Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 09:14

Αστρολογία – 30/03/2023

Γράφτηκε από την
Αστρολογία – 30/03/2023

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο 

 

Κριός

Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού, η πορεία των οικονομικών σου χαρακτηρίζεται από εκπλήξεις και απρόοπτα, ενώ οι αγορές σου φαίνεται να μην είναι και τόσο «λογικές». Το παράδοξο είναι ότι αν θέλεις κάτι πολύ, δείχνει εξαιρετικά δύσκολο το να το αποκτήσεις, αντίθετα όμως μπορεί να σου προσφερθεί μια εναλλακτική που δεν είχες υπόψη σου. Παράλληλα όμως, με το τρίγωνο Αρη-Κρόνου είναι πιθανό να πιεστείς από ένα οικογενειακό ζήτημα, που δεν εξελίσσεται όπως θες, αλλά οφείλεις να προσαρμοστείς στην πραγματικότητα και να χειριστείς τις υποθέσεις σου χωρίς περιττούς συναισθηματισμούς. Υπομονή χρειάζεται...

 

Ταύρος

Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού στο ζώδιό σου δεν πρέπει να διστάσεις να εκφράσεις έναν διαφορετικό τρόπο και στάση ζωής, χωρίς να κολλάς σε πάγιες πεποιθήσεις ή στο τι λένε οι άλλοι για σένα. Ισως πάλι να ζήσεις κάτι σπάνιο και εξαιρετικό, αν όμως υπάρξει κάποια απρόσμενη εξέλιξη, που σε χαλάει, δες την σαν μια ευκαιρία να απελευθερωθείς απ’ ό,τι σε κρατάει πίσω, όσον αφορά στην πρόοδό σου. Παράλληλα, με το τρίγωνο Αρη-Κρόνου, σε ωθεί στο να δρομολογήσεις θέματα γραφειοκρατικά, αλλά και να «κόψεις τον αέρα» σε κάποιο φιλικό ή συγγενικό σου πρόσωπο που θεωρεί ότι του ανήκουν τα πάντα. Από εκεί και ύστερα, στις μετακινήσεις και τις εξόδους σου, τήρησε τα δέοντα αλλά να έχεις τον νου σου και σε αυτούς που δεν το κάνουν!

 

Δίδυμοι

Με το τρίγωνο Αρη-Κρόνου το βασικό ζητούμενο είναι να βρεις το μέτρο ανάμεσα σε εκείνα που θέλεις κι αυτά που απορρέουν από τους αντικειμενικούς περιορισμούς στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σου κι αν σου ζητηθεί να κάνεις πράγματα που σε ξεπερνούν, αναζήτησε μια φόρμουλα συμβιβασμού. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει αποκαλύψεις που θα σε ξαφνιάσουν κι ανακατατάξεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ αν ψάχνεις για δουλειά είναι πιθανό να βρεθείς σε ένα πόστο στο οποίο δεν έχεις ξαναδουλέψει πριν. Επιπλέον, ένα θέμα υγείας μπορεί να λάβει απροσδόκητη τροπή κι ενδέχεται να αλλάξεις γιατρό ή μέθοδο θεραπείας.

 

Καρκίνος

Με τον Αρη σου σε τρίγωνο με τον Κρόνο να σηματοδοτεί μια μάχη ανάμεσα στα θέλω σου και τα πρέπει, οφείλεις να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα και να χαράξεις την πολιτική σου με γνώμονα το μη χείρον, βέλτιστον! Επιπλέον, καλείσαι να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε νομικά ή εκπαιδευτικά ζητήματα ή να δώσεις τις συμβουλές σου για ζητήματα τρίτων. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού εμπλουτίζει τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που διακρίνονται για κάτι το ξεχωριστό, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείς και με ένα πρωτότυπο χόμπι ή να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, με κάπως ιδιαίτερο αντικείμενο. Την ίδια στιγμή όμως μπορεί να αιφνιδιαστείς από την ακατανόητη στάση ενός φίλου ή φίλης.

