Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 09:18

Αστρολογία – 15/06/2024

Αστρολογία – 15/06/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

Κριός

Εχεις την ανάγκη να περάσεις μια σχετικά ήρεμη και χαλαρή ημέρα με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο οίκο σου. Η πολεμική και ανταγωνιστική σου φύση ζητά κάπου να «κοιμηθεί» για λίγο, να ηρεμήσει και να κάνει πίσω όπου χρειαστεί, προκειμένου να μην οξυνθούν τα πνεύματα. Θα έχεις την τάση οτιδήποτε προκύπτει να το τακτοποιείς με ηρεμία και λογική βρίσκοντας ειρηνευτικές λύσεις. Θα είσαι αρκετά συγκαταβατικός/ή και θα είσαι εξαρτημένος/η από τους/ις άλλους/ες.

 

Ταύρος

Γήινος/η και πρακτικός/ή από γεννησιμιού σου, με την Σελήνη να έχει περάσει στον Ζυγό και στον 6ο οίκο σου, θα καταπιαστείς με την άνεσή σου με δουλειές του ποδαριού, πρακτικής φύσης. Θα έχεις καλή διάθεση, ήρεμη και στον εργασιακό χώρο αν εργάζεσαι σήμερα, θα είσαι αρκετά ευγενικός/ή και εξυπηρετικός/ή, προκειμένου να μην χαλάσει η ροή της εργασίας και χαλάσει το κλίμα. Αν δεν εργάζεσαι, θα έχεις όλο τον χρόνο δικό σου για να ασχοληθείς με τις δουλειές του σπιτιού σου και οτιδήποτε καθημερινό πρέπει να διευθετηθεί.

 

Δίδυμοι

Με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο του Ζυγού στον 5ο οίκο σου, είναι μια πολύ ωραία ημέρα για να επιλέξεις να βγεις έξω, να πας στην παραλία, να διασκεδάσεις και να κάνεις οτιδήποτε σου αρέσει και σε ευχαριστεί. Νωρίς το ξημέρωμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία στον 1ο οίκο σου είναι ό,τι πρέπει για να ξεκινήσεις την ημέρα σου με τους καλύτερους οιωνούς. Θα ασχοληθείς με πράγματα δημιουργικά, πράγματα που σου αρέσουν και σε κάνουν να νιώθεις χαρούμενος/η και ζωντανός/ή.

 

Καρκίνος

Με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο οίκο σου, θα τονιστεί η στοργική και προστατευτική σου φύση απέναντι στην οικογένειά σου και σε όλους όσους νιώθεις δικούς σου ανθρώπους. Αν είσαι από εκείνους/ες που ξυπνούν από τα χαράματα με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία στον 12ο οίκο σου, θα πιεις τον καφέ σου και από νωρίς, θα κάνεις αισιόδοξες σκέψεις για καταστάσεις δύσκολες που έχεις περάσει και θα ξεκινήσεις την ημέρα σου πιο χαλαρά. Το κύριο μέλημά σου θα είναι να διατηρήσεις ευχάριστο οικογενειακό περιβάλλον.

 

Λέων

Η επικοινωνιακή σου διάθεση σε οδηγεί σε επαφές και συναντήσεις με φίλους/ες και γνωστούς/ές και κυρίως με συγγενείς μιας και η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και στον 3ο οίκο σου και σε κάνει αεικίνητο και δραστήριο. Αν είσαι πρωινός τύπος με ευχάριστη διάθεση και με την βοήθεια του τριγώνου Σελήνης/Δία στον 11ο οίκο σου, οργανώνεις την ημέρα σου. Ευχάριστες συναντήσεις και ειδήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να κανονίσεις μια εκδρομή κάπου κοντά, να κάνεις το μπάνιο σου και να περάσεις ατέλειωτες ώρες κάτω από τον ήλιο.

 

Παρθένος

Με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο οίκο σου και πολύ νωρίς το πρωί να σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον 10ο οίκο σου, θα έχεις την ανάγκη να περιστοιχίζεσαι από όμορφα πράγματα και να βρίσκεσαι σε φιλόξενους χώρους. Τα χρήματα δεν θα τα λυπάσαι και αν ακόμη δεν σου δοθεί η ευκαιρία να επισκεφτείς έναν τέτοιο χώρο, θα ασχοληθείς με τα κεκτημένα σου, προκειμένου να νιώσεις ασφαλής συναισθηματικά. Θα είσαι αρκετά καλοπροαίρετος/η, κυρίως με όσους νιώθεις οικείους και δικούς σου ανθρώπους.

