Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 09:16

Αστρολογία – 11/06/2024

Αστρολογία – 11/06/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

Κριός

Φιλοδοξίες και στόχοι πάση θυσία θέλεις να υλοποιηθούν με το τετράγωνο του Aρη στον 2ο σου με τον Πλούτωνα στον 11ο σου. Στην περίπτωση που αντιμετωπίζεις οικονομικά προβλήματα χρησιμοποίησε όλες τις κρυφές δυνάμεις που διαθέτεις εποικοδομητικά αλλά και ανθρώπους που μπορούν να σε στηρίξουν. Αν εμπλακείς σε οτιδήποτε παράνομο θα προκαλέσεις εχθρότητες και βίαιες αντιδράσεις. Το ενδεχόμενο, άνθρωποι του φιλικού και κοινωνικού σου περιβάλλοντος να νιώσουν ζήλια, εμπάθεια και να θελήσουν να σε εκδικηθούν είναι πολύ πιθανό...

 

Ταύρος

Είσαι από εκείνους/ες που το τετράγωνο του Aρη στον 1o σου με τον Πλούτωνα στον 10o σου θα σε επηρεάσει άμεσα και καταλυτικά. Είναι μια όψη που χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς από μέρους σου, διότι θα αντιμετωπίσεις την εμπάθεια και την ζήλια ανθρώπων κύρους και εξουσίας. Οι προσωπικές σου σχέσεις θα περάσουν από σαράντα κύματα και ενώ θα έχεις αυξημένη σεξουαλικότητα μπορεί να οδηγηθείς σε ακρότητες. Στις προκλήσεις της ημέρας θα πρέπει να δείξεις ψυχραιμία, ενώ δεν αποκλείεται να είσαι επιθετικός/ή, με υπερβολικά εγωιστικές διαθέσεις.

 

Δίδυμοι

Θα έχεις την ανάγκη να σκάψεις βαθιά μέσα στο υποσυνείδητό σου και θα φέρεις στην επιφάνεια απωθημένα και άλυτα προβλήματα. Με δυσκολία θα συγκρατηθείς ώστε να μην μπλεχτείς σε παρανομίες με αποτέλεσμα, το μόνο που θα καταφέρεις με τον Αρη στον 12ο σου σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον 9ο σου, θα είναι να γεμίσεις άγχη, ανασφάλειες και φόβο μην μπλεχτείς με τον νόμο και δεν μπορείς να ξεμπλέξεις. Γενικότερα, είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστούν προβλήματα σε ένα ταξίδι, ή για ένα επικείμενο ταξίδι και σε θέματα σπουδών.

 

Καρκίνος

Το τετράγωνο του Αρη στον 11ο σου με τον Πλούτωνα στον 8ο σου ενδέχεται να ταρακουνήσει τις φιλικές και κοινωνικές σου σχέσεις. Επιθετικές συμπεριφορές, παιχνίδια εξουσίας, εμπάθειες και άσκηση επιβολής και χειραγώγηση είναι κάποια από τα οποία ενδέχεται να προκύψουν. Αν έχεις επενδύσει σε ανθρώπους για να σε βοηθήσουν σε σχέση με τα οράματα και το μέλλον σου, είναι πιθανό να διαπιστώσεις, πως αυτοί οι άνθρωποι σε υπονομεύουν, με αποτέλεσμα να γίνεσαι πολύ κακός/ιά μαζί τους. Μην μπλεχτείς σε τέτοιου είδους ίντριγκες, κακίες ή σχέδια εκδίκησης.

 

Λέων

Από τους πρωταγωνιστές της ημέρας είσαι μιας και το τετράγωνο του Αρη στον 10ο σου με τον Πλούτωνα στον 7ο σου σε επηρεάζει αρκετά. Κάποιοι/ες συνεργάτες/τιδες θα προσπαθήσουν να σε βλάψουν, θα σε υπονομεύσουν με σκοπό να πλήξουν την δημόσια εικόνα σου, την φήμη και καριέρα σου. Παιχνίδια εξουσίας παίζονται αρκετό καιρό εις βάρος σου και ενώ το έχεις αντιληφθεί, σήμερα οι εχθροί σου φανερώνονται για να ξέρεις με ποιους/ες έχεις να κάνεις. Προβλήματα θα αντιμετωπίσεις στον αισθηματικό τομέα όπου  θα γίνουν πολλές αποκαλύψεις...

 

Παρθένος

Το τετράγωνο του Αρη στον 9ο σου με τον Πλούτωνα στον 6ο σου ενδέχεται να φέρει στο προσκήνιο κυρώσεις στον εργασιακό σου χώρο για λάθη που έχουν γίνει. Μπορεί, για παράδειγμα, αν δραστηριοποιείσαι στον δημόσιο τομέα, να περάσεις πειθαρχικό. Αν είσαι «καθαρός» και σε έχουν υπονομεύσει, πρόσεξε πολύ τους χειρισμούς σου, απόφυγε να συμπεριφερθείς με απότομο τρόπο, για να μπορέσεις να αποδείξεις την αθωότητά σου. Η αλήθεια είναι πως με την Σελήνη στον Λέοντα στον 12ο σου, θα προσπαθήσεις να διαφυλάξεις τα μυστικά σου ή τυχόν παράνομες ενέργειες.

