Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 10:27

Αστρολογία – 04/06/2024

Αστρολογία – 04/06/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

Κριός

Σήμερα θα σχηματιστεί η σύνοδος του Ερμή, που από χθες πέρασε στους Διδύμους, με τον Δία και η εξαιρετικά ευνοϊκή σύνοδος του Ηλιου με την Αφροδίτη στους Διδύμους στον 3ο οίκο σου. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση, αισιοδοξία και εξαιρετικά καλές διπλωματικές σχέσεις με συγγενείς και γνωστούς/ές και όποιον/α βρεθεί στο διάβα σου. Αν ασχολείσαι με τα καλλιτεχνικά ή με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αποδοτικότητά σου θα είναι εκπληκτική. Οικονομικές και επαγγελματικές συναλλαγές θα τις διεκπεραιώσεις με ευκολία.

 

Ταύρος

Σήμερα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η τυχερή σου ημέρα στον οικονομικό τομέα, μιας και θα σχηματιστεί η σύνοδος του Ερμή με τον Δία και η σύνοδος του Ηλιου με την Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου. Με καθαρό μυαλό θα διεκπεραιώσεις οικονομικές διαπραγματεύσεις και οφειλές, ενώ η ημέρα ενδείκνυται για να ζητήσεις αύξηση μισθού ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα εισοδήματά σου και τις υλικές σου κτήσεις γενικότερα. Οσο καλύτερα αισθάνεσαι στον οικονομικό τομέα τόσο πιο γενναιόδωρος/η και δοτικός/ή θα είσαι.

 

Δίδυμοι

Αρκετά ευνοϊκά τα άστρα για εσένα σήμερα με την σύνοδο του Ερμή με τον Δία και την σύνοδο του Ηλιου με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και στον 1ο οίκο σου. Η τυχερή σου ημέρα σε πολλούς και διάφορους τομείς και κυρίως στον αισθηματικό και κοινωνικό τομέα. Οι έξυπνες και γεμάτες χιούμορ ατάκες, η αισιόδοξη, γλυκιά και τρυφερή στάση σου, προσελκύει εύκολα τους/ις άλλους/ες και κυρίως το άλλο φύλο που θα δυσκολευτεί να σου αντισταθεί. Το σίγουρο είναι πως θα εισπράξεις και θα δώσεις αγάπη.

 

Καρκίνος

Διανύεις μια περίοδο εσωστρέφειας, με έντονη ευαισθησία και συναισθηματική φόρτιση με τόσους πλανήτες μαζεμένους στον 12ο οίκο σου, ωστόσο σήμερα που θα σχηματιστούν η σύνοδος του Ερμή με τον Δία και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ηλιο, θα είναι αρκετά καλή και εποικοδομητική η ημέρα σου. Θα εκφράσεις την αγάπη και την στοργή που έχεις μέσα σου, θα είσαι προστατευτικός/ή και θα προσφέρεις ανιδιοτελώς την βοήθειά σου. Αν ασχολείσαι με τα καλλιτεχνικά, θα έχεις εξαιρετική απόδοση.

 

Λέων

Εποχή αυξημένης κοινωνικότητας με τους μισούς σχεδόν πλανήτες στον 11ο οίκο σου και μάλιστα σήμερα που θα σχηματιστεί η σύνοδος του Ερμή με τον Δία και η σύνοδος του Ηλιου με την Αφροδίτη, θα κάνεις σημαντικές γνωριμίες και φιλίες με ανθρώπους που θα έχουν την δυνατότητα να σε στηρίξουν και να σε βοηθήσουν να αφυπνιστείς σε πνευματικό επίπεδο, ενώ επί πρακτικού, θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις σχέδια και στόχους δίνοντάς σου λύσεις. Αν πολιτεύεσαι αυτή την περίοδο θα έχεις πολλούς οπαδούς.

 

Παρθένος

Την τελευταία περίοδο η προσοχή σου είναι στραμμένη στον χώρο της καριέρας και σήμερα θα έχεις μια αρκετά καλή ημέρα. Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία και η σύνοδος του Ηλιου με την Αφροδίτη στον 10ο οίκο σου, θα εκτοξεύσει την καριέρα και την φήμη σου στα ύψη. Θα έχεις εύνοια τύχης, θα είσαι δημοφιλής, διπλωμάτης και ιδιαίτερα προσφιλής. Αν είσαι άνεργος/η, μπορεί να προκύψει μια νέα συνεργασία μέσα από γνωστούς/ές ή ακόμη και από τύχη. Θα έχεις σημαντικά οφέλη και κυρίως τον/ην εργοδότη/τριά σου με το μέρος σου.

