Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 11:12

Αναζητείται ο Απόστολος Λύτρας μετά τη μήνυση της συζύγου του (βίντεο)

Αναζητείται ο Απόστολος Λύτρας μετά τη μήνυση της συζύγου του (βίντεο)

Μήνυση στον Απόστολο Λύτρα και την πρώην σύζυγό του υπέβαλε η νυν σύζυγος και θύμα βάναυσης κακοποίησης από τον ίδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος προτίθεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως στο ΑΤ Παλλήνης.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ρεπορτάζ η πρώην σύζυγος, ο δικηγόρος της και ακόμα ένα πρόσωπο, μπήκαν το βράδυ της Τρίτης, στο σπίτι της 37χρονης για να παραλάβουν προσωπικά αντικείμενα του κατηγορούμενου. Εκείνη πάτησε το panic button όταν αντιλήφθηκε την παρουσία τους. Όταν συνήλθε ενημέρωσε τις Αρχές και υπέβαλε μηνύσεις στην πρώην σύζυγο, τον δικηγόρο της και στον ίδιο τον Απόστολο Λύτρα.

Η μήνυση της 37χρονης σε βάρος τους αφορά στα αδικήματα της παράνομης βίας, της εξύβρισης, της απειλής και της διατάραξης οικιακής ειρήνης, με φερόμενο ως ηθικό αυτουργό τον Απόστολο Λύτρα.

Παράλληλα, έχει κατατεθεί και μήνυση για παραβίαση των περιοριστικών όρων που επιβλήθηκαν στον Απόστολο Λύτρα προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος μέχρι την απολογία του.

Ένας εκ των τριών περιοριστικών όρων που του επιβλήθηκε ήταν αυτός της υποχρεωτικής μετοίκησης. Η 37χρονη θεωρεί ότι έχει παραβιαστεί αυτός ο όρος, καθώς δεν είχε παραδώσει ο κατηγορούμενος τα κλειδιά του σπιτιού, ενώ φέρεται να έχει δεχτεί η 37χρονη και απειλητικά μηνύματα από το περιβάλλον του γνωστού ποινικολόγου.

Ο δικηγόρος της 37χρονης θα πάει μάλιστα μέσα στην ημέρα στην ανακρίτρια να δηλώσει ότι παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι και να ζητήσει την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προφυλάκιση.

Οι μηνύσεις έχουν υποβληθεί επί του παρόντος στο Αστυνομικό Τμήμα και αναμένεται εντός της ημέρας να διαβιβαστούν και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Η πρώην σύζυγος θα οδηγηθεί σε λίγη ώρα στον εισαγγελέα, ενώ ο δικηγόρος αναζητείται από τις Αρχές στο πλαίσιο του αυτοφόρου. Συνελήφθη επίσης ο δικηγόρος της πρώην συζύγου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

 

Πηγή: ertnews.gr