Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 12:04

Αστρολογία – 27/09/2023

Γράφτηκε από την
Αστρολογία – 27/09/2023

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο.

 

Κριός

Η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και η σύνοδος με τον ανάδρομο Κρόνο, νωρίς το πρωί θα σου φέρει μελαγχολική διάθεση ίσως και απαισιοδοξία, ωστόσο αργότερα θα βελτιωθεί αρκετά η διάθεσή σου και θα είσαι πολύ δεκτικός/ή στις επιρροές του περιβάλλοντος σου με αποτέλεσμα να γίνεσαι συναισθηματικός/ή. Το εξάγωνο Αφροδίτης/Αρη είναι εκείνο που θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις αρμονικό το κλίμα με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς αλλά και να κάνεις νέες γνωριμίες που ενδεχομένως οδηγήσουν σε συνεργασίες.

 

Ταύρος

Με την Σελήνη να περνά στους Ιχθύς θα αυξηθεί η κοινωνικότητά σου και αν αυτή την περίοδο ανακατεύεσαι με τα κοινά, θα «περάσεις» εύκολα τις ιδέες σου και θα έρθεις σε επαφή με κόσμο που μοιράζεστε κοινές ιδέες και όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον. Το εξάγωνο της Αφροδίτης/Αρη, θα σου δώσει φλόγα, ένταση αλλά και πάθος να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να διευθετήσεις δουλειές του ποδαριού που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια σου που παρεμπιπτόντως, θα έχετε αρκετά αρμονικό κλίμα μεταξύ σας.

 

Δίδυμοι

Αν εργάζεσαι νωρίς το πρωί, η σύνοδος Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων με τον ανάδρομο Κρόνο στον 10ο σου θα σου φέρει κάποιες δοκιμασίες στον επαγγελματικό τομέα, που όμως, όσο και αν πιεστείς θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Θα σε ενδιαφέρει πολύ πως σε εκλαμβάνουν κάποιοι/ες, με αποτέλεσμα να φροντίσεις να τους/ις δείξεις μέχρι που είναι τα όρια σου. Το εξάγωνο Αφροδίτης/Αρη, θα βοηθήσει ώστε να μην ξεφύγεις και να το παρατραβήξεις. Ενα ταξίδι επαγγελματικό αποδεικνύεται, ψυχαγωγικό και δημιουργικό.

 

Καρκίνος

Νωρίς το πρωί με την σύνοδο Σελήνης/Κρόνου ανάδρομου, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σου χωρίς όμως να χαλάσει ιδιαίτερα η διάθεσή σου και μάλιστα με το εξάγωνο Αφροδίτης /Αρη η ημέρα θα κυλήσει με οικονομικά οφέλη. Θα ευεργετηθείς από την οικογένειά σου για την οποία θα είσαι και εσύ με την σειρά σου αρκετά γενναιόδωρος. Ακόμη και αν δημιουργηθούν κάποιες προστριβές γρήγορα θα βελτιωθεί το κλίμα, ώστε να μην χαλάσει η οικογενειακή αρμονία.

 

Λέων

Μια αρκετά ευνοϊκή ημέρα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, στον 1ο οίκο και σε εξάγωνο με τον Αρη που, αν και δεν θα ολοκληρωθεί θα σε επηρεάσει πολύ θετικά στον τομέα των σχέσεων. Με αυτοπεποίθηση θα δραστηριοποιηθείς προκειμένου να συναντήσεις πολύ κόσμο και ειδικότερα συγγενείς που ενδεχομένως υπήρξαν κάποια προβλήματα. Ευχάριστες μετακινήσεις, ειδήσεις και γενναιοδωρία από μέρους σου, παρότι η Σελήνη στους Ιχθύς θα κάνει ότι περνά από το χέρι της, για να νιώσεις ανασφαλής. Μην παρασυρθείς από αρνητικά και απαισιόδοξα συναισθήματα.

 

Παρθένος

Με την Σελήνη να περνά απέναντι σου στο ζώδιο των Ιχθύων το πιθανότερο είναι να θελήσεις να βελτιώσεις κάποιες σχέσεις. Θα γίνεις αρκετά συγκαταβατικός/ή, με την διαφορά πως θα πρέπει να προσέξεις, να μην εκμεταλλευτούν την ευαισθησία και δεκτικότητα σου, άνθρωποι που δεν το αξίζουν. Το εξάγωνο Αφροδίτης/Αρη θα βοηθήσει ώστε από κρυφές ακόμη και παράνομες πηγές εσόδων να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Αν διατηρείς κρυφά χρήματα, μπορεί να χρειαστεί να κάνεις μια μικρή «αφαίμαξη» προκειμένου να καλύψεις κάποιες δαπάνες σου.

