Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 13:27

Τραγωδία στην Αμφιλοχία: Νέα γυναικοκτονία – Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Τραγωδία στην Αμφιλοχία: Νέα γυναικοκτονία – Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και αυτοκτόνησε

 

Και νέα περίπτωση γυναικοκτονίας στην Αμφιλοχία με τον δράστη να έχει στήσει καρτέρι στην εν διαστάσει σύζυγό του, να τη σκοτώνει και μετά να αυτοκτονεί.

Ο δράστης άρχισε να πυροβολεί τη γυναίκα με μια καραμπίνα μέσα στο αυτοκίνητο της, ενώ τον είχε καταγγείλει και για ενδοοικογενειακή βία.

 

 

Η αστυνομία, στην επίσημη ανακοίνωση για την υπόθεση αναφέρει:

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 13 Ιουλίου 2024, ανευρέθησαν νεκροί στην περιοχή της Αμφιλοχίας 36χρονη γυναίκα και 43χρονος άνδρας, οι οποίοι έφεραν τραύμα από κυνηγετικό όπλο.

Όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία, ο 43χρονος πυροβόλησε την 36χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία βρέθηκε νεκρή εντός οχήματος και κατόπιν αυτοκτόνησε λίγα μέτρα μακριά από το όχημα με το ίδιο όπλο, το οποίο βρέθηκε δίπλα του.


Επισημαίνεται ότι η 36χρονη την Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 είχε υποβάλλει μήνυση σε βάρος του 43χρονου για ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή, που έλαβαν χώρα την 10 Ιουλίου 2024, πλην όμως δεν κατέστη δυνατή η σύλληψή του εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ η παθούσα δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε δομή, ούτε να της χορηγηθεί η εφαρμογή του “panic button”.

Επίσης, στις 12 Μαΐου 2024, ο 43χρονος κατόπιν υποβολής μηνύσεως της 36χρονης είχε συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες, ενώ υπέβαλε στη συνέχεια σε βάρος της 36χρονης μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στη συνέχεια αθωώθηκαν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.