Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 10:42

Αστρολογία – 16/04/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

Κριός

Η Σελήνη μέσα από το ζώδιο του Λέοντα στον 5ο σου και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα νωρίς το πρωί, θα τονίσει τις εγωιστικές σου διαθέσεις και την ανάγκη να ασχοληθείς μόνο με πράγματα που σου φέρνουν ευχαρίστηση. Θα έχεις αισιοδοξία, γενναιοδωρία και μπορείς να φανείς λίγο σνομπ και εγωιστής/τρια, ωστόσο θα ασκείς τέτοια γοητεία που δύσκολα θα μπορέσει κάποιος/α να σου κρατήσει κακία. Δίνεις ρεπό στον εαυτό σου και αφήνεις πίσω υποχρεώσεις και προβλήματα προκειμένου να εκφράσεις την δημιουργική και καλλιτεχνική πλευρά του εαυτού σου.

 

Ταύρος

Με την Σελήνη να έχει περάσει στον Λέοντα στον 4ο σου και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα το πρωί, δεν ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς η ημέρα σου, μιας και στον επαγγελματικό χώρο θα δεχτείς πιέσεις. Απόφυγε να αντιδράσεις γιατί το πιθανότερο είναι να βγεις χαμένος/η και με τόσους πλανήτες στον 12ο σου, να σε πιάσουν τα ψυχοσωματικά σου. Θα θελήσεις να ξεφύγεις από τις κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα κλειστείς στον εαυτό σου και στο σπίτι σου προκειμένου να κατανοήσεις γιατί αντιδράς έτσι όπως αντιδράς σε όσους σε περιβάλλουν.

 

Δίδυμοι

Με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο σου και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα νωρίς το πρωί, θα νιώσεις πως κάποιοι/ες προσπαθούν να σου επιβάλλουν τις απόψεις τους. Ωστόσο θα έχεις καλή διάθεση και τάση για επικοινωνία, με την διαφορά πως οι απόψεις σου, θα βασίζονται σε υποκειμενικά κριτήρια και ανάλογα με την συναισθηματική φόρτιση που θα έχεις. Θα έχεις αυξημένες μετακινήσεις, δοσοληψίες και συναλλαγές και δεν αποκλείεται να συγκεντρώσεις πληροφορίες για μια συμφωνία που θέλεις να κλείσεις.

 

Καρκίνος

Με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο σου και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον 8ο σου το πρωί, πονοκεφαλιάζεις με χρέη και οφειλές που σε πνίγουν και δεν ξέρεις πως να τα διαχειριστείς. Συναισθηματικά θα νιώθεις πως προσπαθούν να σε ελέγξουν με αποτέλεσμα να νιώθεις ανασφαλής. Ωστόσο κατά την διάρκεια της ημέρας θα ασχοληθείς με τα οικονομικά σου και θα νιώσεις εξαρτημένος/η απ’ όλα όσα κατέχεις. Οσα και αν έχεις δεν θα σου φτάνουν και είναι πιθανό να σε πιάσει καταναλωτική μανία και τάση για πολυτέλεια.

 

Λέων

Με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιό σου και στον 1ο σου, θα τονιστούν τα φυσικά χαρακτηριστικά σου. Ωστόσο το πρωινό σου δεν θα είναι τόσο εύκολο με την αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, αφού νιώθεις την επιβολή και την εξουσία που προσπαθούν να σου ασκήσουν ως το μεδούλι σου.  Θα αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου αλλά μάλλον δεν θα ιδρώσει το αυτί σου. Η αλήθεια είναι πως τελευταία δίνεσαι στους/ις άλλους/ες οπότε δεν θα πειράξει για μια ημέρα να σε φροντίσουν και να σου κάνουν τα κέφια σου.

 

Παρθένος

Με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο σου και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον 6ο σου νωρίς το πρωί, θα νιώθεις άρρωστος/η από τις πολλές φοβίες και ανασφάλειες. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί και να γίνει έρμαιο των συναισθημάτων του. Θα είσαι ιδιαίτερα μυστικοπαθής και κρυψίνους ίσως είναι καλό να μιλήσεις με κάποιον/α που εμπιστεύεσαι για να ξαλαφρώσεις και να αποφορτιστείς, αφού μόνος/η δεν θα την παλεύεις και θα κάνεις διάφορα σενάρια. Επίλεξε να έρθεις σε επαφή με χαρούμενους και αισιόδοξους ανθρώπους.

