Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 09:18

Αστρολογία – 30/11/2023

Αστρολογία – 30/11/2023

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

Κριός

Καλή ημέρα για να ασχοληθείς με το σπίτι σου με την Σελήνη στον Καρκίνο στον 4ο οίκο σου και σε εξάγωνο με τον Ουρανό μέσα από τον 2ο οίκο σου. Σήμερα μπορείς να πραγματοποιήσεις τις αλλαγές που επιθυμείς στον χώρο σου, κάνοντας καινούργιες αγορές και ψώνια που θα σε ανανεώσουν ψυχολογικά εν’ όψει των γιορτών που έρχονται. Οτιδήποτε εκτός καθιερωμένων σε χαροποιεί και στον επαγγελματικό χώρο ενδέχεται να προκύψουν νέα ξεκινήματα από τα οποία θα ωφεληθείς οικονομικά την στιγμή που δεν το περιμένεις. Θα είσαι αρκετά στοργικός/ή και γενναιόδωρος/η με τους ανθρώπους που θεωρείς «δικούς» σου και στον αισθηματικό τομέα μέσα στο σπίτι τα πράγματα κυλούν ομαλά με τον/ην σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος/η αυτή την περίοδο σήμερα το ρίχνεις στο shopping therapy προκειμένου να διακοσμήσεις το σπίτι σου.

 

Ταύρος

Νέα ημέρα σήμερα, νέα γεγονότα και καταστάσεις με την Σελήνη να βρίσκεται στον Καρκίνο στον 3ο οίκο σου και σε εξάγωνο με τον Ουρανό από τον 1ο οίκο σου. Αέρας ανανέωσης και διάθεση για αλλαγές στην κατά τ’ άλλα κλασική και συντηρητική σου φύση, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες γνωριμίες και σχέσεις μέσα από μια μετακίνηση ή κατά την διάρκεια μιας συναλλαγής. Αν έχεις στα σκαριά μια νέα συμφωνία σήμερα είναι μια αρκετά καλή ημέρα για να σφραγίσεις αυτή την συμφωνία με την υπογραφή σου. Θα είσαι ανοιχτός/ή σε προτάσεις και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αρκετά ανοιχτόμυαλος/η σε ό,τι ακούς. Στον αισθηματικό τομέα μάλλον θα εκπλήξεις ευχάριστα τον/ην σύντροφό σου με την συμπεριφορά σου, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείς με συγγενείς που θα τους δώσεις πολύτιμες συμβουλές.

 

Δίδυμοι

Θα υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στον οικονομικό τομέα όχι τόσο επί πρακτικού όσο εσωτερικά από κάποιες ανασφάλειες δικές σου και φοβίες, αχρείαστες κατά την γνώμη μου, μιας και η Σελήνη από τον Καρκίνο και τον 2ο οίκο σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό για να σου ανοίξει νέες πόρτες και πηγές εσόδων, ενδεχομένως κρυφές με αποτέλεσμα να βελτιωθούν τα οικονομικά σου. Θα έχεις τάση για καλοπέραση και ανάγκη να προβείς σε αγορές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις φιγούρα, ή πηγαίνοντας σε ακριβότερα μαγαζιά απ’ ό,τι συνήθως. Επαγγελματικά βρίσκεσαι σε καλό δρόμο κυρίως αν ασχολείσαι με την Φαρμακευτική, κάθε είδους παρασκευάσματα, με κλειστούς χώρους ή τα θαλάσσια επαγγέλματα. Στον ερωτικό τομέα δεν θα προκύψει κάτι σημαντικό αν και φαίνεται πως θέλεις να σπάσεις το κατεστημένο δημιουργώντας παράνομες γνωριμίες.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου και στον 1ο οίκο σου, για να σε κάνει αμετανόητα συναισθηματικό/ή αφού εύκολα θα παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου. Θα είσαι κάπως κυκλοθυμικός/ή, αλλά με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μέσα από τον 11ο οίκο σου, θα θυμάσαι την κοινωνική και φιλική σου πλευρά και εύκολα θα φτιάχνει η διάθεσή σου. Μάλιστα θα θελήσεις να βάλεις νέους στόχους από τους οποίους θα ωφεληθείς μακροπρόθεσμα, ενώ η οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόγραμμά σου δεν θα σε ταράζει ούτε θα σου δημιουργεί ανασφάλειες. Αντίθετα, θα έλεγα πως σε ευνοούν, γιατί έστω και παροδικά ξεχνάς την κλασική παραδοσιακή σου φύση. Μια φιλική σχέση μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική και το αντίστροφο, ενώ αν είσαι δεσμευμένος/η απόφυγε ό,τι ακούς να το παίρνεις επί προσωπικού.

