Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 09:15

Αστρολογία – 8/6/2023

Γράφτηκε από την
Αστρολογία – 8/6/2023

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο.

 

 

Κριός

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο σου δίνει το ερέθισμα να κινητοποιηθείς, ώστε να ολοκληρώσεις ένα σχέδιό σου που θα στεφθεί με επιτυχία. Θα βρεις εύκολα λύσεις σε όλα όσα σε απασχολούν, θα έχεις ευφράδεια λόγου και θα δώσεις χρήσιμες συμβουλές, αν κι εφόσον σου ζητηθεί. Θα έχεις αρκετές συναντήσεις και επικοινωνία με φίλους και γνωστούς, όπου θα είσαι το επίκεντρο της παρέας. Με ευκολία πείθεις τους άλλους να σε βοηθήσουν, ώστε να υλοποιήσεις κάποιους βραχυπρόθεσμους στόχους.

 

Ταύρος

Χωρίς αντιπερισπασμούς διαθέτεις πολύ από τον χρόνο σου στην προβολή και καταξίωσή σου με τη διαφορά πως ενώ είναι κάτι που θέλεις, με την Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ηλιο, μάλλον βαριέσαι με αποτέλεσμα αρκετές στιγμές να νιώθεις εγκλωβισμένος/η ως προς τις επιθυμίες σου. Σίγουρα το πρόβλημα το δημιουργείς μόνος/η σου, εξαιτίας της βραδυφλεγούς φύσης σου. Δώσε στον εαυτό σου χώρο και χρόνο να ολοκληρώσεις τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της ημέρας, χωρίς να ξεσπάσεις σε λάθος ανθρώπους. Η οποιαδήποτε αλλαγή σε αναστατώνει με αποτέλεσμα να αντιδράς σπασμωδικά.

 

Δίδυμοι

Πολύ ευχάριστη ημέρα προμηνύεται για εσένα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο από το δικό σου ζώδιο θα σου φέρει ικανοποίηση, είτε πρόκειται για ένα ταξίδι στο εξωτερικό είτε για ένα πτυχίο ή μια δικαστική διαμάχη, που θα ολοκληρωθεί υπέρ σου. Θα είσαι γεμάτος/η ενέργεια, θα έχεις αυτοπεποίθηση και οτιδήποτε θελήσεις να προωθήσεις θα το καταφέρεις. Θα προβάλλεις με έξυπνο τρόπο τον εαυτό σου και θα έχεις μια τρομερή ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής σου ζωής.

 

Καρκίνος

Δεν θα έχεις την ανάγκη να είσαι κοινωνικός/ή με την Σελήνη στον Υδροχόο και στον 8ο οίκο που είσαι πιο εσωτερικός/ή, θα προτιμάς τη μοναξιά και περισσότερο θα έχεις την διάθεση να εξερευνήσεις κρυφά και σκοτεινά μυστήρια, πολύ περισσότερο δε, σήμερα που είσαι ιδιαίτερα δεκτικός/ή στα εξωτερικά ερεθίσματα. Αν διατηρείς κρυφό λογαριασμό ή μαύρα χρήματα, ενδέχεται να αυξηθούν κι έτσι αποφασίζεις να εξοφλήσεις ένα χρέος σου. Συζητήσεις που αφορούν στα κληρονομικά θέματα, σου προκαλούν ανάμικτα συναισθήματα, ωστόσο γίνονται προς όφελός σου.

 

Λέων

Είσαι αρκετά δυναμικός/ή από φύση, με ισχυρή θέληση και «εγώ» ωστόσο, με την Σελήνη στον Υδροχόο θα είσαι εξαρτημένος/η από τη διάθεση των φίλων ή των συνεργατών και θα αποζητάς παρέα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Περιμένεις βοήθεια για ένα εγχείρημα που έχεις στα σκαριά και σήμερα είναι η μέρα που θα τη λάβεις. Αν παρ’ ελπίδα δεν συμβεί αυτό, θα ξεσπάσεις έντονα και θα τα βάλεις με όλους. Ελεγξε τον θυμό, τον εγωισμό και την ανάγκη σου να υπερισχύσεις γιατί αργότερα θα μετανιώσεις για τη στάση σου απέναντι στους άλλους.

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Υδροχόο τονίζει τη σημασία της εργασίας και αυξάνει το ενδιαφέρον σου για θέματα υγείας. Με προσωπικό κόστος κι απώτερο σκοπό να κερδίσεις την προσοχή του εργοδότη, γίνεσαι περισσότερο συστηματικός/ή και οργανωμένος/η. Ιδανική μέρα για να ζητήσεις ν’ ανταμειφθεί ο κόπος σου, αλλά και να πληρωθείς με οποιοδήποτε τρόπο για κάποιες εκδουλεύσεις που έχεις κάνει για τους συναδέλφους σου. Θα υπάρχει εκνευρισμός και κατά τη διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να ξεσπάσεις στον εαυτό σου. Χαλάρωσε και εκλογίκευσε όσα συμβαίνουν.

