Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 11:42

ΕΛ.ΑΣ. για την επιχείρηση για δολοφονία Λυγγερίδη: «Προσαγωγή δεκάδων ατόμων, έρευνες και κατασχέσεις πειστηρίων» (βίντεο)

ΕΛ.ΑΣ. για την επιχείρηση για δολοφονία Λυγγερίδη: «Προσαγωγή δεκάδων ατόμων, έρευνες και κατασχέσεις πειστηρίων» (βίντεο)

Η πρώτη επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εν εξελίξει επιχείρηση για τη δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη.

Για ευρείας κλίμακας επιχείρηση που έχει οδηγήσει στην προσαγωγή δεκάδων ατόμων και σε κατασχέσεις πειστηρίων κάνει λόγο η ΕΛ.ΑΣ. στην πρώτη επίσημη ενημέρωσή της σχετικά με τις συλλήψεις που γίνονται από τα ξημερώματα για τη δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη στα επεισόδια που έγιναν στις 7/12/2023 έξω από το κλειστό του Ρέντη.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:
«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ευρείας κλίμακας επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής για τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται στο περιστατικό θανάσιμου τραυματισμού αστυνομικού την 7-12-2023 σε αθλητική διοργάνωση στο Ρέντη. Μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιηθεί προσαγωγή δεκάδων ατόμων καθώς και μεγάλος αριθμός ερευνών σε οικίες και οχήματα, ενώ έχουν κατασχεθεί διάφορα πειστήρια».

Πηγή: sport-fm.gr