 

Λέων

Για ακόμη μια ημέρα με την Σελήνη στον Καρκίνο στον 12ο οίκο σου διατηρείς χαμηλό προφίλ και αποφεύγεις τα φώτα και τον κόσμο προκειμένου να μείνεις μόνος/η με τον εαυτό σου και να αφουγκραστείς τις πιο εσωτερικές σου ανάγκες. Ωστόσο το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μέσα από τον 10ο οίκο σου στον επαγγελματικό τομέα, κάνει ό,τι μπορεί για να ξεχωρίσεις. Στην πραγματικότητα η εσωτερική ανάγκη να αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα και καταστάσεις σε βοηθά να ανασκουμπωθείς. Αν σε ταράζουν κάποια πράγματα και νιώθεις πως δεν μπορείς να τα διαχειριστείς, χρησιμοποίησε το ένστικτό σου και να είσαι σίγουρος/η πως δεν θα κάνεις λάθη. Στον αισθηματικό τομέα, τα άστρα σήμερα ευνοούν τις νέες ερωτικές γνωριμίες που φέρνουν άλλον αέρα στην ζωή σου και ειδικότερα μέσα από τον χώρο της καριέρας σου.

 

Παρθένος

Αυξημένη η διάθεσή σου να βρεθείς με φίλους/ες με την Σελήνη στον Καρκίνο στον 11ο οίκο σου και σε εξάγωνο με τον Ουρανό. Νιώθεις την ανάγκη να βρεθείς με κόσμο, να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις μάλλον για μια συλλογική δραστηριότητα που έχεις ήδη αναλάβεις να διεκπεραιώσεις, ή που θέλεις να αναλάβεις. Το να γίνεις μέλος μιας ομάδας είναι κάτι που θα σε βάλει σε ομαδικό κλίμα και παράλληλα θα ανοίξει τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Γενικά είναι μια ευχάριστη ημέρα γιατί θα προκύψουν απρόοπτα κάποια γεγονότα που θα σε βγάλουν από την ρουτίνα σου. Ειδικά προς το βράδυ ενδέχεται να προκύψει μια γνωριμία με κάποιον/α που μπορεί μακροπρόθεσμα να σε στηρίξει. Στον αισθηματικό τομέα τα φιλικοερωτικά παιχνιδάκια δείχνουν να σε εκφράζουν, ενώ αν είσαι δεσμευμένος/η, υπάρχει καλό κλίμα και δεν θα προκύψει κάτι σημαντικό.

 

Ζυγός

Με την Σελήνη στον 10ο οίκο σου και στο ζώδιο του Καρκίνου να επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών σου είναι μια ημέρα που θα αντιμετωπίσεις εντελώς συναισθηματικά κάποιες καταστάσεις, ενώ γενικότερα θα είσαι ευαίσθητος/η και διαισθητικός/ή ώστε να προλάβεις τις κακοτοπιές. Η σχέση με ανώτερους ιεραρχικά θα είναι αρκετά καλή αρκεί να παίρνεις επί προσωπικού κάποιες παρατηρήσεις που ενδεχομένως γίνουν. Θα είσαι αρκετά δημοφιλής και μπορεί να προκύψουν κάποια extra χρήματα, ενώ σε ένα πιο συναισθηματικό επίπεδο θα θελήσεις να βγάλεις κάποια πράγματα από μέσα σου. Στον ερωτικό τομέα περνάς μια φάση που νιώθεις απελευθερωμένος/η σεξουαλικά και απολαμβάνεις ελευθερίες δίχως όρια και αρέσκεσαι στους πειραματισμούς. Αλλωστε είναι μια περίοδος που φαίνεται ότι αρέσεις με αποτέλεσμα να γίνεσαι πιο ανοιχτός/ή σε προτάσεις.

 

Σκορπιός

Αυξημένη τάση για έρευνα, περιπέτειες και νέες εμπειρίες σου επιφυλάσσει η Σελήνη στον Καρκίνο στον 9ο οίκο σου για να ανέβη η ψυχολογία και διάθεσή σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις για μια δίκη ή νομική υπόθεση γενικότερα. Σήμερα πάντως ευνοείσαι για να «πέσουν» υπογραφές και να μπουν νέοι όροι σε ένα συμβόλαιο. Θα σου γεννηθεί η επιθυμία να διευρύνεις τις γνώσεις σου μέσα από έναν νέο κύκλο μαθημάτων. Αν είσαι μαθητής/τρια ή σπουδαστής/στρια, θα είσαι προσηλωμένος/η και συγκεντρωμένος/η στα μαθήματά σου και το πιθανότερο είναι να τα πας καλά. Στον αισθηματικό τομέα ενδέχεται να προκύψει μια νέα γνωριμία, ενώ οι οποίες περίεργες ή αντιδραστικές συμπεριφορές του/ης συντρόφου, θα γίνονται σχετικά εύκολα αποδεκτές από μέρους σου.

