Τρίτη, 28 Μαϊος 2024 09:45

Αστρολογία – 28/05/2024

Αστρολογία – 28/05/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

Κριός

Είσαι από εκείνους/ες που τους αρέσει η πρωτιά και να ξεχωρίζουν. Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία μέσα από την ανταλλαγή απόψεων να εκφράσεις τις ανοιχτόμυαλες ιδέες σου, να παρουσιάσεις τα σχέδιά σου και λάμψεις με τις φιλελεύθερες ιδέες σου. Το πρωί το τρίγωνο που θα σχηματιστεί της Σελήνης στον 11ο σου από τον Υδροχόο με την Αφροδίτη στους Διδύμους στον 3ο σου, θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις με ευκολία και άνεση τις τρέχουσες δουλειές σου. Θα έχεις εξαιρετικά καλή διάθεση, ευγένεια και ομαδικότητα με αποτέλεσμα να ευνοηθείς μέσα από συλλογικές διεργασίες.

 

Ταύρος

Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα για να αναγνωριστούν οι ικανότητές σου και να σου δοθούν ευκαιρίες να εξελιχθείς, θα πρέπει να δείξεις καλή διάθεση συνεργασίας, ακόμη και αν κάποια πράγματα δεν σε ικανοποιούν και να είσαι έτοιμος/η να αντικαταστήσεις παλιές ιδέες με καινούργιες, περισσότερο πρωτοποριακές και τότε να είσαι σίγουρος/η πως θα σε προσέξουν με την Σελήνη στον Υδροχόο στον 10ο σου, άτομα με κύρος. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Διδύμους στον 2ο σου, θα σου φέρει ευκαιρίες για οικονομικά ανοίγματα και ενδεχομένως και απολαβές.

 

Δίδυμοι

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο σου, θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις το κοινωνικό σου κύκλο, να επεκτείνεις το δίκτυο των γνωριμιών ενδεχομένως και εκτός συνόρων και να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που μοιράζεστε κοινές απόψεις και ταιριάζετε σε ένα επίπεδο περισσότερο εγκεφαλικό και πνευματικό. Αν είσαι δεσμευμένος/η μπορεί να θελήσεις να οργανώσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τον/η αγαπημένο/η σου, ενώ γενικότερα θα λάμπεις διά της παρουσίας σου σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς.

 

Καρκίνος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο σου είναι πιθανό το ενδιαφέρον να είσαι επικεντρωμένο σε θέματα οικονομικά. Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να δεις τα πράγματα τελείως διαφορετικά και ίσως τελικά να βρεις την λύση. Να θυμάσαι πως όταν κάτι δεν αλλάζει, τότε μάλλον θα πρέπει να το διαχειριστείς με διαφορετικό τρόπο. Αυτό μπορείς να το έχεις ως γνώμονα στον οικονομικό αλλά και στον συναισθηματικό τομέα. Με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον 12ο σου και το ζώδιο των Διδύμων, υπάρχει το ενδεχόμενο να ευνοηθείς οικονομικά.

 

Λέων

Το ενδιαφέρον σου σήμερα θα είναι επικεντρωμένο στις αισθηματικές σχέσεις και στις σχέσεις με τον κόσμο γενικότερα μιας και η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο σου. Θα είσαι αρκετά συντροφικός/ή και υποχωρητικός/ή. Από τότε που μπήκε ο Πλούτωνας στον 7ο σου, είναι σχεδόν ξεκάθαρο πως οι άλλοι καταφέρνουν να σε επηρεάζουν και να σε κατευθύνουν για το πως πρέπει να φέρεσαι. Με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τους Διδύμους στον 11ο σου, το πιθανότερο είναι να πιεις τον πρωινό καφέ σου παρέα με φίλους/ες.

 

Παρθένος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο σου, η μέρα θα είναι αρκετά γεμάτη από υποχρεώσεις και μπορεί να δυσκολευτείς να ξεκουραστείς, είτε εργάζεσαι, είτε όχι. Οι επαγγελματικές εξελίξεις φαίνεται να κινούνται θετικά και με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, κυρίως τις πρωινές ώρες είναι πιθανό να διαπιστώσεις ότι οι προσπάθειές σου ανταμείβονται. Αισθάνεσαι επαγγελματική ασφάλεια, νιώθεις ή μάλλον γνωρίζεις πως σε στηρίζουν άνθρωποι που έχουν φήμη, κύρος και εξουσία και πως είσαι από τους ευνοούμενους/ες.

