Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 09:10

Αστρολογία – 13/07/2024

Αστρολογία – 13/07/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

 

 

Κριός

Μια αρκετά χαμηλών τόνων ημέρα θα έχεις με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο οίκο σου. Η πολεμική και ανταγωνιστική σου φύση θα είναι σχεδόν υποτονικές, θα θέλεις ηρεμία, αρμονία και ισορροπία και προκειμένου να έχεις τα παραπάνω, θα κάνεις ένα βήμα πίσω όπου χρειαστεί, προκειμένου να μην οξύνεις τα πνεύματα. Οτιδήποτε προκύπτει θα το τακτοποιείς με διπλωματικό τρόπο βρίσκοντας ειρηνευτικές λύσεις. Θα είσαι αρκετά συγκαταβατικός/ή και εξαρτημένος/η από τους/ις άλλους/ες.

 

Ταύρος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού στον 6ο οίκο σου, θα καταπιαστείς με την ησυχία σου με εκκρεμότητες και υποχρεώσεις πρακτικής φύσης. Θα έχεις καλή διάθεση στον εργασιακό σου χώρο, θα είσαι αρκετά ευγενικός/ή, διπλωμάτης/ισσα και εξυπηρετικός/ή, προκειμένου να μην χαλάσει η ροή της εργασίας. Αν δεν εργάζεσαι θα έχεις όλο τον χρόνο δικό σου για να ασχοληθείς με τις δουλειές του σπιτιού σου, λογαριασμούς και οτιδήποτε ρουτινιάρικο και καθημερινό πρέπει να τακτοποιηθεί.

 

Δίδυμοι

Αρκετά ευχάριστη η σημερινή ημέρα με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 5ο οίκο σου. Θα επιλέξεις να βγεις έξω να κοινωνικοποιηθείς, να διασκεδάσεις και παράλληλα να ασχοληθείς με πράγματα δημιουργικά. Αν ξεκινά σήμερα η άδεια και οι διακοπές σου, ξεκινούν με τους καλύτερους οιωνούς και με την διάθεσή σου ανεβασμένη στα ύψη. Αν έχεις παιδιά σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις μαζί τους χρόνο χαλάρωσης, ανεμελιάς και διασκέδασης αφού θα έχεις τάση παλιμπαιδισμού γενικότερα.

 

Καρκίνος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Ζυγό στον 4ο οίκο σου, τονίζεται η στοργική και προστατευτική σου φύση απέναντι στην οικογένειά σου αλλά και σε όσους/όσες θεωρείς δικούς σου ανθρώπους. Κύριο μέλημα η ισορροπία και η αρμονία μέσα στο σπίτι, όπου μεταξύ σας θα μοιράζεστε τρυφερά συναισθήματα. Θα είσαι κάπως κυκλοθυμικός/ή, θα δείχνεις υπερπροστατευτικός/ή και ίσως κουράσεις με αυτή την συμπεριφορά, τίποτα όμως που να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Μπορεί να καταπιαστείς με δουλειές του σπιτιού, καθάρισμα κτλ.

 

Λέων

Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο οίκο σου, η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε οδηγήσει σε επαφές και συναντήσεις με γνωστούς/ές και κυρίως με συγγενείς. Ευχάριστες συναντήσεις γενικότερα και ειδήσεις που σε χαροποιούν, επιφανειακού κυρίως επιπέδου σε σημείο κουτσομπολιού, ενώ δεν αποκλείεται να κανονίσεις μετά την εργασία μια εκδρομή για μπάνιο και να απολαύσεις το υπόλοιπο της ημέρας σου διασκεδάζοντας. Η ευγένεια και η καλή συμπεριφορά σου γενικότερα δεν θα περάσει απαρατήρητη.

 

Παρθένος

Με την Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο οίκο σου, θα έχεις την τάση να περιστοιχίζεσαι από όμορφα πράγματα και μπορεί να το ρίξεις στις αγορές. Ωστόσο δεν αποκλείεται αργότερα να σε πιάσουν ανασφάλειες και να φανείς περισσότερο συμφεροντολόγος/α απ’ ό,τι είσαι πραγματικά. Θα ασχοληθείς γενικότερα με τα οικονομικά σου και με συναλλαγές και δοσοληψίες προκειμένου να τακτοποιήσεις οφειλές λογαριασμών κτλ. Πάντως είναι μια καλή ευκαιρία σήμερα να βγείτε κάπου έξω για φαγητό με τον/ην σύντροφό σου.