 

Λέων

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει νέα δεδομένα στα επαγγελματικά ή την κοινωνική ζωή σου κι όσο πιο πρόθυμος/η είσαι να υιοθετήσεις νέες πρακτικές ή να αλλάξεις τακτική και μεθόδους, τόσο το καλύτερο για σένα, αφού θα αποκομίσεις μια απρόσμενη επιτυχία! Ισως πάλι να τύχεις μιας ιδιαίτερης εύνοιας από ένα πρόσωπο που θεωρείται παράξενο. Παράλληλα, με το τρίγωνο Αρη-Κρόνου, είναι σκόπιμο να μην ζορίσεις τον εαυτό σου και να κάνεις μόνο όσα είναι εντελώς απαραίτητα, δεν αποκλείεται όμως να αντιμετωπίσεις και ένα οικονομικό θέμα ή υγείας που αφορά σε σένα ή δικό σου πρόσωπο.

 

Παρθένος

Το τρίγωνο Αρη-Κρόνου σε ωθεί σε συμβιβασμό στις σχέσεις σου κι εδώ οφείλεις να βάλεις μέτρο στις υψηλές προσδοκίες, τις δικές σου ή των άλλων, φίλων, συνεργατών ή του/ης συντρόφου σου, υπενθυμίζοντάς τους πως υπάρχουν κι όρια που πρέπει να τηρούνται. Από την άλλη, αν προσφέρεις ό,τι σου ζητηθεί, μην περιμένεις αντάλλαγμα ή «ευχαριστώ». Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού σε παραπέμπει σε μια καθημερινότητα, διανθισμένη με ξαφνικά συναπαντήματα, εκπλήξεις, ανατροπές και μηνύματα. Ομως, αν είσαι εντελώς βέβαιος/α για κάτι, πρόσεξε, μήπως τελικά διαψευστείς.

 

Ζυγός

Με το τρίγωνο Αρη-Κρόνου, η εμπειρία σου στην διαχείριση κρίσεων μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη, αν πρόκειται για τα επαγγελματικά σου ή τις εργασιακές σου σχέσεις. Εχει επίσης μεγάλη σημασία η στρατηγική που θα χαράξεις και σε κάθε περίπτωση φαντάσου τον εαυτό σου να συμμετέχει σε μια κούρσα αντοχής κι όχι ταχύτητας, αναπροσαρμόζοντας την πολιτική σου με βάση αυτό το δεδομένο. Παράλληλα, με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού η καταναλωτική σου συμπεριφορά ενδέχεται να διαφοροποιηθεί, δίνοντας προτεραιότητα σε είδη που δε θεωρούνται πρώτης ανάγκης. Δεν αποκλείεται όμως να επωφεληθείς από κάτι που δεν είχες κατά νου ή θεωρούσες απίθανο. Σε κάθε περίπτωση, σε συμφέρει να ποντάρεις στην έκπληξη.

 

Σκορπιός

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού συνηγορεί σε ξαφνικές ή/και απρόβλεπτες εξελίξεις, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Μπορεί όμως κι εσύ να αντιδράσεις περίεργα, αιφνιδιάζοντας αρνητικά όσους/ες σε ξέρουν! Πάντως, όσο πιο ανοικτός/ή είσαι απέναντι στο ασυνήθιστο ή το πρωτοποριακό και στο να ξεφύγεις από την πεπατημένη, τόσο ευκολότερα θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Παράλληλα, με το τρίγωνο Αρη-Κρόνου δεν αποκλείεται να βάλεις μπροστά μια ιδέα ή ένα έργο που από καιρό «δούλευες» στο μυαλό σου, ωστόσο, η συμβολή φίλων ή ανθρώπων που γνωρίζουν καλά το αντικείμενό σου είναι απαραίτητη.