 

Ζυγός

Με την Σελήνη να έχει περάσει στον Λέοντα στον 11ο σου και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον 5ο σου το πρωί, είναι πιθανό να νιώσεις πως εξαιτίας των παιδιών σου ή του/ης ερωτικού/ής σου συντρόφου, δυσκολεύεσαι να υλοποιήσεις κάποιους στόχους και όνειρα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα βελτιωθεί η διάθεσή σου, θα αυξηθεί η τάση σου για κοινωνικότητες και επαφές και με ενθουσιασμό μικρού παιδιού θα θελήσεις να βρεθείς σε φιλικά και κοινωνικά περιβάλλοντα. Θα έχεις φιλόδοξα επαγγελματικά σχέδια και ενδέχεται να αναλάβεις ηγετικό ρόλο σε μια ομαδική εργασία.

 

Σκορπιός

Με την Σελήνη να έχει περάσει στον Λέοντα στον 10ο σου και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον 4ο σου το πρωί, θα έχεις συναισθηματικές συγκρούσεις. Προβλήματα που σε ταλαιπωρούν στο σπίτι τα φέρνεις στην εργασία και δυσκολεύεσαι να αποδώσεις. Ωστόσο στην πορεία συγκεντρώνεσαι στα επαγγελματικά σου και στις σχέσεις μέσα στον χώρο δείχνοντας πνεύμα καλής συνεργασίας αφού γνωρίζεις πολύ καλά πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκτεθείς και να δώσεις το δικαίωμα να σε σχολιάσουν αρνητικά. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να προσέξεις είναι η εγωιστική σου διάθεση.

 

Τοξότης

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Λέοντα στον 9ο σου, τονίζεται η ανάγκη σου για ελευθερία. Θέλεις να ξεφύγεις από υποχρεώσεις και την πλήξη της καθημερινότητάς σου, ωστόσο το πρωί με την αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 3ο σου, κάποιες συναντήσεις και καθημερινές εργασίες, δεν θα τις αποφύγεις. Κάνε τις δουλειές σου χωρίς να αντιδράσεις γιατί ούτως ή άλλως αργότερα θα αλλάξει η διάθεσή σου, και θα μπορέσεις να βρεις τον χρόνο που σου χρειάζεται για να κάνεις διαφορετικά πράγματα. Μπορεί να νοσταλγήσεις ανθρώπους ή συγγενείς που βρίσκονται μακριά.

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Λέοντα στον 8ο σου θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος/η πολύ περισσότερο δε, τις πρωινές ώρες που θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα. Νιώθεις ανικανοποίητος/η, ότι δεν υπάρχει ασφάλεια και σιγουριά από πουθενά και από κανέναν/καμία, με αποτέλεσμα να γίνεσαι καχύποπτος/η. Πριν απορρίψεις ανθρώπους φρόντισε να είσαι σίγουρος/η πως δεν ήσουν εσύ εκείνος/η που τους έσπρωξες στα άκρα. Θα είσαι αρκετά διαισθητικός/ή και σε οικονομικές διαπραγματεύσεις θα έχεις σωστό ένστικτο.

 

Υδροχόος

Από σήμερα η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο σου για να σου φέρει αυξημένη διάθεση για κοινωνικότητες και επαφές. Η αντίθεσή της το πρωί με τον Πλούτωνα θα σε κάνει μάστορα στην επιβολή και άσκηση  εξουσίας και δύσκολα κάποιος/α θα μπορέσει να σου εναντιωθεί. Είναι πιθανό να το παρακάνεις για να δεις μέχρι που είναι τα όριά τους και να δεις αν μπορούν να τα ξεπεράσουν. Κι ενώ θα έχεις αυτή την μαζοχιστική διάθεση από την άλλη πλευρά θα είσαι εξαρτημένος/η και με εμμονή θα προσπαθείς να γίνεις αποδεκτός/ή και να είσαι μέσα σε όλα.

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο του Λέοντα στον 6ο σου θα έχεις μια αρκετά απαιτητική και κουραστική ημέρα προκειμένου να διευθετήσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις. Ειδικά τις πρωινές ώρες θα ζοριστείς αρκετά με την αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 12ο σου. Θα έχεις πολύ άγχος για την υγεία σου ειδικά αν το πρωινό σου το αξιοποιήσεις για να κάνεις ιατρικές εξετάσεις. Αργότερα που θα είσαι πιο ήρεμος/η θα ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα. Δεν αποκλείεται προκειμένου να ξεχαστείς να ξεσηκώσεις ολόκληρο το σπίτι στις δουλειές.