 

Ζυγός

Θέλεις να εκφράσεις τον εαυτό σου και πραγματικά θα το κάνεις με αρκετή ευκολία, καθώς σ’ αυτό βοηθά και η Σελήνη του Υδροχόου. Θα είσαι πολύ κοινωνικός/ή, ευχάριστος/η και πολύ δημιουργικός/ή στη συναναστροφή με ομάδες παιδιών, ή με τα δικά σου, αν έχεις, από τα οποία μπορεί να πάρεις μια ευχάριστη είδηση. Μια μικρή διαφωνία με έναν φίλο θα σε προβληματίσει, αν και δεν θα είναι αρκετή να χαλάσει το ευχάριστο κλίμα της παρέας. Θα έχεις αναγνώριση και ζήτηση στον επαγγελματικό σου κύκλο κι αυτό ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου.

 

Σκορπιός

Δεν θα είναι εύκολη η μέρα σου κι αυτό γιατί με την Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου όλα σε εκνευρίζουν και σε γεμίζουν ανασφάλειες. Προβλήματα με τον νόμο δεν θα έχουν ευτυχή κατάληξη, ενώ δεν προσφέρεται η μέρα για να φύγεις μακριά σε ένα ταξίδι. Κάποιες διορθώσεις κι αλλαγές που πρέπει να γίνουν για τη βελτίωση του προσωπικού σου χώρου, προκαλούν το θυμό και την έκρηξή σου. Οι διαμάχες και συγκρούσεις με τους γονείς θα είναι αναπόφευκτες, προσπάθησε περισσότερο, αν δεν θέλεις να έρθεις σε οριστική ρήξη μαζί τους.

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε επηρεάζει θετικά, ωστόσο σήμερα, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου, ώστε να μην προκαλέσεις κάποιο ατύχημα. Κατά τ’ άλλα θα είναι αρκετά χαρούμενη η ημέρα σου και θα συνδιαλεχθείς με πολύ κόσμο. Μπορείς να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου, να τα μοιραστείς και να ωφεληθείς από κάποιες νέες και φρέσκιες ιδέες που μπορεί ν’ ακούσεις. Μια καινούργια συνεργασία είναι ήδη στα σκαριά. Προσπάθησε να μην είσαι αφηρημένος/η, με διασπασμένη την προσοχή σου, παντού και πουθενά.

 

Αιγόκερως

Κάτι δεν πάει καλά σήμερα κι αυτό δεν είναι άλλο από την προσωπική σου ανασφάλεια. Με την Σελήνη στον Υδροχόο, αμφισβητείς κι αναρωτιέσαι για το σύστημα αξιών σου, το οποίο βασίζεται ξεκάθαρα στα υλικά αποκτήματα. Αυτές οι αναζητήσεις θα σου φέρουν άγχος. Ευτυχώς για εσένα η λογική υπερισχύει κι έτσι θα μπορέσεις να εκλογικεύσεις τα συναισθήματά σου, ώστε να αποφύγεις να τα βάλεις με τους άλλους. Μάλιστα μπορεί να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι που, ενώ σου φαίνεται extreme, θα σε κερδίσει και θα εκτονώσεις την ενέργειά σου δημιουργικά.

 

Υδροχόος

Τις περισσότερες ώρες της ημέρας, με τον Ηλιο σε τρίγωνο με τη Σελήνη σου, θα έχεις αυτοπεποίθηση, εσωτερική αρμονία και όρεξη για πολλά και νέα σχέδια, τα οποία μπορείς να προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μια νέα πρόταση συνεργασίας υπόσχεται προσωπική και συναισθηματική εξέλιξη, γι’ αυτό έχε ανοιχτές τις κεραίες σου, γίνε διπλωματικός/ή, και πιο ευέλικτος/η, όσο μπορείς φυσικά. Κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλάζει το κλίμα, σε πιάνει εκνευρισμός, χωρίς ουσιαστικό λόγο γι’ αυτό καλό είναι με τον γυρισμό σου στο σπίτι να μην τα βάλεις με την οικογένειά σου.

 

Ιχθύες

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ηλιο, έχεις την ανάγκη να συνδεθείς συναισθηματικά, ακόμη περισσότερο με ανθρώπους από το πολύ στενό περιβάλλον. Αν δεν πρόκειται για μέλος της οικογενείας σου, τότε πρόκειται για κάποιον που θεωρείς πολύ οικείο. Αυξημένη διαίσθηση που σε βοηθά όχι για να πάρεις αποφάσεις, αλλά για να κάνεις περισσότερες συνειδητοποιήσεις και να κατανοήσεις για το τι χρειάζονται οι δικοί σου άνθρωποι. Μπορεί να αποκαλύψεις κάποιο μυστικό σε κάποιον που εμπιστεύεσαι και νιώθεις ασφαλής μαζί του.


NEWSLETTER