 

Τοξότης

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου στον 8ο οίκο σου και σε εξάγωνο με τον Ουρανό, είναι πιθανό να σε πιάσουν φοβίες, ανασφάλειες και να γίνεις αρκετά εσωστρεφής και επιφυλακτικός/ή με τους/ις άλλους/ες, χώρια δε, που θα είσαι εξαιρετικά συναισθηματικός/ή και δεκτικός/ή στα εξωτερικά ερεθίσματα του περιβάλλοντός σου. Διαισθητικά θα καταλαβαίνεις τι θέλουν να πουν οι άλλοι/ες πριν ακόμη το ξεστομίσουν, γι’ αυτό πριν γίνεις καχύποπτος/η με όλους και με όλα, βασίσου στο ένστικτό σου κυρίως για οικονομικά θέματα, στα οποία σήμερα θα έχεις εύνοια. Στον επαγγελματικό τομέα θα είσαι αρκετά ευρηματικός/ή και μπορεί να προκύψουν νέες ιδέες αρκετά εφευρετικές που θα σε βγάλουν από την ρουτίνα σου. Στον αισθηματικό τομέα ίσως βγάλεις ζήλιες και έντονα συναισθήματα, αν και το πιθανότερο είναι να μην τα εκφράσεις.

 

Αιγόκερως

Ιδανική ημέρα για να βρεθείς με κόσμο και να γίνεις περισσότερο κοινωνικός/ή με την Σελήνη να βρίσκεται στον Καρκίνο στον 7ο οίκο σου και σε εξάγωνο με τον Ουρανό μέσα από τον 5ο οίκο σου. Οι διαπροσωπικές σχέσεις και κοινωνικές επαφές ευνοούνται και ενδέχεται να προκύψουν νέες γνωριμίες, ακόμη και νέες συνεργασίες που επιθυμούσες καιρό να κλείσεις. Η δημιουργικότητά σου ανεβασμένη στα ύψη, ενώ γενικότερα θα έχεις τάση να εκφράσεις μια προσωπικότητα λίγο ξένη προς εσένα, πιο ριζοσπαστική και εκκεντρική αποφεύγοντας να κάνεις πράγματα κλασικά και παραδοσιακά. Στον αισθηματικό τομέα ευνοείσαι και αν αποφασίσεις το βράδυ να το περάσεις κάπου έξω θα φλερτάρεις και θα έλκεις κυρίως εφήμερες σχέσεις. Αν είσαι δεσμευμένος/η είναι μια ωραία ημέρα για να αλλάξετε το πρόγραμμά σας και να ανανεώσετε την σχέση σας.

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Καρκίνο στον 6ο οίκο σου, τον χρόνο σου μονοπωλούν οι καθημερινές σου υποχρεώσεις και οι δουλειές και τακτοποίηση του χώρου σου. Είναι πολύ πιθανό να ξεσκαρτάρεις πράγματα και να τα αντικαταστήσεις προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητά σου, ή να αλλάξεις τελείως την διαρρύθμιση των επίπλων σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μέσα από τον 4ο οίκο σου, παρόμοιες τάσεις θα σου φέρει και στο σπίτι, στο οποίο θα θελήσεις να κάνεις αλλαγές προκειμένου να αποκτήσει άλλη μορφή. Ακόμη και αν νιώσεις κόπωση και εξάντληση θα είσαι ευχαριστημένος/η στο τέλος της ημέρας από τις αλλαγές που θα έχουν προκύψει. Αισθηματικά δεν θα συμβεί κάτι σημαντικό είτε είσαι μόνος/η αυτή την περίοδο, είτε είσαι δεσμευμένος/η, άλλωστε οι υποχρεώσεις της ημέρας δεν θα σου αφήσουν χρόνο.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη μέσα από το ζώδιο του Καρκίνου και τον 5ο οίκο σου σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σε βοηθήσουν να ασχοληθείς με ευχάριστα πράγματα και όλα όσα σου αρέσουν αφού δεν έχεις καμία διάθεση να ασχοληθείς με δυσάρεστα ή δύσκολα γεγονότα. Η διάθεσή σου θα είναι επικοινωνιακή και κοινωνική και θα θελήσεις να εκφράσεις τον εαυτό σου μέσα από δημιουργικά πράγματα. Η σχέση σου με τα παιδιά θα είναι αρκετά καλή, επίσης και με τον έρωτα και το σεξ. Τονισμένη η ερωτική σου επιθυμία η οποία σε φέρνει κοντά με τον/ην αγαπημένο/η σου και αν είσαι μόνος/η αυτή την περίοδο κατά την διάρκεια μια μετακίνησης μπορεί να γνωρίσεις κάποιον/α που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Γενικότερα θα έχεις ευρηματικές ιδέες και θα μπορείς να δώσεις έξυπνες και πρωτότυπες λύσεις σε όσα σε αφορούν.