Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 09:14

Αστρολογία – 22/02/2024

Γράφτηκε από την
Αστρολογία – 22/02/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

Κριός

Με την σύνοδο της Αφροδίτης/Αρη στον 11ο οίκο σου, προετοιμάσου να εκπλαγείς από μια φιλική σχέση που θα γίνει άκρως ερωτική. Νέες δραστηριότητες και οράματα, αυξημένη ενέργεια και ορμή την οποία φρόντισε να εκτονώσεις χωρίς να μαλώσεις αλλά κάνοντας δραστηριότητες που απαιτούν κόπο. Στην αρνητική εκδοχή αυτή η όψη μπορεί να φέρει ζήλια προς τον/ην σύντροφό σου για κάποιον/α γνωστό/ή σας.

 

Ταύρος

Με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Αρη να πραγματοποιείται στον 10ο οίκο σου, θα γίνεις παράτολμος/η και θα κυνηγήσεις με πάθος φιλοδοξίες και όνειρα που θέλεις να πραγματοποιηθούν. Θα είσαι αρκετά δραστήριος/α και μέσα σου θα παλεύεις να εξισορροπήσεις την τάση σου για αρμονία με την μαχητική και ανταγωνιστική πλευρά του εαυτού σου που θα είναι τονισμένη. Λίγη προσοχή μην έρθεις σε ρήξη με τον/ην εργοδότη/τρια σου.

 

Δίδυμοι

Με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Αρη να πραγματοποιείται στον 9ο οίκο σου ενδέχεται να αναθερμάνεις τον έρωτά σου με τον/ην αγαπημένο/η σου μέσα από κάποιο ταξίδι ή δραστηριότητες τελείως διαφορετικές από αυτές που είστε συνηθισμένοι, ή θα έχεις τάση για απιστία και να μπλεχτείς. Θα σε ελκύουν άνθρωποι ασυνήθιστοι που δεν έχουν καμία σχέση με στάνταρ και προηγούμενα δεδομένα που είχες στο μυαλό σου.

 

Καρκίνος

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Αρη μέσα στον 8ο οίκο σου, θα ξυπνήσει έντονα συναισθήματα και θα φέρει πολλές εσωτερικές συγκρούσεις. Θα έχεις εμμονή και πάθος για τον/ην σύντροφό σου, αυξημένη ερωτική επιθυμία, ασυγκράτητη ορμή και ανάμικτα συναισθήματα πάθους, ζήλιας και καψούρας. Στον οικονομικό τομέα μπορεί να προκύψει μια νέα συμφωνία ή εντάσεις για κληρονομικά, φορολογικά θέματα κτλ.

 

Λέων

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Αρη στον 7ο οίκο σου, θα φέρει συνεργασίες και σχέσεις σε πρώτο πλάνο. Μια νέα συνεργασία είναι πολύ πιθανό να προκύψει ύστερα από διαπραγματεύσεις που έχουν γίνει καιρό, ενώ δεν αποκλείεται ένας/μία συνεργάτης/ιδα να σε δει ανταγωνιστικά και να προκληθούν μεταξύ σας έντονες αντιπαραθέσεις. Ζήλιες, επιθέσεις ακόμη και ωμή βία αν το έχει στο αίμα του/ης και φυσικά κίνδυνος για απιστία.

 

Παρθένος

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Αρη στον 6ο οίκο σου, θα σου φέρει πάθος με την εργασία και έντονη δραστηριοποίηση προκειμένου να διεκπεραιώσεις τις εκκρεμότητές σου. Μέσα σου θα παλεύει η οκνηρή τάση με την έντονη ενέργεια και με λίγη καλή προσπάθεια θα έχεις εξαιρετική απόδοση και αποτελεσματικότητα. Ειδικά αν ασχολείσαι με εργασίες που απαιτούν σωματική δύναμη και ενέργεια θα μπορέσεις να κάνεις καταπληκτικά πράγματα.

