Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 10:41

Ηράκλειο: Διασωληνωμένη νοσηλεύεται η γυναίκα που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της

Γράφτηκε από την
Ηράκλειο: Διασωληνωμένη νοσηλεύεται η γυναίκα που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της

Σοβαρή αλλά σταθερή κρίνεται η κατάσταση της νεαρής γυναίκες που δέχτηκε απανωτές μαχαιριές από τον σύντροφό της στην Κρήτη, και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο ΠΑΓΝΗ.

Διασωληνωμένη νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ η νεαρή γυναίκα από το Ηράκλειο Κρήτης, που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον 35χρονο σύντροφό της, το βράδυ της Κυριακής.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο άνδρας φέρεται να χτύπησε και να τραυμάτισε με μαχαίρι τη σύντροφό του και στη συνέχεια με το ίδιο μαχαίρι να αυτοτραυματίστηκε.

Όπως μεταδίδει το Cretalive, αν και δεν έχει βγει ακόμα το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα δέχθηκε 14 μαχαιριές σε όλο της το σώμα.

Η κατάστασή της γυναίκας χαρακτηρίζεται από το ιατρικό προσωπικό "σοβαρή αλλά σταθερή" ενώ στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο φερόμενος δράστης, καθώς αυτοτραυματίστηκε.

Πληροφορίες από το περιβάλλον τους αλλά και από τους γείτονες που παρακολουθούν συγκλονισμένοι τις τελευταίες εξελίξεις, αναφέρουν ότι "ποτέ το ζευγάρι δεν είχε φασαρίες, δεν είχε δώσει δικαιώματα, δε φαινόταν να αντιμετωπίζει προβλήματα".

Το επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, στην περιοχή του Κορώνη Μαγαρά, ξεκίνησε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, με καυγά μεταξύ του ζευγαριού και η γυναίκα φέρεται μετά τον τραυματισμό της να βγήκε από το σπίτι και να ζήτησε βοήθεια από γείτονες.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε και τους δύο προκειμένου να τους μεταφέρει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Στην περιοχή έσπευσε και κλιμάκιο της αστυνομίας, προκειμένου να διερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το αιματηρό περιστατικό.

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER