Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024 17:31

Σίκινος: Ακαρπες οι έρευνες για τις δύο Γαλλίδες τουρίστριες που αγνοούνται (βίντεο)

Σίκινος: Ακαρπες οι έρευνες για τις δύο Γαλλίδες τουρίστριες που αγνοούνται (βίντεο)

Αμείωτες συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο Γαλλίδων τουριστριών, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν στη Σίκινο όπου και παραθέριζαν.

Συνεχίζεται το θρίλερ στη Σίκινο για τις δύο Γαλλίδες τουρίστριες που αγνοούνται στο νησί.

Μάλιστα, τον φόβο ότι οι δύο αγνοούμενες τουρίστριες έχουν εγκλωβιστεί σε σημείο το οποίο δεν είναι εύκολο να είναι ορατό εξαρχής στις έρευνες, εξέφρασε ο δήμαρχος Σικίνου, Βασίλης Μαράκης.

Όπως ανάφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1, η μία από τις δύο επισκέπτριες έστειλε από το κινητό της στον ιδιοκτήτη του καταλύματος στο οποίο έμενε, φωτογραφία την Παρασκευή (14/06) το πρωί, στην οποία φαινόταν να έχει πέσει στο έδαφος, γράφοντας ότι «έχω παραπατήσει, έχω πέσει, δεν αισθάνομαι καλά».

Ωστόσο τόνισε ότι μόνο από την αποστολή του μηνύματος αυτού οι αρχές δεν κατόρθωσαν να εντοπίσουν τις συντεταγμένες του σήματος του κινητού, παρά μόνο να συμπεράνουν απλώς ότι κινείτο στην ευρύτερη νότια περιοχή του νησιού.

«Την ημέρα που βγήκαν για πεζοπορία, επικρατούσε ακραία ζέστη και σήμερα που ασχολούμαστε με τον εντοπισμό τους, φυσούν δυνατοί άνεμοι. Κάποια από τα μονοπάτια του νησιού μας είναι χαρτογραφημένα, κάποια άλλα όμως όχι. Δεν γνωρίζουμε καν αν οι δύο τους βγήκαν για περίπατο μαζί ή χώρια. Πάντως, χτενίζουμε αδιάκοπα την περιοχή και στις έρευνες συμμετέχουν πυροσβέστες από τη Σύρο, αλλά και εθελοντές», είπε ο κ. Μαράκης.

Πηγή: news247.gr