Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 17:00

Βαθιά συγκίνηση στο τελευταίο "αντίο" στο Γιάννη Φλωρινιώτη (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Βαθιά συγκίνηση στο τελευταίο "αντίο" στο Γιάννη Φλωρινιώτη (βίντεο)

Υπό τους ήχους των τραγουδιών του και σε κλίμα βαθιάς θλίψης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά.

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες έσπευσαν σήμερα, Παρασκευή στον Πειραιά για να αποχαιρετήσουν τον τραγουδιστή Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά για να πουν το τελευταίο "αντίο" στον δημοφιλή showman που άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από καρδιακή ανακοπή στο νοσοκομείο "Σωτηρία", όπου νοσηλευόταν από τις 31 Μαΐου με πολλαπλές νοσηρότητες.

Τραγικές φιγούρες τα παιδιά του Αννούλα και Νίκος Φλωρινιώτης που συνόδευσαν τον πολυαγαπημένο τους πατέρα στην εξόδιο ακολουθία που πραγματοποιήθηκε στις 14:30, ενώ τη στιγμή που το φέρετρο έφτανε στην εκκλησία, από τα ηχεία ακουγόταν η μεγάλη του επιτυχία "Πειράζει που είμαι φίρμα".

Εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό κόσμο έδωσαν το παρών, ενώ πολλοί έστειλαν στεφάνια αποχαιρετώντας τον δημοφιλή καλλιτέχνη.

Η ταφή του θα γίνει στο νεκροταφείο του Σχιστού.

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER