεις έντονο προβληματισμό για την πορεία της σχέσης. Αν δεν έχεις ταίρι δεν είναι κατάλληλη μέρα για να το βρεις. Στα επαγγελματικά βρίσκεσαι σε καλό δρόμο αρκεί να μη συμπεριφερθείς εγωιστικά στο περιβάλλον. Οικονομικά σε αγχώνουν οι εκκρεμότητες με οφειλές προς τρίτους και προσπαθείς να βρεις λύσεις οι οποίες βρίσκονται κάτω από την μύτη σου και δεν τις βλέπεις γιατί θέλεις όλα να γίνουν αστραπιαία.

 

Σκορπιός

Την σημερινή μέρα το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Νοιάζεσαι για την εξέλιξη των υποθέσεών τους και παραγκωνίζεις τις δικές σου ανάγκες βάζοντάς τες σε δεύτερη μοίρα. Στα αισθηματικά η μέρα είναι κατάλληλη για τολμηρές εξομολογήσεις στον σύντροφο. Στα επαγγελματικά οι προτάσεις για συνεργασίες θα σου ανυψώσουν το ηθικό. Αν χρειαστεί να ταξιδέψεις για να υπογράψεις δέξου με ευχαρίστηση και συνδύασε το τερπνό μετά του ωφελίμου και κάνε ταυτόχρονα μια μικρή παύση από την δουλειά. Οικονομικά οι εξελίξεις διαφαίνονται σημαντικές και ευνοϊκές.

 

Τοξότης

Η σημερινή μέρα σε βρίσκει φορτωμένο με έννοιες και σκοτούρες για την διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου. Αγχος και ανασφάλειες που πηγάζουν από το παρελθόν ψάχνουν κανάλια διαφυγής αλλά σήμερα θα δυσκολευτείς να τα ανακαλύψεις με τέτοια βαριά διάθεση. Στα αισθηματικά η ανασφάλεια σου τρώει τα σωθικά και οι αμφιβολίες “μαχαίρι στην καρδιά”. Αν δεν είσαι σε σχέση δεν είναι η κατάλληλη μέρα για γνωριμίες. Στα επαγγελματικά δίνεις “πόνο” και περιμένεις να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου. Οικονομικά έχεις πολλά έξοδα και οι τρέχουσες καταστάσεις δεν σου αφήνουν περιθώρια να τα ρυθμίσεις.

 

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα είναι εστιασμένη στους άλλους και πώς θα περάσεις χρόνο μαζί τους. Με τον Αρη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και ακριβώς απέναντί σου δεν θα έλεγα ότι είναι πολύ σοφή επιλογή σου. Στα αισθηματικά σου προσπαθείς να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου αλλά δεν θα εκτιμηθεί αναλόγως. Ασχολήσου με τον σύντροφο. Την σημερινή μέρα το μυαλό σου βρίσκεται σε άλλο μήκος κύματος και δεν ενδιαφέρεσαι για τα επαγγελματικά. Παρόλα αυτά θα προκύψει μια ενδιαφέρουσα πρόταση που θα εξετάσεις διεξοδικά όταν “συμμαζευτείς”. Στα οικονομικά τα τρέχοντα έξοδα σου δημιουργούν αγωνία για το μέλλον.

 

Υδροχόος

Την σημερινή μέρα εστιάζεις το ενδιαφέρον σου στα άτομα του στενού περιβάλλοντος. Στα αισθηματικά δεν διανύεις την ιδανικότερη μέρα σήμερα. Η εσωστρέφεια φέρνει προβληματισμούς που είναι καλύτερα να μη τους μεταφέρεις στο ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι η μόνη ελπίδα είναι να περιμένεις να περάσει η μέρα εκτός αν υπάρχει πρόσκληση από συναδέλφους όπου εκεί κάτι μπορεί να συμβεί. Στα επαγγελματικά το άγχος σιγοτρώει την ψυχή σου. Θα καταφέρεις να το αποτινάξεις από πάνω σου για να δημιουργήσεις το αποτέλεσμα που προσδοκείς. Οικονομικά θα αποκτήσεις όσα θέλεις μετά από πολλή δουλειά και το γνωρίζεις καλύτερα από όλους.

 

Ιχθύς

Η σημερινή μέρα απαιτεί από σένα να ξεχάσεις αυτά που ξέρεις και να κοινωνικοποιηθείς. Ο,τι σε κάνει ευτυχισμένο και η ενασχόλησή σου με ουσιαστικά ζητήματα θα φέρουν ανανεωτικές εξελίξεις. Στα αισθηματικά σήμερα κάνεις “τζακ ποτ” στον έρωτα με συναντήσεις που θα βελτιώσουν την σχέση σου. Σήμερα η δουλειά δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα εκτός κι αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικά ή παιδαγωγικά. Η ανάδειξη των ταλέντων είναι πολύ πιο ουσιαστική και σημαντική σήμερα και επικεντρώνεσαι εκεί. Οικονομικά νιώθεις επάρκεια και ασφάλεια που προέρχεται κυρίως από αυτά που έχεις δημιουργήσει.


NEWSLETTER