Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024 09:16

Αστρολογία – 13/06/2024

Αστρολογία – 13/06/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 Κριός

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου στον 6ο οίκο σου, θα είσαι ενεργός/ή και δραστήριος/α στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Θα ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα, ενδεχομένως να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις στον εργασιακό σου χώρο και γενικότερα να δίνεις περισσότερη προσοχή σε λεπτομέρειες. Θα είσαι σχολαστικός/ή με την τάξη και την καθαριότητα, εξυπηρετικός/ή όπου μπορείς να βοηθήσεις, αλλά παράλληλα ανικανοποίητος/η και γκρινιάρης/α αφού το άγχος και η μιζέρια θα σε τρώνε.

 

Ταύρος

Με την Σελήνη σήμερα να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου στον 5ο οίκο σου, θα έχεις αρκετά καλή διάθεση, περισσότερο ρομαντική και ερωτική. Ακόμη και αν όλα γύρω σου καταρρέουν, θα είσαι αισιόδοξος/η, δημιουργικός/ή και θα εκφράζεις τον εαυτό σου μέσα από την παιχνιδιάρικη στάση σου. Ηδη με τον Αρη στον 1ο οίκο σου, έχεις ανακτήσει την ενέργειά σου, την αυτοπεποίθησή σου και σήμερα δυσκολεύεσαι να κρύψεις τα συναισθήματά σου για κάποιον/α που σου αρέσει.

 

Δίδυμοι

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο οίκο σου, θα νιώσεις την ανάγκη να περιστοιχιστείς μόνο από ανθρώπους δικούς σου. Θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος/η, ευάλωτος/η και μόνο όποιοι/ες μπορούν να σε κατανοήσουν, θα μπορέσουν να καταλάβουν την ψυχολογική σου κατάσταση. Θα έχεις ανάγκη από φροντίδα ή το αντίθετο, θα θελήσεις να φροντίσεις την οικογένειά σου μόνο που ενδέχεται να το παρακάνεις και να φανείς υπερπροστατευτικός/ή.

 

Καρκίνος

Με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο της Παρθένου στον 3ο οίκο σου, θα μιλάς ασταμάτητα και θα έχεις την ανάγκη να βρεθείς με κόσμο. Δεν αποκλείεται στα πλαίσια της εργασίας σου, να χρειαστεί να μετακινηθείς, κάτι που μάλλον θα σου αρέσει αφού θα έχεις τάση να μην μπορείς να σταθείς σε ένα μέρος. Θα έχεις ευμετάβλητη διάθεση, θα είσαι ευέλικτος/η και προσαρμοστικός/ή στις καταστάσεις και θα ελίσσεσαι ικανοποιητικά. Ωστόσο το ενδεχόμενο να είσαι υποκειμενικός/ή είναι κάτι περισσότερο από πιθανό.

 

Λέων

Σήμερα θα υπάρξει αστάθεια στην ψυχολογία και τα συναισθήματά σου, ίσως γιατί έχεις να διεκπεραιώσεις πολλές οφειλές και να χαλάσει η διάθεσή σου με την Σελήνη να έχει περάσει στην Παρθένο στον 2ο οίκο σου. Αργά το βράδυ ωστόσο με την αντίθεση της Σελήνης στον 2ο οίκο σου με τον Κρόνο από τον 8ο οίκο σου, είναι πιθανό να προκύψουν οικονομικά προβλήματα, να καθυστερήσεις να πληρωθείς για παράδειγμα, ή να παρουσιαστούν προβλήματα με τα οικονομικά του/ης συντρόφου σου.

 

Παρθένος

Θα είσαι αρκετά εύθικτος/η με την Σελήνη να έχει περάσει στο δικό σου ζώδιο στον 1ο οίκο σου, πολύ περισσότερο τις βραδινές ώρες που θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο από τον 7ο οίκο σου. Το βράδυ θα αναγκαστείς να καταπιέσεις τις προσωπικές σου επιθυμίες εξαιτίας των υποχρεώσεων που θα σε φορτώσει ο/η σύντροφός σου, ο/η οποίος/α παράλληλα, θα είναι αυστηρός/ή μαζί σου. Ωστόσο κατά την διάρκεια της ημέρας, θα φροντίζεις να εστιάζεις στις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες.

