Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024 11:04

Αιγάλεω: Άγριο ξύλο μεταξύ οδηγών (βίντεο)

Ένα περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη μέση του δρόμου στη συμβολή των οδών Ιεράς Οδού και Θηβών, περίπου στο ύψος του Αιγάλεω.

Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο του MEGA, μια γυναίκα και ένας άντρας δέχονται χτυπήματα από τρία άτομα που κατέβηκαν από το λευκό όχημα που διακρίνεται στα πλάνα. Οι νεαροί δε διστάζουν να χτυπήσουν τη γυναίκα, ενώ το άτομο που τη συνόδευε δέχτηκε κλωτσιά και ένα πάτημα στο κεφάλι, που θα μπορούσε να του στοιχίσει τη ζωή.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα, που οδηγούσε, ζήτησε το λόγο από οδηγό άλλου αυτοκινήτου, μέσα στο οποίο επέβαιναν άλλα δύο άτομα. Τότε, όπως λέει, κατέβηκαν και άρχισαν να χτυπούν ανηλέητα την ίδια και τον άντρα της. Τα πλάνα καταγράφει από το αντίθετο ρεύμα οδηγός με το κινητό του τηλέφωνο. Κάποιοι κορνάρουν και άλλοι παρακολουθούν σοκαρισμένοι τα όσα συμβαίνουν μπροστά τους.

Το βίντεο ξεκινά με τη γυναίκα να έχει κατέβει από το αυτοκίνητό της και να σπρώχνει έναν από τους τρεις νεαρούς. Οι άλλοι δύο αρχίζουν να χτυπούν τον άντρα που τη συνόδευε. Η κατάσταση ξεφεύγει και οι εικόνες προκαλούν ντροπή.

Η γυναίκα προσπαθεί να σώσει τον άντρα της αλλά οι νεαροί δεν σταματούν. Ο δρόμος στο σημείο είναι μποτιλιαρισμένος και η κυκλοφορία λόγω του άγριου επεισοδίου έχει διακοπεί.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο νοσοκομείο και αργότερα στο ΚΑΤ, με πληροφορίες να αναφέρουν πως η ζωή τους δε διατρέχει κίνδυνο, ενώ η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των τριών ατόμων βρίσκεται σε εξέλιξη.

“Μου έριξε μπουνιά, έπεσα κάτω – Τον άντρα μου τον χτύπησαν με πόδια, με μπουνιές”

«Αυτοί οι άνθρωποι καλό θα ήταν να είναι στο τρελοκομείο και όχι στο νοσοκομείο» είπε η γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση. Μιλώντας στο STAR είπε ότι δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο. «Εδώ στο πρόσωπο με χτύπησαν έχω μουδιάσει» αναφέρει.

Συνεχίζοντας την περιγραφή του καβγά και την παράσυρση του 43χρονου συζύγου της από το αυτοκίνητο των τριών ανδρών, η γυναίκα είπε «όταν μου έριξε μπουνιά, εγώ έπεσα κάτω και μετά τον άντρα μου τον χτύπησαν με πόδια, με μπουνιές, δεν ξέρω κι εγώ με τι άλλο».

«Όταν είδα τον άντρα μου κάτω, πήγα να τον τραβήξω, δεν ξέρω ποιος με χτύπησε. Αυτός μπήκε στο αμάξι και ήθελε να τον πατήσει, έβαλα τα χέρια και μετά τον πάτησε» κατέληξε.

Πηγή: news247.gr