 

Ζυγός

Θέλεις να περάσεις ευχάριστα και ανέμελα την ημέρα σου με το εξάγωνο Αφροδίτης/Αρη χωρίς επίπονες εργασίες και σωματική κούραση αλλά η Σελήνη στους Ιχθύς στον 6ο σου, δεν σε αφήνει να «αγιάσεις», με αποτέλεσμα μόλις πας να λουφάρεις να σε πιάνει το φιλότιμο και να κάνεις ακόμη και τις δουλειές των άλλων. Μην «χαλιέσαι», η υπόλοιπη ημέρα είναι αφιερωμένη στα κοινωνικά και τους φίλους. Θα έχεις ενέργεια, δύναμη, αυτοπεποίθηση και θα διεκδικείς με πάθος τους στόχους και τα σχέδια που έχεις βάλει.

 

 

Σκορπιός

Θα έχεις μια χαλαρή σχετικά ημέρα, χωρίς την απαιτούμενη διάθεση για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις τις επαγγελματικές με το εξάγωνο Αφροδίτης/Αρη, μιας και θα σε κάνει λίγο τεμπέλη/α. Προτιμάς να το ρίξεις στην διασκέδαση ακόμη και εν ώρα εργασίας, παρά να καταπιαστείς με δύσκολα και δυσάρεστα θέματα. Η Σελήνη στους Ιχθύς στον 5ο σου, εντείνει ακόμη περισσότερο την τάση σου για ανεμελιά και διασκέδαση και «αρνείται» να χαλάσει την ζαχαρένια της. Μήπως να έπαιρνες ρεπό σήμερα…

 

Τοξότης

Με την Σελήνη στους Ιχθύς στον 4ο σου, θα είναι πολύ έντονες οι επιρροές από την οικογένεια σου σε κάθε βήμα και σκέψη σου. Θα νιώθεις αρκετά καλά στο σπίτι σου αν και το πιθανότερο είναι να έχεις τάσεις φυγής μιας και το εξάγωνο Αφροδίτης/Αρη θα σου δώσει «φτερά» στα πόδια προκειμένου να ικανοποιήσεις την επιπόλαιη φύση σου και τη διάθεσή σου να κάνεις πολλά και διαφορετικά πράγματα. Θα είσαι αρκετά κοινωνικός/ή και θα θέσεις σε εφαρμογή νέα σχέδια και στόχους.

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη στους Ιχθύς στον 3ο σου, ησυχία δεν θα έχεις, αλλού θα πατάς και αλλού θα βρίσκεσαι προκειμένου να ικανοποιήσεις την περιέργειά σου και να εκτονώσεις την κινητικότητά σου. Πολλές οι πληροφορίες που θα συλλέξεις και από πολύ κόσμο με τον οποίο θα έρθεις σε επαφή. Με το εξάγωνο Αφροδίτης/Αρη ύστερα από την περίσσια φιλοδοξία και εργασιομανία που έχεις δείξει την τελευταία περίοδο, μπορεί να ζητήσεις αύξηση ή ακόμη και να πάρεις προαγωγή και να αυξηθούν ούτως ή άλλως τα εισοδήματά σου.

 

Υδροχόος

Η αρμονία στις σχέσεις και στο κοινωνικό περιβάλλον που κινείσαι, θα είναι το άλφα και το ωμέγα για εσένα σήμερα με το εξάγωνο Αφροδίτης/Αρη. Για τίποτα και για κανέναν δεν θα θέλεις να χαλάσεις τις ισορροπίες και αν υπήρξαν προστριβές στο παρελθόν, σήμερα εξομαλύνονται όλες οι διαφορές με ανθρώπους που εκτιμάς. Μια νέα συνεργασία είναι πολύ πιθανή, γενικότερα θα διαπρέψεις στις δημόσιες σχέσεις ενώ με την Σελήνη να βρίσκεται στον 2ο σου από το ζώδιο των Ιχθύων θα γίνεις λίγο συμφεροντολόγος/α.

 

Ιχθύες

Αν είσαι πολύ πρωινός τύπος δεν ξεκινά καλά η ημέρα σου με την Σελήνη στο ζώδιό σου και σε σύνοδο με τον ανάδρομο Κρόνο, εξαιτίας κάποιων αναποδιών, ωστόσο κατά την διάρκεια της ημέρας η διάθεση σου θα βελτιωθεί αισθητά, καθώς θα βρεις τον τρόπο να εκφράσεις τις προσωπικές σου επιδιώξεις. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Αρη, θα σου φέρει τύχη και διευκολύνσεις στις καθημερινές σου δοσοληψίες ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις χρήματα από μια κληρονομική υπόθεση ή ένα δημόσιο φορέα.

 

 


NEWSLETTER