Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 09:17

Αστρολογία – 25/01/2024

Αστρολογία – 25/01/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

Κριός

Η Πανσέληνος σε Λέοντα/Υδροχόο στον 5ο οίκο σου σε εμπλοκή με τον Πλούτωνα από τον 11ο οίκο σου και τον Δία από τον 2ο οίκο σου, θα φέρει αρκετές φοβίες προκειμένου να υλοποιήσεις κάποιους στόχους. Η διάθεσή σου θα είναι άκρως ερωτική, όμως θα το παρακάνεις σε όλες σου τις εκδηλώσεις με το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Δία από τον 2ο οίκο σου και είναι πιθανό να βασιστείς κατά πολύ στην τύχη σου.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος σε Λέοντα/Υδροχόο που θα πραγματοποιηθεί στον 4ο οίκο σου σε όψη με τον Πλούτωνα στον 10ο οίκο σου και τον Δία από τον 1ο οίκο σου, θα κορυφώσει γεγονότα και καταστάσεις δύσκολες που ξεκίνησαν μόλις δύο εβδομάδες πριν, σε σχέση με την πατρική σου οικογένεια και το σπίτι. Το αποτέλεσμα είναι με το ταυ τετράγωνο του Δία προς την Πανσέληνο, να κάνεις κάποιες υπερβολές, να δείχνεις ευδιάθετος/η χωρίς ουσιαστικό λόγο.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος σε Λέοντα/Υδροχόο που θα πραγματοποιηθεί στον 3ο οίκο σου σε όψη με τον Πλούτωνα από τον 9ο οίκο σου και τον Δία από τον 12ο οίκο σου, παρότι δεν σε επηρεάζει άμεσα θα φέρει κάποια θέματα στην καθημερινότητά σου. Πολλές μετακινήσεις και επαφές, ενώ με το ταυ τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Δία δεν αποκλείεται να επισκεφτείς κάποιον/α που βρίσκεται στο νοσοκομείο ή σε χώρο απομόνωσης.

 

Καρκίνος

Με την Πανσέληνο σε Λέοντα/Υδροχόο που θα πραγματοποιηθεί στον 2ο οίκο σου σε όψη με τον Πλούτωνα από τον 8ο οίκο σου και τον Δία από τον 11ο οίκο σου, δύο είναι τα τινά, ή λαμβάνεις χρήματα μέσω άλλων, κληρονομιά, εφορία κτλ. ή δίνεις χρήματα για τέτοιου είδους υποθέσεις. Θα είσαι αρκετά κτητικός/ή και σε συνδυασμό με το ταυ τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Δία, όλα θα γίνουν στον υπερθετικό βαθμό.

 

Λέων

Η Πανσέληνος που θα συμβεί στο ζώδιό σου, σε Λέοντα/Υδροχόο στον 1ο οίκο σου, σε όψη με τον Πλούτωνα και από τον 7ο οίκο σου και με τον Δία από τον 10ο οίκο σου, θα είναι μια πρώτη πρόβα για όσα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Σε συνδυασμό με το ταυ τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Δία, θα προκύψουν θέματα και στον επαγγελματικό χώρο, τα οποία δεν θα είναι απαραίτητα δύσκολα.

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος που θα συμβεί σε Λέοντα/Υδροχόο στον 12ο οίκο σου, σε όψη με τον Πλούτωνα από τον 6ο οίκο σου και με τον Δία από τον 9ο οίκο σου, θα φέρει κάποια θέματα στον εργασιακό σου χώρο τα οποία θα σε κουράσουν ψυχολογικά και σωματικά. Με το ταυ τετράγωνο του Δία με την Πανσέληνο, είναι πιθανό τις επόμενες ημέρες να σε πιάσει μια μανία να ταξιδέψεις χωρίς καν να έχεις αυτή την δυνατότητα.

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος που θα συμβεί σε Λέοντα/Υδροχόο στον 11ο οίκο σου, σε όψη με τον Πλούτωνα από τον 5ο οίκο σου και με τον Δία από τον 8ο οίκο σου, μπορεί να φέρει μια ερωτική γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου περίγυρο που θα σε κάνει να νιώσεις ερωτικά σκιρτήματα. Με το ταυ τετράγωνο του Δία με την Πανσέληνο απόφυγε τις επόμενες ημέρες να επενδύσεις, ενώ γενικότερα θα υπάρχει τάση για σπατάλες.

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που θα συμβεί σε Λέοντα/Υδροχόο στον 10ο οίκο σου, σε όψη με τον Πλούτωνα από τον 4ο οίκο σου και με τον Δία από τον 7ο οίκο σου, μπορεί να φέρει το τέλος μιας επαγγελματικής συνεργασίας και γενικότερα αλλαγές και θέματα στον επαγγελματικό σου χώρο, κρατώντας σε μακριά από το σπίτι και την οικογένεια. Θα πρέπει να βρεις τρόπο να διαχειριστείς όσα συμβαίνουν, χωρίς να μπλέξεις την οικογένειά σου.

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος που θα συμβεί σε Λέοντα/Υδροχόο στον 9ο οίκο σου, σε όψη με τον Πλούτωνα από τον 3ο οίκο σου και με τον Δία από τον 6ο οίκο σου, δεν σε αγγίζει αρνητικά, ίσα ίσα που θα σε βοηθήσει να δεις κάποια πράγματα που αποτελούν την καθημερινή σου ρουτίνα πιο σοβαρά. Με το ταυ τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Δία θα έχεις πολλές επαφές και δοσοληψίες, ενδεχομένως και μετακινήσεις ή μπορεί να προκύψει ένα επαγγελματικό ταξίδι.

 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που θα συμβεί σε Λέοντα/Υδροχόο στον 8ο οίκο σου, σε όψη με τον Πλούτωνα από τον 2ο οίκο σου και με τον Δία από τον 5ο οίκο σου, θα κορυφώσει γεγονότα και εξελίξεις που σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα. Το ταυ τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Δία, θα φέρει υπερβολές στα ερωτικά σου και μπορεί να προκύψει μια γνωριμία/σχέση που το πιθανότερο είναι να είναι επιπόλαιη και χωρίς διάρκεια.

 

Υδροχόος

Μια πρώτη γεύση του τι θα επακολουθήσει με τον Πλούτωνα στον ζώδιό σου τα επόμενα χρόνια, θα την πάρεις τις αμέσως επόμενες ημέρες με την Πανσέληνο που θα συμβεί στον Λέοντα στον 7ο οίκο σου σε όψη με τον Πλούτωνα από τον 1ο οίκο σου. Το ταυ τετράγωνο του Δία από τον 4ο οίκο σου, θα φέρει ευχάριστο κλίμα με την οικογένειά σου αν και δεν θα λείψουν κάποιες υπερβολές και επιπόλαιες κινήσεις που θα σχετίζονται με το σπίτι σου ή με ένα ακίνητο.

 

Ιχθύες

Η Πανσέληνος που θα συμβεί σε Λέοντα/Υδροχόο στον 6ο οίκο σου, σε όψη με τον Πλούτωνα από τον 12ο οίκο σου και τον Δία από τον 3ο οίκο σου, θα φέρει σημαντικές αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον. Το ταυ τετράγωνο με τον Δία από τον 3ο οίκο σου, θα φέρει αρκετές συναλλαγές, δοσοληψίες, επαφές και συναντήσεις με κόσμο και κοσμάκη και διάθεση να μιλήσεις μόνο για χαρούμενα και επιφανειακά θέματα.