 

Ζυγός

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου και στον 1ο οίκο σου προκειμένου να περάσεις το δικό σου και να δεις τις προσωπικές σου επιθυμίες και επιδιώξεις να υλοποιούνται θα είσαι αρκετά διπλωμάτης/ισσα και χαριτωμένος/η. Θα είναι τονισμένα τα φυσικά χαρακτηριστικά σου και ενώ θα είσαι αρκετά συγκαταβατικός/ή και υποχωρητικός/ή, θα είσαι απαιτητικός/ή, χωρίς να πολυσκέφτεσαι τις ανάγκες των άλλων. Αν παρ’ ελπίδα δεν γίνουν τα κέφια σου θα βγάλεις ευθιξία και μπορεί να προκύψουν προστριβές στο περιβάλλον σου.

 

Σκορπιός

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Ζυγό στον 12ο οίκο σου, ενστικτωδώς και μόνο, αποφεύγεις τον συνωστισμό και τα μέρη με πολύ κόσμο. Ξαναβρίσκεις την εσωτερική και μυστικοπαθή σου φύση, χωρίς να συμβαίνει απαραίτητα κάτι δυσάρεστο ή θλιβερό. Για την ακρίβεια η απόσυρση και η απομόνωση καλό θα σου κάνει αφού έτσι θα έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο και τα πιο βαθιά συναισθήματά σου. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να αφουγκραστείς τις εσωτερικές σου ανάγκες που σχετίζονται με την γαλήνη της ψυχής σου.

 

Τοξότης

Κοινωνικότατη ημέρα για εσένα με την Σελήνη να βρίσκεται στον Ζυγό στον 11ο οίκο σου. Η εξωστρεφή φύση σου βρίσκει τέλεια ανταπόκριση στον φιλικό σου περίγυρο και σε γνωστούς/ές που νιώθεις πως ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούν να σε στηρίξουν. Θα είσαι αρκετά εκδηλωτικός/ή και ευαίσθητος/η με τους/ις φίλους/ες σου και θα επιδιώξεις να περάσεις πολύ χρόνο μαζί τους. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνεις νέες σημαντικές γνωριμίες με ανθρώπους που έχεις κοινά οράματα και στόχους.

 

Αιγόκερως

Οσο η θερμοκρασία ανεβαίνει στα ύψη, τόσο περισσότερο μεγαλώνουν οι φιλοδοξίες σου με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο οίκο σου. Θα έχεις την ευκαιρία να προβάλλεις τον εαυτό σου μέσα από την δουλειά σου και να πάρεις τα εύσημα για την συνέπεια και την εργατικότητά σου. Θα δώσεις μεγάλη προσοχή και σημασία στις συνεργασίες σου αλλά και στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες γενικότερα, με αποτέλεσμα να βελτιώσεις την φήμη και εικόνα σου. Γενικότερα θα είσαι συνεργάσιμος/η και εργατικός/ή.

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη να κινείται στον 8ο οίκο σου και στο ζώδιο του Ζυγού το πιθανότερο είναι σήμερα να ασχοληθείς με οικονομικά και υπαρξιακά ζητήματα και να σε πιάσουν ανασφάλειες και φοβίες κυρίως αν δεν μπορείς να βρεις απαντήσεις για θέματα που σε καίνε. Στον αισθηματικό τομέα θα έχεις αυξημένες ερωτικές επιθυμίες, ωστόσο το γεγονός να σε πιάσουν ζήλιες και κτητικές διαθέσεις είναι πολύ πιθανό, ειδικά αν αντιμετωπίζεις συναισθηματικά προβλήματα γενικότερα. Σε κάθε περίπτωση θα είσαι μυστικοπαθής και εσωστρεφής.

 

Ιχθύες

Ενώ ξεκινάς την ημέρα σου με τις καλύτερες προϋποθέσεις και προδιαγραφές, στην πορεία η έλευση της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, στον 4ο οίκο σου, σου δημιουργεί πολλά προβλήματα και εντάσεις. Εχεις τη διάθεση να εστιάσεις στις οικογενειακές ανάγκες, παραμελώντας ακόμη και την εργασία σου, ωστόσο, δημιουργούνται αρκετές εντάσεις με αποτέλεσμα να ψυχραίνεσαι. Με έναν συνεργάτη είναι πολύ πιθανό να έρθει οριστική ρήξη μεταξύ σας, ακόμη κι αν το μετανιώσεις αργότερα.