 

Ζυγός

Διανύεις μια εποχή, ειδικά τώρα που πέρασε και ο Ερμής στους Διδύμους στον 9ο οίκο σου, που έχεις την επιθυμία και την ανάγκη για περισσότερη γνώση. Με την σύνοδο του Ερμή με τον Δία και την σύνοδο του Ηλιου με την Αφροδίτη στον 9ο οίκο σου, θα πλασάρεις τις ιδέες σου με τον καλύτερο τρόπο και θα έχουν απήχηση σε ένα ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Αν είσαι μαθητής/τρια ή σπουδαστής/στρια σήμερα θα έχεις επιτυχία. Επιτυχία θα έχεις αν ασχολείσαι με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μέσα μαζικής ενημέρωσης και μεταφοράς.

 

Σκορπιός

Κέρδη, κέρδη, κέρδη θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της σημερινής ημέρας για εσένα. Με την σύνοδο του Ερμή με τον Δία και την σύνοδο του Ηλιου με την Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου, θα έχεις εύνοια τύχης στον οικονομικό τομέα μέσω άλλων. Μπορεί να πάρεις μια αποζημίωση, χρήματα από κληρονομιά, κάποιο επίδομα από δημόσιο φορέα, τα αναδρομικά της σύνταξής σου, ή με πάρα πολύ μεγάλη ευκολία ένα δάνειο που άλλες εποχές δεν θα μπορούσες να περάσεις ούτε καν έξω από την τράπεζα.

 

Τοξότης

Είναι η κατάλληλη εποχή για να εκφράσεις τόσο τα παράπονά σου, όσο και την αγάπη σου στον/ην αγαπημένο/η σου, πολύ περισσότερο σήμερα που θα σχηματιστεί η σύνοδος του Ερμή με τον Δία και η σύνοδος του Ηλιου με την Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου γενικότερα, κυρίως αν είχαν προηγηθεί παρεξηγήσεις. Θα είσαι πολύ αβρός/ή στους τρόπους σου, θα έχεις κατανόηση και θα υποχωρείς εύκολα προκειμένου να διατηρηθεί το κλίμα αρμονικό.

 

Αιγόκερως

Ηδη στην καθημερινότητά σου έχεις αρχίσει και περνάς πολύ καλύτερα και σήμερα με την σύνοδο του Ερμή με τον Δία και την σύνοδο του Ηλιου με την Αφροδίτη στον 6ο οίκο σου, όπου σταθείς και όπου βρεθείς θα έχεις διευκολύνσεις. Ευκαιρία λοιπόν αν έχεις να διευθετήσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις, πληρωμές λογαριασμών και υποθέσεις δημοσίου να τις προγραμματίσεις για σήμερα. Στον χώρο της εργασίας το κλίμα θα είναι άριστο με τους/ις συναδέλφους/ισσες και με τον κόσμο θα είσαι και εσύ αρκετά εξυπηρετικός/ή.

 

Υδροχόος

Διανύεις μια αρκετά ευνοϊκή και ερωτική περίοδο με τόσους πλανήτες μαζεμένους στον 5ο οίκο σου και σήμερα η ημέρα θα είναι ακόμη περισσότερο ευνοϊκή και θετική με την σύνοδο του Ερμή με τον Δία και την σύνοδο του Ηλιου με την Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου. Ημέρα αυτοέκφρασης, δημιουργικότητας, κοινωνικότητας και ερωτικών σχέσεων. Θα είσαι αισιόδοξος/η, γενναιόδωρος/η, ρομαντικός/ή και έτοιμος/η να δείξεις όλη την αγάπη που νιώθεις για το ταίρι σου. Θα έχεις τάση για καλοπέραση και διασκέδαση.

 

Ιχθύες

Είναι μια εποχή που το ενδιαφέρον σου είναι εστιασμένο στην οικογένεια και το σπίτι και σήμερα με την σύνοδο του Ερμή με τον Δία και την σύνοδο του Ηλιου με την Αφροδίτη στον 4ο οίκο σου, θα περάσεις ευχάριστες στιγμές με τους δικούς σου. Κάποια νέα θα σε χαροποιήσουν, θα έχετε μεταξύ σας χαρούμενες συζητήσεις, καλό κλίμα και δεν αποκλείεται να κάνεις κάποιου είδους γιορτή στο σπίτι σου. Μπορεί να φιλοξενήσεις κόσμο, να στολίσεις και να διακοσμήσεις το σπίτι σου όπως σου αρέσει.