 

Ζυγός

Για σήμερα που η Σελήνη θα βρεθεί στην Παρθένο στον 12ο οίκο σου θα είναι μια κουραστική και δύσκολη ημέρα που θα νιώσεις πως εξαντλείσαι. Θα είσαι εξαιρετικά μυστικοπαθής και εσωστρεφής, θα έχεις μανίες καταδιώξεως και παίζει το σενάριο να το ρίξεις στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, έτσι για να ταλαιπωρήσεις ακόμη περισσότερο τον εαυτό σου. Ανασφάλειες, φοβίες, διλήμματα, είναι κάποια από τα συμπτώματα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις. Προσπάθησε γενικότερα να ξεκουραστείς και απόφυγε δυσάρεστες σκέψεις.

 

Σκορπιός

Με την Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο οίκο σου έχεις καλή και κοινωνική διάθεση και την ανάγκη να μοιραστείς σκέψεις, συναισθήματα και ιδέες με ανθρώπους που έχουν παρόμοιες ανάγκες με εσένα. Θα είσαι αισιόδοξος/η, θα ποντάρεις σε φίλους/ες και γνωστούς/ές προκειμένου να στηρίξουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου και θα έχεις φιλική διάθεση με όλο τον κόσμο. Θα εκφράζεσαι με ειλικρίνεια απέναντι στα φιλικά σου άτομα και μπορεί να οργανώσετε μαζί τις διακοπές σας ή κάποια σχέδια.

 

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο οίκο σου με αποτέλεσμα σήμερα να είναι μια ημέρα που θα ασχοληθείς λεπτομερώς με τα επαγγελματικά σου σχέδια και την καριέρα σου. Στον χώρο της εργασίας θα είσαι αρκετά σχολαστικός/ή, θα δίνεις μεγάλη προσοχή σε λεπτομέρειες για να μην σου ξεφύγει το παραμικρό, θα είσαι ευγενικός/ή και διπλωμάτης/ισσα κυρίως με ανθρώπους με έχουν υψηλότερη θέση από την δική σου, προκειμένου να μην χαλάει η εικόνα και η φήμη σου.

 

Αιγόκερως

Νιώθεις την ανάγκη να πάρεις άδεια, προκειμένου να αποφορτιστείς από την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις. Θέλεις να ξεφύγεις πάση θυσία και αν αυτό δεν είναι ακόμη εφικτό, σήμερα φροντίζεις να ασχοληθείς με πράγματα διαφορετικά που σε χαλαρώνουν. Μπορεί να οργανώσεις τις διακοπές σου, να δεις εικόνες, να διαβάσεις και να ενημερωθείς. Γενικότερα, θα έχεις ροπή προς το διάβασμα, την επικοινωνία και θα είσαι κοινωνικός/ή, με ευχάριστη και αισιόδοξη διάθεση.

 

Υδροχόος

Με το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο οίκο σου, ξυπνούν πάθη και έντονα συναισθήματα. Οτιδήποτε απαγορευμένο και μυστηριώδες σε έλκει και τραβά την προσοχή σου. Σήμερα πάντως είναι κατάλληλη η ημέρα για να ασχοληθείς λεπτομερώς με χρέη και οφειλές, με κληρονομικές ή φορολογικές υποθέσεις, ασφάλειες ζωής και αποζημιώσεις και με τα κοινά οικονομικά που διατηρείς με τον/ην σύντροφό σου, αν σε αφήσουν οι ζήλιες και τα σενάρια, γιατί θα είσαι και καχύποπτος/η.

 

Ιχθύες

Σήμερα εμφανίζεσαι με διάθεση συνεργασίας και συντροφικότητας με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου στον 7ο οίκο σου. Θα είσαι περισσότερο υποχωρητικός/ή, θα δείχνεις κατανόηση και θα έχεις την ανάγκη να νιώσεις μέρος ενός κοινωνικού συνόλου. Θα βασίζεσαι στους/ις άλλους/ες και οι σχέσεις σου με τον/ην αγαπημένο/η σου αλλά και με τους/ις συνεργάτες/ιδες θα είναι αρκετά καλή. Η αλήθεια είναι πως θα πηγαίνεις με τα νερά όλων προκειμένου να γίνεις αποδεκτός/ή.