 

Ζυγός

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο σου, θα είσαι ενθουσιώδης και ανεβασμένος/η ψυχολογικά. Θα εκφράσεις τον πραγματικό εαυτό σου μέσα από κάποιο ταλέντο που διαθέτεις και γενικά θα προσπαθήσεις να περάσεις παραγωγικά και δημιουργικά την ημέρα σου. Αν είσαι σε σχέση με κάποιον/α από άλλη πόλη/χώρα, πολύ πιθανό να βρεθείτε αλλά ακόμη και αν δεν βρεθείτε, θα εισπράξεις στοργή και αγάπη. Από την πλευρά σου θα αφυπνιστούν τα καλά ένστικτά σου και θα είσαι προστατευτικός/ή με το ταίρι σου και τα παιδιά σου.

 

Σκορπιός

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Υδροχόο στον 4ο σου προτίμησε να ξεκουραστείς και να περάσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς μέσα στο σπίτι σου. Αλλωστε θα έχεις μοναχική διάθεση, γι’ αυτό είναι καλύτερα να καταπιαστείς με δουλειές του σπιτιού, ή να περάσεις χρόνο με γυναίκες της οικογένειάς σου που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Μάλιστα με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τον 8ο σου, είναι μια καλή ευκαιρία να συζητήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους για κληρονομικές υποθέσεις.

 

Τοξότης

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο σου θα  ασχοληθείς με τις δραστηριότητες που έχεις καθημερινά, με συζητήσεις, συναλλαγές, γραψίματα κ.τ.λ. Θα έχεις αυξημένη διάθεση για επικοινωνία αν και είναι πολύ πιθανό να είσαι υποκειμενικός/ή στην κρίση σου και κυρίως, θα είσαι αεικίνητος/η. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Διδύμους στον 7ο σου τις πρωινές ώρες θα σου φέρει πετυχημένες συμφωνίες, θα νιώθεις τους/ις άλλους/ες πολύ κοντά σου και θα εισπράξεις καλοσύνη και ευγένεια. Αν έχεις να υπογράψεις ένα συμφωνητικό επίλεξε εκείνες τις ώρες.

 

Αιγόκερως

Είναι μια από εκείνες τις ημέρες που σε πιάνουν ανασφάλειες με τα υλικά αγαθά και τις κτήσεις σου και επιδιώκεις να αποκτήσεις όλο και περισσότερα, με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 2ο σου. Γενικότερα θα επικεντρωθείς σε προσωπικά και οικονομικά θέματα. Με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Διδύμους στον 6ο σου, τις πρωινές ώρες θα φροντίσεις να ασχοληθείς με συναλλαγές και δοσοληψίες, με γραφειοκρατικά θέματα, ενώ σε όποια δημόσια υπηρεσία βρεθείς, με άνεση θα εξυπηρετηθείς και όλο και κάποιο τυχερό θα προκύψει.

 

Υδροχόος

Σήμερα είναι μια ημέρα που με την Σελήνη στο ζώδιό σου στον 1ο σου, θέλεις να είσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων και να είσαι το κεντρικό θέμα. Θα έχεις την απαίτηση να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες και ανάγκες σου λες και είσαι μωρό παιδί. Με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Διδύμους στον 5ο σου, μάλλον θα μοιάζεις όντως με παιδάκι, που είναι χαρούμενο, δοτικό και περιμένει να εισπράξει αγάπη και στοργή. Ωστόσο, αν νιώσεις πως κάποιοι δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου, είναι πιθανό να επηρεαστείς συναισθηματικά και να βγάλεις γκρίνιες και κυκλοθυμία.

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο σου, σήμερα μπορείς να κάνεις την διαφορά βρίσκοντας λύσεις σε αδιέξοδα που σου προκαλούν φοβίες και ενοχές. Αντί λοιπόν να το ρίξεις, στην μοναξιά και την μελαγχολία, ρίξε το στον διαλογισμό, μίλησε για τις φοβίες σου και στηρίξου σε άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σου. Θα έχεις αυξημένη διαίσθηση, θα είσαι αρκετά δοτικός/ή και τρυφερός/ή και με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων στον 4ο σου, το έδαφος στην οικογένεια θα είναι πρόσφορο, ώστε να εκφράσεις τα συναισθήματά σου.