 

Τοξότης

Με την σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού, είναι το ίδιο πιθανό, είτε να προσφέρεις καταφύγιο σε κάποιον/α, είτε να φιλοξενηθείς εσύ κάπου αλλού ώστε να «εξαφανιστείς από προσώπου γης». Οσον αφορά όμως στον δικό σου χώρο, πέρα από τις «καλλιτεχνικές» παρεμβάσεις που θα κάνεις, λάβε τα μέτρα σου για πιθανές κλοπές, ενώ τσέκαρε και για διαρροές υγρών ή αερίων. Επιπλέον, σε περιουσιακά ζητήματα, ό,τι κι αν κανονιστεί θα αποβεί άκυρο. Παράλληλα, το τρίγωνο Αρη-Κρόνου συνηγορεί σε μια σχετικά δύσκολη αλλά χρήσιμη συζήτηση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

 

Αιγόκερως

Με το τρίγωνο Αρη-Κρόνου μπορεί να υποστείς περιορισμούς στις επιλογές σου ή τα οικονομικά σου και βέβαια είναι προτιμότερο να κάνεις πίσω από μόνος/η σου, παρά να μπεις σε μια αντιπαράθεση που δεν συμφέρει κανέναν. Δεν αποκλείεται κιόλας να κληθείς να βγάλεις τα κάστανα από τη φωτιά σε ένα οικογενειακό θέμα ή να κατηγορηθείς για αμέλεια ή αδιαφορία. Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού να επηρεάζει τα εργασιακά σου, αναμένονται αλλαγές ή πράγματα που δεν συνηθίζονται, κάτι που μάλλον θα σου αρέσει. Μάλιστα, το έδαφος είναι πρόσφορο για να προσελκύσεις μια ιδιαίτερη πελατεία. Επιπλέον, σε θέματα υγείας και διατροφής μπορεί να υιοθετήσεις μια νέα πρωτοποριακή αγωγή.

 

Υδροχόος

Το τρίγωνο Αρη-Κρόνου σηματοδοτεί αντιπαλότητες και μια σύγκρουση επιθυμιών στις σχέσεις σου κι αν προσπαθήσεις να γίνει το δικό σου, χωρίς να λάβεις υπόψη σου και τα θέλω της άλλης πλευράς, το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια ρήξη, οπότε είναι σκόπιμο να συμβιβαστείς. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού σε φέρνει πλησιέστερα σε άτομα που ξεχωρίζουν είτε για το στιλ είτε για τις επιλογές και τον τρόπο ζωής τους κι αν θες να χαρείς τη ζωή σου, είναι σκόπιμο να βάλεις στο περιθώριο τις προκαταλήψεις σου και να ακολουθήσεις την καρδιά σου, χωρίς να σε νοιάζει το τι λέει ο κόσμος. Αν όχι, κακό δικό σου, αφού θα χάσεις μια σπάνια ευκαιρία να δείξεις σε όλους ότι δεν είσαι «κολλημένος»!

 

Ιχθύες

Το τρίγωνο Αρη-Κρόνου σηματοδοτεί εξελίξεις που σε φορτώνουν με περισσότερες δουλειές και ενδεχομένως και έξοδα. Δεν αποκλείεται να αναλάβεις την διεκπεραίωση καθηκόντων ή τεχνικών εργασιών, που ούτε εύκολα είναι, ούτε απλά. Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι ότι όλα θέλουν τον χρόνο τους κι αν κινηθείς βιαστικά, το πιθανότερο είναι να την πατήσεις ή να χάσεις χρήματα. Παράλληλα, με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού πολλά είναι τα ωραία και απρόσμενα που μπορεί να συμβούν στη ζωή σου, ξεκινώντας ίσως από το σπίτι και την οικογένειά σου. Η ημέρα προσφέρεται επίσης για αλλαγές κι επιλογές που ξεχωρίζουν.


NEWSLETTER