Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 09:29

Αστρολογία – 5/03/2024

Αστρολογία – 5/03/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

Κριός

Περνώντας η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο σου οίκο η ανάληψη ευθυνών γίνεται αναγκαία προκειμένου να διατηρήσεις την αξιοπιστία και το κύρος σου στον επαγγελματικό χώρο. Θα είναι σημαντικό για εσένα να ασχοληθείς με την καριέρα σου με αποτέλεσμα να αμελήσεις οικογενειακές υποχρεώσεις. Παρόλα αυτά με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 12ο σου, θα κάνεις ότι περνά από το χέρι σου προκειμένου να είσαι τυπικός/ή και να μην μείνει κανένας παραπονεμένος/η.

 

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο σου και θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 11ο σου. Θα θελήσεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητά σου, κάνοντας πράγματα που τρέφουν το νου και το πνεύμα, ωστόσο θα είσαι προσγειωμένος/η και θα ελέγχεις τις εσωτερικές σου παρορμήσεις. Είναι πιθανό να διοργανώσεις μια εκδήλωση και μαζί με την βοήθεια και στήριξη ομοϊδεατών, να πετύχεις μια αρκετά καλή διοργάνωση όπου θα μπορέσεις να προβάλλεις τα σχέδιά σου.

 

Δίδυμοι

Με την Σελήνη να έχει περάσει στον Αιγόκερω στον 8ο σου και να σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από τον 10ο σου, θα γίνεις μυστικοπαθής και θα κρύβεις τα συναισθήματά σου από ανασφάλεια. Θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις να διεκπεραιώσεις και όλα θα σου φαίνονται βουνό στον χώρο της καριέρας σου. Ωστόσο θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις χωρίς πολλές ιδιαιτερότητες και προβλήματα, θα είσαι αρκετά συνεπής και μεθοδικός/ή με την διαφορά πως θα πιεστείς συναισθηματικά προκειμένου να τα καταφέρεις.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο σου και θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Κρόνο από τον 9ο σου, με αποτέλεσμα η διάθεσή σου να είναι εξαρτημένη από τους/ις άλλους/ες και κυρίως από του/ης συντρόφου σου. Θα φροντίσεις να αναλάβεις υποχρεώσεις για λογαριασμού του/ης και γενικότερα θα έχετε καλή συνεργασία μεταξύ σας. Παρόμοια κατάσταση θα επικρατεί και στον επαγγελματικό χώρο, όπου με τους/ις συνεργάτες σου θα αλληλοϋποστηρίζεστε προκειμένου να δουλέψουν όλα ρολόι. 

 

Λέων

Με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο σου και να σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από τον 8ο σου, θα δουλέψεις σαν είλωτας προκειμένου να ανταποκριθείς με συνέπεια στον εργασιακό σου χώρο αλλά και στο σπίτι σου. Πολλές δουλειές σου ανοίγονται από εσωτερικές μέσα στο σπίτι όσο και εξωτερικές προκειμένου να διεκπεραιώσεις λογαριασμούς, οφειλές και πληρωμές. Θα είσαι αρκετά εξυπηρετικός/ή και οργανωτικός/ή και οτιδήποτε και αν προκύψει θα το αντιμετωπίσεις λογικά.

 

Παρθένος

Με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο σου και να σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από τον 7ο σου σήμερα θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Είναι πιθανό να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να δεχτείς να επισημοποιήσετε την σχέση σας που είτε διαρκεί χρόνια, είτε τα αισθήματά σας έχουν ωριμάσει. Μπορεί λοιπόν να προκύψει μια γνωριμία μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον χωρίς πολλές συναισθηματικές εξάρσεις αλλά περισσότερο ρεαλιστικά κίνητρα.

 

Ζυγός

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο σου και να σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από τον 6ο σου, θα έχεις την τάση να κλειστείς στο σπίτι σου και στον εαυτό σου. Θα έχεις έντονο το συναίσθημα της μοναξιάς και προκειμένου να μην μελαγχολήσεις καλό είναι να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα που αφορούν το σπίτι σου. Θα έχεις έντονη δραστηριοποίηση προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις του σπιτιού και της οικογένειας και είναι πιθανό να έχεις κυκλοθυμική διάθεση.

 

Σκορπιός

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο σου και να σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από τον 5ο σου, θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις να διεκπεραιώσεις. Στις συζητήσεις σου θα είσαι αρκετά ορθολογιστικός/ή, η φωνή της λογικής και για όλα θα έχεις να δώσεις μια σωστή συμβουλή. Κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης είναι πιθανό να συναντήσεις κάποιον/α που είχες σχέση κατά το παρελθόν και να συζητήσετε εκ νέου θέματα που σας απασχόλησαν.

 

Τοξότης

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο σου και να σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από τον 4ο σου, θα δώσεις προτεραιότητα στην συναισθηματική και υλική σου κάλυψη. Είναι πιθανό να αποφασίσεις να επενδύσεις τα χρήματά σου σε κάποιο ακίνητο, στην ιδιωτική ή κληρονομική επιχείρησή σου, αν διαθέτεις. Θα είσαι αξιόπιστος/η και στις συναλλαγές σου θα έχεις πνεύμα καλής συνεργασίας αν και δεν αποκλείεται να φανείς κτητικός/ή στην προσπάθειά σου να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου.

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 1ο σου και να σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από τον 3ο σου θα ασχοληθείς με θέματα πρακτικής φύσης. Ωστόσο θα παραείσαι σοβαρός/ή, προσγειωμένος/η και μετρημένος/η και θα αποφεύγεις να μιλάς αν δεν είσαι σίγουρος/η. Θα έχεις κυκλοθυμική διάθεση και επικριτική χωρίς όμως υπερβολές και προσβολές. Θα είσαι αρκετά οργανωτικός/ή, ψύχραιμος/η, μέχρι λίστα θα γράψεις με τις ευθύνες και υποχρεώσεις της ημέρας.

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο σου και να σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από τον 2ο σου, θα έχεις τάση μοναξιάς και ανάγκη να εισχωρήσεις στις πιο βαθιές πτυχές του εαυτού σου και να βρεις τι έχει πραγματική αξία για εσένα και τι όχι. Θα περιορίσεις τις υλιστικές σου διαθέσεις και παρορμήσεις και δεν θα αφήνεις να σε παρασύρει η φαντασία σου, κάνοντας ανώφελα σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Θα είσαι τόσο όσο, ώστε να μην ξεφύγεις και μελαγχολήσεις από ενοχές και φοβίες.

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο σου και να σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από τον 1ο σου, θα εκφράσεις πολύ ρεαλιστικούς στόχους και σχέδια για το μέλλον σου. Δεν θα επιτρέψεις να σε παρασύρει η φαντασία σου και να κάνεις ουτοπικά όνειρα, θα είσαι αρκετά προσγειωμένος/η. Θα έχεις κοινωνικότητα, θα τηρείς τους τύπους και τα εθιμοτυπικά και στον επαγγελματικό τομέα θα αναλάβεις ευθύνες που σου αναλογούν ακόμη και αν νιώσεις να σε περιορίζουν.