Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 14:14

Ναύπλιο: «Βλέπω εφιάλτες με τις εικόνες που με χτύπαγε, να μιλάνε οι γυναίκες» λέει  η 32χρονη – Προφυλακιστέος ο 34χρονος σύζυγος της

 

Την προφυλάκιση του άνδρα, που κατηγορείται για άγρια επίθεση στη σύζυγό του αποφάσισε ο ανακριτής του Ναυπλίου. Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος χτύπησε τη γυναίκα με σίδερο και στη συνέχεια την περιέλουσε με χλωρίνη.

Η δικογραφία περιλαμβάνει επικίνδυνες σωματικές βλάβες και τέλεση γενετήσιας πράξης χωρίς συναίνεση παθούσας, με άλλο τρόπο από βιασμό.

Κρίθηκε επικίνδυνος για τις πράξεις του, τις οποίες ο ίδιος παραδέχεται ότι τις τέλεσε όχι όμως σε βαθμό κακουργηματικό, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του κ. Βασίλης Κουτσούρης.

Στο άκουσμα της απόφασης, η κακοποιημένη γυναίκα μαζί με την οικογένειά της που περίμεναν τον δράστη, ξέσπασαν εναντίον του.

Ένα από τα ζητήματα που ερευνά η αστυνομία είναι για ποιο λόγο ο 34χρονος δεν την πήγε τη γυναίκα στο νοσοκομείο του Άργους, που είναι ακριβώς δύο τετράγωνα από το σπίτι τους, παρά προτίμησε να τη μεταφέρει αρκετά χιλιόμετρα μακριά, στο νοσοκομείο της Τρίπολης. Οι πληροφορίες από το νοσοκομείο, αναφέρουν ότι η γυναίκα ήταν πολύ χτυπημένη όταν έφτασε.

Η γυναίκα 32 ετών, που δέχθηκε τη βίαιη συμπεριφορά από τον σύζυγό της, είναι σε ασφαλές συγγενικό περιβάλλον μαζί με τα ανήλικα παιδιά της, τριών και πέντε ετών. Συγκλονισμένη από το περιστατικό, μιλά την κάμερα της ΕΡΤ: «… Βλέπω εφιάλτες, βλέπω τις εικόνες που με χτύπαγε, κλαίω, σκέφτομαι τα παιδιά μου. Μας άκουγαν και κλαίγανε…Είχαν προηγηθεί άλλα περιστατικά βίας, από το 2018… Να μην τον ξαναδώ, μακριά από τα παιδιά μου».

Στέλνοντας μήνυμα σε όλες τις γυναίκες, η 32χρονη λέει: «Να μην φοβούνται, να μιλάνε. Να ζητάνε βοήθεια από παντού, όποιος και αν είναι. Και να μη τα κρύβουμε».

Η αδελφή του θύματος, βρίσκεται μαζί με την 32χρονη για να νιώθει ασφάλεια. Όπως είπε στην ΕΡΤ με την σειρά της, «… δεν είχε δει (η 32χρονη) τους δικούς της ανθρώπους εδώ και τρία χρόνια. Μόνο κρυφά επικοινωνούσε… Υπήρχε παρακολούθηση στα πάντα… ζήλια αφόρητη χωρίς λόγο… νόμιζε ότι έχει άλλη σχέση… Ήξερα για τα περιστατικά…. Η αδερφή μου έκανε πίσω για τα παιδιά και έδινε και συγχωροχάρτι.