 

Ζυγός

Το τετράγωνο του Αρη στον 8ο σου με τον Πλούτωνα στον 5ο σου θα φέρει ισχυρές πιέσεις στον οικονομικό τομέα για δάνεια και χρέη που έχεις στην πλάτη σου. Η λύση δεν είναι σίγουρα να κάνεις νέες επενδύσεις ή να σκεφτείς να τζογάρεις, με την ελπίδα πως θα ξελασπώσεις γιατί θα συμβεί ακριβώς το αντίθετο, θα φλερτάρεις δηλαδή με την χρεοκοπία. Στον αισθηματικό τομέα θα βγάλεις έντονα συναισθήματα ζήλιας και κακίας και επειδή τείνεις να φτάσεις στα άκρα παρασυρόμενος/η από τα πάθη σου και το αντίστροφο, θα σου πρότεινα να μην συναντηθείς με τον/η σύντροφό σου.

 

Σκορπιός

Με το τετράγωνο του Αρη στον 7ο σου με τον Πλούτωνα στον 4ο σου θα προκύψουν εντάσεις μέσα στον χώρο του σπιτιού και στην οικογένεια και μπορεί να δοκιμαστούν οι σχέσεις σου, με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Να θυμάσαι πως αν μια σχέση λήξει με αυτή την όψη θα είναι οριστική, γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι όσο περισσότερο εγκρατής και υπομονετικός/ή μπορείς, εκτός και αν επιθυμείς να κλείσεις έναν κύκλο. Προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσεις με συνεργάτες/τιδες, ή με κάποιον/α που έχει μεγάλο ανταγωνισμό μαζί σου.

 

Τοξότης

Με τον Αρη να βρίσκεται στον 6ο σου και να σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 3ο σου, το βασικό είναι να προσέξεις τις μετακινήσεις, ειδικά αν πρόκειται να μετακινηθείς για επαγγελματικούς λόγους. Ενα άλλο που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι καυγάδες και εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον κυρίως, αν έχεις υφιστάμενους/ες διότι θα συμπεριφέρεσαι με απότομο, σκληρό και υποτιμητικό τρόπο. Θα έχεις αυξημένο άγχος και πολλές υποχρεώσεις να διευθετήσεις, με αποτέλεσμα να σπαταλήσεις την ενέργειά σου και να βλάψεις την υγεία σου.

 

Αιγόκερως

Η μεγάλη ανησυχία που έχεις για τα οικονομικά σου, με τον τετράγωνο του Αρη στον 5ο σου με τον Πλούτωνα στον 2ο σου, οδηγεί σε προστριβές με τα παιδιά σου, ή τον/η ερωτικό/ή σύντροφο. Η όποια αλλαγή της οικονομικής σου κατάστασης αυτή την περίοδο και συγκεκριμένα σήμερα, θα έχει διάρκεια στον χρόνο, γι’ αυτό φρόντισε να κάνεις σωστές επιλογές. Οι έρωτες έρχονται και παρέρχονται, τα παιδιά όμως όχι και ίσως πρέπει να σταματήσεις να ξεσπάς επάνω τους κάθε φορά που έχεις ανασφάλειες και φοβίες για τις υλικές σου κτήσεις και τα οικονομικά.

 

Υδροχόος

Μια αρκετά δύσκολη όψη έρχεται να προστεθεί στο σκηνικό των τελευταίων ημερών που θα επηρεάσει καταλυτικά τις προσωπικές σου σχέσεις. Με το τετράγωνο του Αρη στον 4ο σου με τον Πλούτωνα στον 1ο σου, θα θελήσεις να εκφράσεις τον εαυτό σου χωρίς πιέσεις από άλλους/ες, ωστόσο δεν συνειδητοποιείς πως εσύ είσαι εκείνος/η που πιέζει τα πράγματα και με την παραμικρή πρόκληση ξεσπάς με θυμό. Αυτή την φορά θα νιώσεις έντονες τις προκλήσεις να έρχονται από το οικογενειακό σου περιβάλλον και σε δεύτερη φάση από τον αισθηματικό τομέα και τον κοινωνικό σου περίγυρο.

 

Ιχθύες

Με τον Αρη να βρίσκεται στον 3ο σου και να σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 12ο σου, θα σε κατακλύσουν απωθημένα, συσσωρευμένες ανασφάλειες και κακίες τις οποίες ενδέχεται να βγάλεις σε κοντινούς σου ανθρώπους και να έρθεις σε ρήξη με αδερφικό ή συγγενικό πρόσωπο. Πληροφορίες που λαμβάνεις σε προκαλούν να εκφραστείς επιθετικά, παρασκηνιακά έως απειλητικά. Με εμμονή θα κάνεις διάφορα σενάρια με την φαντασία σου, με αποτέλεσμα εκτός της κακής σου στάσης να γεμίσεις με περισσότερες φοβίες και ανασφάλειες.