Σάββατο, 01 Ιουνίου 2024 10:11

Αστρολογία – 01/06/2024

Αστρολογία – 01/06/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

Κριός

Με την Σελήνη να περνά στο ζώδιό σου στον 1ο οίκο σου ανασκουμπώνεσαι και  ξαναβρίσκεις την ενέργεια και θέληση να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου επιδιώξεις. Με το εξάγωνο του Πλούτωνα από τον 11ο οίκο σου και το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία στον 3ο οίκο σου, η ημέρα σου θα ξεκινήσει αρκετά δυναμικά και με εύνοια στα θέματα που σχετίζονται με τις καθημερινές σου συναλλαγές, με τον τρόπο που σκέπτεσαι και με τον κοινωνικό και συγγενικό σου περίγυρο.

 

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα περνά στο ζώδιο του Κριού στον 12ο οίκο σου, για να σου φέρει την ανάγκη να απομονωθείς και να αποστασιοποιηθείς από τον κόσμο. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 10ο οίκο σου θα σε ωθήσουν να εκφράσεις την τρυφερή πλευρά του εαυτού σου, την ψυχοπονιάρικη, και παράλληλα θα αυξηθεί η ευαισθησία σου στον χώρο της καριέρας. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον 2ο οίκο σου, θα έχεις εύνοια τύχης στον οικονομικό τομέα από κρυφές πηγές εσόδων.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα περνά στο ζώδιο του Κριού στον 11ο οίκο σου και θα έχεις την διάθεση να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα και παράλληλα να προωθήσεις νέα σχέδια και πλάνα που θα σε ωφελήσουν μακροπρόθεσμα. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 9ο οίκο σου, μπορεί να συναντηθείς με κάποιον/α που θα έρθει από το εξωτερικό, ενώ με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον 1ο οίκο σου, θα έχεις αισιόδοξη και γενναιόδωρη διάθεση. Οι σχέσεις με το άλλο φύλο θα είναι αρκετά καλές.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού στον 10ο οίκο σου και θα εστιάσεις σε κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 8ο οίκο σου, είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου αλλά και επαφές με ανθρώπους που σας συνδέουν βαθιοί δεσμοί. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον 12ο οίκο σου, θα έχεις εύνοια τύχης σε τυχόν παρασκηνιακές κινήσεις εις βάρος σου, ενώ δεν αποκλείεται να ευαισθητοποιηθείς για ένα κοινωνικό θέμα.

 

Λέων

Η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού στον 9ο οίκο σου και θα ξαναβρείς τον δυναμισμό και την εξωστρέφειά σου. Με το εξάγωνο Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 7ο οίκο σου, ο/η σύντροφός σου θα σε επηρεάσει στον τρόπο που σκέφτεσαι κάποια πράγματα, ενώ το κλίμα μεταξύ σας θα είναι πολύ καλό και μάλιστα δεν αποκλείεται να οργανώσετε ένα ταξίδι μακρινό. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον 11ο οίκο σου, σου ανοίγει νέες πόρτες και ορίζοντες ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις.

 

Παρθένος

Με την Σελήνη να περνάει στον Κριό στον 8ο οίκο σου θα έχεις κάπως βαριά ψυχολογική διάθεση, θα είσαι περισσότερο επιφυλακτικός/ή και ενδέχεται να σε απασχολήσουν συναισθηματικά, κληρονομικά και οικονομικά θέματα. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 6ο οίκο σου, θα προσπαθήσεις να οργανώσεις τα οικονομικά σου προκειμένου μέσα από νέες αγορές να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και τις συνθήκες που εργάζεσαι.

 

Ζυγός

Σήμερα η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Κριού στον 7ο οίκο σου για να βρεις την κοινωνικότητά σου και την ευκαιρία να εκφραστείς μέσω των άλλων. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 5ο οίκο σου, θα έχεις έντονη την ανάγκη να αποκτήσεις σχέση και δεν αποκλείεται να προκύψει μια ερωτική γνωριμία. Θα έχεις έντονα και βαθιά συναισθήματα, ενώ με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον 9ο οίκο σου ενδέχεται θα έχεις αισιόδοξη διάθεση να κάνεις διαφορετικά πράγματα απ’ ό,τι συνήθως.

 

Σκορπιός

Σήμερα η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Κριού στον 6ο οίκο σου, για να καταπιαστείς με το σπίτι και την τακτοποίησή του, ή ακόμη και με την καθαριότητα και τακτοποίηση του επαγγελματικού σου χώρου αν εργάζεσαι σήμερα. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 4ο οίκο σου, θα νιώθεις καλά μέσα στο σπίτι με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και αγαπάς, ενώ γενικότερα μπορεί να ασχοληθείς με αλλαγές και επιδιορθώσεις που πρέπει να γίνουν στον χώρο.

 

Τοξότης

Η Σελήνη από το φιλικό ζώδιο του Κριού στον 5ο οίκο σου, θα φέρει διάθεση για διασκέδαση. Θα είσαι χαρούμενος/η, αισιόδοξος/η και με διάθεση να εκφραστείς δημιουργικά. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 3ο οίκο σου, θα είσαι ιδιαίτερα γοητευτικός/ή και θα προκύψουν νέες ερωτικές γνωριμίες κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης ή μιας συναλλαγής που έχεις να διεκπεραιώσεις. Αυξημένη κοινωνική ζωή, γνωριμίες με καινούργιους ανθρώπους και διάθεση να ασχοληθείς εποικοδομητικά με τα παιδιά σου.

 

Αιγόκερως

Κατά την διάρκεια της ημέρας και νωρίς το ξημέρωμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό στον 4ο οίκο σου. Δίνεις προτεραιότητα στην οικογένεια και το σπίτι, ενώ με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 2ο οίκο σου, δεν αποκλείεται να ευνοήσεις οικονομικά τους γονείς σου αν και εφ’ όσον χρειάζονται βοήθεια και να δείξεις έμπρακτα το ψυχικό δέσιμο που υπάρχει μεταξύ σας. Αλλωστε σήμερα θα νιώθεις καλά και ασφαλής μόνο με πολύ δικά σου πρόσωπα και θα έχεις τάση για τρυφερές στιγμές μαζί τους.

 

Υδροχόος

Το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 3ο οίκο σου, αυξάνει την κοινωνική σου διάθεση, αν και θα σε κάνει κάπως πιο υποκειμενικό μιας και όλα θα τα φιλτράρεις μέσα από το συναίσθημα. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 1ο οίκο σου θα γίνουν πολλές συζητήσεις με αδέλφια, φίλους/ες και συγγενείς, και γενικότερα θα αφιερώσεις πολύ από τον χρόνο σου σε μηνύματα και τηλεφωνήματα. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον 5ο οίκο σου, θα έχεις ευχάριστες συναντήσεις και μετακινήσεις.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη σήμερα θα περάσει στο ζώδιο του Κριού στον 2ο οίκο σου και θα ασχοληθείς με τις υλικές σου κτήσεις και τα οικονομικά σου. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 12ο οίκο σου, τα οικονομικά σου δείχνουν να ανθίζουν μέσα από παρασκηνιακές δραστηριότητες και κρυφές πηγές εσόδων. Θα είσαι πολύ γενναιόδωρος/η και θα έχεις τάση για καλοπέραση και πολυτέλειες, πολύ περισσότερο που η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Δία στον 4ο οίκο σου και δεν θέλεις να λείπει τίποτα από το σπίτι.