Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 12:45

TikTok: Tουρίστρια «κατακεραυνώνει» την Αθήνα - «Δεν ένιωθα ασφάλεια» (Βίντεο)

TikTok: Tουρίστρια «κατακεραυνώνει» την Αθήνα - «Δεν ένιωθα ασφάλεια» (Βίντεο)

H Emma Maskell ταξιδεύει μόνη της σε όλο τον κόσμο και μοιράζεται τις εμπειρίες της μέσω του λογαριασμού της στο TikTok.

Έχει επισκεφθεί 25 χώρες και όπως λέει δεν υπάρχουν πολλά μέρη στα οποία δεν θα επέστρεφε. Η Αθήνα, πάντως, σύμφωνα με την ίδια, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις πόλεις στις οποίες δεν θα επέστρεφε.

Τι συνέβη στην Emma Maskell με τους 53.000 ακόλουθους και έκανε την παραπάνω δήλωση; Η ίδια είπε χαρακτηριστικά ότι δεν ένιωθε ασφαλής ως γυναίκα ταξιδιώτης στην ελληνική πρωτεύουσα, αναφέρει το reader.

Η Emma Maskell, μάλιστα, μίλησε στην ιστοσελίδα MailOnline Travel και είπε: «Δεν θα επέστρεφα ποτέ στην Αθήνα. Δεν μου άρεσε καθόλου. Απλώς δεν ένιωθα ασφάλεια. Όταν περπατούσα στο δρόμο, μιλούσα στο τηλέφωνο με τη μαμά μου και ένιωθα ότι λάμβανα ανεπιθύμητη προσοχή από τους άντρες στο δρόμο, κάτι σαν να μου φώναζαν».

@emtravels_ an honest day in the life of a solo female traveller in Athens, Greece #solotravel #solofemaletraveler #solofemaletraveller #backpackinggreece #backpackingeurope #traveltiktok #traveltok ♬ Greek Tragedy - The Wombats

@emtravels_ Get the ferry from Athens to Paros with me #solotravel #solofemaletraveler #solofemaletraveller #backpacking #backpackingeurope #backpackinggreece #paros #athens ♬ Forever - Single Version - The Little Dippers