 

Ζυγός

Η ημέρα μυρίζει έρωτα… Με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Αρη στον 5ο οίκο σου οι ερωτικές και σεξουαλικές σου ορέξεις θα χτυπήσουν κόκκινο, το χρώμα του πάθους. Αν προκύψει μια νέα ερωτική γνωριμία θα είσαι αρκετά διεκδικητικός/ή, θα νιώσεις έντονη χημεία μεταξύ σας, αισθησιασμό και πάθος. Γενικότερα θα θελήσεις να βγεις να διασκεδάσεις και να κάνεις πράγματα δημιουργικά, ενώ αν ασχολείσαι με τις τέχνες θα έχεις έκρηξη ταλέντου.

 

Σκορπιός

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Αρη στον 4ο οίκο σου σε ωθεί να δείξεις υπερβάλλοντα ζήλο στις προσωπικές σου σχέσεις και κυρίως με όσους/ες αισθάνεσαι οικεία. Θα έχεις έντονη δραστηριοποίηση μέσα στο σπίτι και μπορεί να θελήσεις να αλλάξεις και να ανακαινίσεις τον χώρο σου, ειδικά αν σκοπεύεις να τον ετοιμάσεις προκειμένου να δεχτείς τον/ην αγαπημένο/η σου. Σήμερα θα έχεις την διάθεση να μείνετε οι δυο σας.

 

Τοξότης

Με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Αρη να πραγματοποιείται στον 3ο οίκο σου, θα έχεις αυξημένες μετακινήσεις, επαφές και κοινωνικότητα γενικότερα. Αν η ημέρα σου δεν πάει τόσο καλά όσο θα ήθελες, να είσαι προσεκτικός/ή στην οδήγηση και στα λόγια σου γιατί η μια κουβέντα φέρνει την άλλη και δεν συμμαζεύεται. Σε γενικές γραμμές θα έχεις καλή διάθεση και ενέργεια για πολλά πράγματα μιας και η ποικιλία θα σου αρέσει.

 

Αιγόκερως

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Αρη στον 2ο οίκο σου, θα σε βοηθήσει να γίνεις περισσότερο διεκδικητικός/ή, αποτελεσματικός/ή και διπλωμάτης/σσα συνάμα, προκειμένου να πετύχεις μια οικονομική διαπραγμάτευση ή μια οικονομική συνεργασία και να ξεκινήσεις νέα πλάνα και σχέδια. Αν ωστόσο η σχέση σου αντιμετωπίζει προβλήματα, το ενδεχόμενο να γίνεις υπερβολικά κτητικός/ή και ζηλιάρης/α είναι πολύ πιθανό.

 

 

Υδροχόος

Είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας μιας και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Αρη πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και στον 1ο οίκο σου. Ξεχειλίζεις από έρωτα και επιθυμίες σαρκικές και συναισθηματικές και σήμερα τα αισθηματικά σου θα έρθουν σε πρώτο πλάνο. Θα είσαι αρκετά διεκδικητικός/ή και παθιασμένος/η προκειμένου να κατακτήσεις το άλλο φύλο. Ακόμη, σήμερα είναι πιθανό να προκύψει μια νέα πρόταση συνεργασίας για την οποία δεν πρέπει να αδιαφορήσεις.

 

Ιχθύες

Με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Αρη στον 12ο οίκο σου, είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες οικονομικές διαπραγματεύσεις που θα διατηρήσεις μυστικές. Δεν αποκλείεται να πάρεις χρήματα τα οποία δεν φανερώνεις σε κανέναν/καμία. Στον αισθηματικό τομέα θα έχεις τάση για παράνομες και διπλές σχέσεις. Γενικότερα θα έχεις έντονα συναισθήματα, ανασφάλειες ή φαντασιώσεις που θα παλεύεις να κρατήσεις για τον εαυτό σου.

 


NEWSLETTER