 

Ζυγός

Το εξαιρετικό ταλέντο που έχεις ούτως ή άλλως στις δημόσιες σχέσεις, σήμερα θα είναι ιδιαίτερα τονισμένο με την Σελήνη στο ζώδιό σου και στον 1ο οίκο σου προκειμένου να δεις τις προσωπικές σου επιθυμίες και επιδιώξεις να υλοποιούνται. Αν συγκαταλέγεσαι στους πολύ πρωινούς τύπους αργά το ξημέρωμα, η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία στον 9ο οίκο σου και είναι η καλύτερη ώρα για να ονειροπολήσεις και να σκεφτείς πώς θέλεις να περάσεις τις διακοπές σου. Καλή ημέρα για συμφωνίες και οικονομικές διαπραγματεύσεις.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό στον 12ο οίκο σου και ενστικτωδώς νιώθεις την ανάγκη να αποφύγεις τον συνωστισμό και τα πολλά πάρε δώσε με τον κόσμο. Ξαναβρίσκεις την εσωτερική και μυστικοπαθή σου φύση, χωρίς να συμβαίνει απαραίτητα κάτι αρνητικό. Για την ακρίβεια η απόσυρση και η απομόνωση για λίγο, καλό θα σου κάνει αφού έτσι θα έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο, τα πιο βαθιά συναισθήματά σου, τα οποία καλό είναι να προσπαθήσεις να βάλεις σε τάξη. Ιδανική ημέρα για να ασχοληθείς με την μεταφυσική.

 

Τοξότης

Από τις πιο ευχάριστες ημέρες για εσένα με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο οίκο σου. Η εξωστρεφή φύση σου βρίσκει τέλεια ανταπόκριση στον φιλικό σου περίγυρο όπου θα είσαι αρκετά εκδηλωτικός/ή και ευαίσθητος/η με τους/ις φίλους/ες σου και θα επιδιώξεις να περάσεις χρόνο μαζί τους. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνεις νέες σημαντικές γνωριμίες με ανθρώπους που έχεις κοινά οράματα και στόχους και μάλιστα στην πορεία της γνωριμίας σας, να σε βοηθήσουν και να σε στηρίξουν.

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο οίκο σου, δεν σου αφήνει περιθώρια να σκεφτείς τίποτα άλλο, παρά μόνο την επαγγελματική και κοινωνική σου σταδιοδρομία και καταξίωση. Θα έχεις την ευκαιρία να προβάλλεις τον αυτό σου μέσα από την δουλειά σου και να πάρεις τα εύσημα για την συνέπεια και την εργατικότητά σου ειδικά αν εργάζεσαι σήμερα. Είναι μια καλή ευκαιρία να βελτιώσεις τις σχέσεις σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο, αφού θα είσαι πολύ καθώς πρέπει για να εκτεθείς και να βγάλεις αντιδράσεις.

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού στον 9ο οίκο σου είναι μια ημέρα που θα θελήσεις να ξεφύγεις από την καθημερινή σου ρουτίνα κάνοντας πολλά και διαφορετικά πράγματα που θα διευρύνουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες και θα σου δώσουν τροφή για σκέψη και παράλληλα, θα φέρουν νέες περιπέτειες και εμπειρίες. Θα είσαι αρκετά αισιόδοξος/η, ο νους σου θα ταξιδεύει σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα. Κυριολεκτικά μπορεί να είναι μια ημέρα που θα ταξιδέψεις παρέα με φίλους/ες και γνωστούς/ές.

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Ζυγό στον 8ο οίκο σου θα έχεις μυστικιστική διάθεση, τάση για έρευνα, εσωστρέφεια και έλξη για οτιδήποτε είναι απαγορευμένο και ταμπού. Μπορεί να σε απασχολήσουν, εντελώς ακαδημαϊκά, υπαρξιακά ζητήματα και να σε πιάσουν ανασφάλειες και φοβίες κυρίως αν δεν μπορείς να βρεις απαντήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, ενώ επί πρακτικού μπορείς να εστιάσεις σε θέματα που σχετίζονται με μια κληρονομιά, μια αποζημίωση κτλ. Δεν αποκλείεται να δείξεις ενδιαφέρον για τα χρήματα του/ης συντρόφου σου.