Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024 09:14

Αστρολογία – 17/02/2024

Αστρολογία – 17/02/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

Κριός

Σήμερα πραγματοποιείται το τετράγωνο του Ερμή από τον 11ο οίκο σου με τον Ουρανό μέσα από τον 2ο οίκο σου για να σου φέρει αναπάντεχα προβλήματα στον οικονομικό τομέα εξαιτίας κάποιων σχεδίων σου. Στον αισθηματικό τομέα με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι πιθανό να σε πιάσουν ζήλιες με την εντύπωση και μόνο πως κάποιος/α από τον κοινωνικό και φιλικό σας περίγυρο μπορεί να φλερτάρει τον/ην σύντροφό σου.

 

Ταύρος

Με το τετράγωνο του Ερμή από τον 10ο οίκο σου με τον Ουρανό από τον 1ο οίκο σου, θα έχεις αρκετό εκνευρισμό και προκλητική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να προκαλέσεις με την στάση σου εντάσεις στον χώρο της καριέρας. Στον αισθηματικό τομέα αν παρευρεθείς σε ένα κοσμικό γεγονός εξαιτίας της συνόδου Αφροδίτης/Πλούτωνα, ενδέχεται με επιτακτικό και αγενή τρόπο να απαιτείς από τον/ην σύντροφό σου να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

 

Δίδυμοι

Οι εκκεντρικές απόψεις που εκφράζεις με το τετράγωνο του Ερμή από τον 9ο οίκο σου με τον Ουρανό από τον 12ο οίκο σου, προέρχονται ύστερα από εσωτερικές συγκρούσεις που είχες σχετικά με απωθημένα που κρατούσες στο υποσυνείδητό σου και πλέον θέλεις να απελευθερωθείς από αυτά. Σε προσωπικό επίπεδο με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον 9ο οίκο σου, θα σε ελκύουν άνθρωποι εκκεντρικοί που ασκούν έντονη γοητεία.

 

Καρκίνος

Με το τετράγωνο του Ερμή από τον 8ο οίκο σου με τον Ουρανό από τον 11ο οίκο σου είναι πιθανό να διαπιστώσεις πως τα χρήματα που χρειάζονται για να υλοποιήσεις κάποιους στόχους σου είναι περισσότερα απ’ όσα διαθέτεις ή επιθυμείς να δώσεις. Πάντως με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον 8ο οίκο σου, θα νιώσεις την ανάγκη να αυξήσεις τα οικονομικά σου προκειμένου να αποκτήσεις δύναμη και εξουσία κυρίως προς το ταίρι σου.

 

Λέων

Σήμερα θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός/ή αν εργάζεσαι, γιατί στον επαγγελματικό σου χώρο, με το τετράγωνο του Ερμή από τον 7ο οίκο σου με τον Ουρανό από τον 10ο οίκο σου μια επαγγελματική συνεργασία μπορεί να πάρει άσχημη τροπή. Με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μέσα στον 7ο οίκο σου, θα ζήσεις έντονα πάθη, με τάση για ζήλιες και χειριστικές συμπεριφορές, είτε από μέρους σου, είτε από την μεριά του/ης συντρόφου.

 

Παρθένος

Παρότι είσαι άνθρωπος της ρουτίνας και που δίνεις σημασία στις λεπτομέρειες, σήμερα με τον Ερμή από τον 6ο οίκο σου να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον 9ο οίκο σου, θα προκύψουν απρόοπτα γεγονότα στον εργασιακό χώρο που θα σε αποσυντονίσουν και θα σε πάνε πίσω. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον αισθηματικό τομέα δεν θα λειτουργήσει ευνοϊκά, αν δώσεις την εντύπωση στον/ην σύντροφό σου, πως τον/ην υποτιμάς.

 

Ζυγός

Το τετράγωνο του Ερμή από τον 5ο οίκο σου με τον Ουρανό από τον 8ο οίκο σου, μπορεί να λειτουργήσει αρκετά ικανοποιητικά αν η ερωτική σχέση που διατηρείς δεν έχει περιορισμούς και δεσμεύσεις. Με την σύνοδο Αφροδίτης/Πλούτωνα στον 5ο οίκο σου, θα ζήσεις μεγάλα πάθη, συναρπαστικές στιγμές αλλά και εξαρτήσεις. Θα ζητάς ελευθερίες όταν εσύ δεν είσαι διατεθειμένος/η να δώσεις τον παραμικρό χώρο και χρόνο στον/ην αγαπημένο/η σου.

 

Σκορπιός

Αν εργάζεσαι από το σπίτι, σήμερα με το τετράγωνο του Ερμή από τον 4ο οίκο σου με τον Ουρανό από τον 7ο οίκο σου, θα αντιμετωπίσεις προβλήματα επικοινωνίας, ακόμη και για πρακτικά θέματα όπως είναι για παράδειγμα η σύνδεσή σου στο διαδίκτυο. Με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον 4ο οίκο σου, θα έχεις έντονες εξαρτήσεις με άτομα της οικογένειάς σου. Στον αισθηματικό τομέα θα προτιμήσεις να μείνετε μέσα στο σπίτι.

 

Τοξότης

Με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον 3ο οίκο σου, η επικοινωνία σου με τους/ις άλλους/ες θα πάρει περίεργη μορφή μέσα από λεκτικά παιχνίδια εξουσίας. Με τον Ερμή να βρίσκεται στον 3ο οίκο σου και να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό μέσα από τον 6ο οίκο σου, μπορεί να προκαλέσεις αναταράξεις στον εργασιακό σου χώρο, κυρίως αν δεν τηρούνται κάποιοι κανόνες στο ωράριο ή στις συνθήκες που σου έχουν υποσχεθεί.

 

Αιγόκερως

Με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον 2ο οίκο σου, θα εκφράσεις έντονα την επιθυμία σου για περισσότερα χρήματα και θα φανείς σχεδόν εμμονικός/ή προκειμένου να υπερασπιστείς τα κεκτημένα σου. Το τετράγωνο του Ερμή από τον 2ο οίκο σου με τον Ουρανό από τον 5ο οίκο σου, ενδέχεται να φέρει προβλήματα στην σχέση σου με τα παιδιά, που το πιθανότερο είναι πως θα επαναστατήσουν σε κάθε μορφή περιορισμού που θα βάλεις.

 

Υδροχόος

Διανύεις μια περίοδο εγωκεντρισμού, ανάγκης να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες σου και με το τετράγωνο του Ερμή από τον 1ο οίκο σου με τον Ουρανό από τον 4ο οίκο σου, θα αντιδράσεις σε τυχόν συντηρητικά «φουστανάκια» που θα προσπαθήσουν να σου φορέσουν οι γονείς σου. Με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον 1ο οίκο σου, θα ασκείς τεράστια γοητεία και μαγνητισμό στο άλλο φύλο και γενικότερα θα επηρεάζεις το ταίρι σου.

 

Ιχθύες

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον 12ο οίκο σου, αν βρίσκεσαι σε παράνομη σχέση, δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την απόφαση να απομακρυνθείς από αυτή την σχέση. Με το τετράγωνο του Ερμή από τον 12ο οίκο σου σε τετράγωνο με τον Ουρανό, επάνω σε στιγμές φόρτισης μπορεί να αποκαλύψεις κάποια μυστικά προκειμένου να ελευθερωθείς και μπορεί να προκαλέσεις σοκ με τα λεγόμενά σου. Σε κάθε περίπτωση πρόσεξε πώς οδηγείς γιατί θα έχεις νευρικότητα.