Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 10:42

Αστρολογία – 20/07/2024

Αστρολογία – 20/07/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

Κριός

Ολοκληρώνεται σήμερα το εξάγωνο του Aρη στον 2ο σου με τον Ποσειδώνα στον 12ο σου, για να αποδείξεις έμπρακτα πως μέσα από την σκληρότητα και τον εγωισμό που έχεις ως έμφυτα χαρακτηριστικά, άνετα μπορείς να βοηθήσεις οποιονδήποτε χρειάζεται βοήθεια ακόμη και αν πρόκειται για αγνώστους. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια δωρεά για φιλανθρωπικούς σκοπούς, να φροντίσεις κάποιον/α ηλικιωμένο ή κάποιον/α που είναι ασθενής. Γενικότερα η δράση σου θα πλαισιώνεται από φαντασία και εμπνεύσεις και δεν αποκλείεται μέσα από την ενασχόλησή σου με τις τέχνες να ωφεληθείς οικονομικά. 

 

Ταύρος

Με το εξάγωνο του Aρη από τον 1ο σου με τον Ποσειδώνα από τον 9ο σου, θα αφήσεις την φαντασία σου να σε ταξιδέψει, θα ονειροπολείς και θα προσπαθείς να ξεφύγεις από την καθημερινότητά σου με χίλιους δύο τρόπους με αποτέλεσμα να κάνεις πνευματικές αναζητήσεις ψάχνοντας για απαντήσεις. Η δράση σου εξ’ ολοκλήρου θα είναι πνευματική, θα έχεις αλτρουιστικές διαθέσεις κυρίως αν εμπλέκεσαι με τα κοινά ή είσαι μέλος κάποιας οργάνωσης, σωματείου κ.τ.λ. Θα προσφέρεις την βοήθειά σου όπου μπορείς και θα ψάχνεις λύσεις σε προβλήματα που αφορούν το κοινό καλό.

 

Δίδυμοι

Με το εξάγωνο του Αρη από τον 12ο σου σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 10ο σου, θα σε πιάσουν μεταφυσικές και πνευματικές ανησυχίες, ψάχνοντας για απαντήσεις και μάλιστα θα δείξεις μεγάλο ενδιαφέρον για την μεταφυσική. Μπορεί ακόμη να θελήσεις να προσφέρεις την βοήθειά σου σε ανθρώπους λιγότερο τυχερούς, ενώ στον χώρο της καριέρας μπορεί να περάσεις ευχάριστες ώρες, με πολλά διαλείμματα που θα σου δώσουν την ευκαιρία να ονειροπολήσεις. Αν ασχολείσαι με τα καλλιτεχνικά θα έχεις έμπνευση, φαντασία και δεν αποκλείεται να οργανώσεις μια κοινωνική εκδήλωση.

 

Καρκίνος

Με το εξάγωνο του Αρη στον 11ο σου με τον Ποσειδώνα από τον 9ο σου, θα βγάλεις την ευαίσθητη και αλτρουιστική σου φύση, θα έχεις τάση για φιλανθρωπίες και κυρίως να φροντίσεις φίλους/ες και γνωστούς/ές που χρειάζονται την βοήθεια και συμπαράστασή σου. Θα αφήσεις ελεύθερη την φαντασία σου να σε ταξιδέψει σε μέρη ονειρικά και μαγεμένα προκειμένου να ξεφύγεις από τις υποχρεώσεις και την καθημερινότητα. Ειδικά αν δεν σκοπεύεις να φύγεις κάπου για διακοπές, με το μυαλό σου θα φροντίσεις να ταξιδέψεις όσο πιο μακριά γίνεται.

 

Λέων

Με τον Αρη να βρίσκεται στον 10ο σου και να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 8ο σου, η επιθυμία σου και οι προσδοκίες σου για μια επιτυχία στον χώρο της καριέρας είναι πιθανό να εκπληρωθούν. Μια συνεργασία που ονειρευόσουν μπορεί να γίνει πραγματικότητα, να αυξήσει την φήμη σου και τα οικονομικά σου. Θα είσαι σε θέση να στηρίξεις όπου χρειαστεί και να πετύχεις κάτι το οποίο θα ωφελήσει τους/ις άλλους/ες και παράλληλα θα βελτιώσει την δημόσια εικόνα σου. Δεν αποκλείεται να προσφέρεις από εγωισμό προκειμένου να προβάλλεις μια καλύτερη εικόνα προς τα έξω.

 

Παρθένος

Με το εξάγωνο του Αρη στον 9ο σου με τον Ποσειδώνα από τον 9ο σου θα έχεις μια ξεχωριστή ημέρα για την αισθηματική σου ζωή. Η συγκεκριμένη όψη αυξάνει τον ρομαντισμό και ενισχύει την εξιδανίκευση του/ης συντρόφου σου. Ειδικά αν ο/η σύντροφός σου αντιμετωπίζει προβλήματα, τότε θα έχεις την διάθεση να τον/η φροντίσεις και να τον/η ξαλαφρώσεις από οτιδήποτε τον/η βασανίζει μιας και οι ανάγκες σου θα ταυτιστούν με τις δικές του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η αυτή την περίοδο, υπάρχει ο κίνδυνος να εξιδανικεύεις κάποιον/α που μόλις γνώρισες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε ένα ταξίδι που βρίσκεσαι για τις διακοπές σου.

 

Ζυγός

Με το εξάγωνο του Αρη από τον 8ο σου με τον Ποσειδώνα από τον 6ο σου, είναι πιθανό να ασχοληθείς με την ιατρική εναλλακτική ενώ θα έχεις την ανάγκη να περιθάλψεις κάποιον/α που χρειάζεται φροντίδα ακόμη και αν πρόκειται για τα αδέσποτα της γειτονιάς σου. Με ψυχική δύναμη και ευαισθησία θα φροντίσεις να αναλάβεις κάποιον/α που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και μέσα από την προσφορά σου θα νιώσεις ψυχική ευφορία ενώ γενικότερα η ημέρα προσφέρεται για να πάρεις κάποια χρήσιμα μαθήματα. Σε αυτό θα σε βοηθήσει η διαίσθηση και η φαντασία σου.

 

Σκορπιός

Στον αισθηματικό τομέα με το εξάγωνο του Αρη από τον 7ο σου με τον Ποσειδώνα από τον 5ο σου, θα είσαι πολύ ρομαντικός/ή με τάση όμως να εξιδανικεύεις τον/η αγαπημένο/η σου και την σχέση σας. Θα έχεις την τάση με ανιδιοτέλεια να φροντίσεις τον/η αγαπημένο/η σου και τα παιδιά σου. Αν προκύψει μια νέα γνωριμία ενδέχεται να παραμείνει σε πλατωνικό επίπεδο και να ζήσεις αλλιώτικες εμπειρίες μέσα από φαντασιώσεις και ονειρικά ταξίδια. Ενα/μια συνεργάτη μπορεί να τον/η δεις με άλλα μάτια και το ενδιαφέρον σου από συναδελφικό να γίνει ερωτικό.

 

Τοξότης

Με το εξάγωνο του Αρη από τον 6ο σου με τον Ποσειδώνα από τον 4ο σου, θα είσαι ευαίσθητος/η με τις ανάγκες των γονιών σου και όλων όσων απαρτίζουν το οικογενειακό και οικείο σου περιβάλλον. Θα αναλάβεις δράση όσον αφορά τις υποχρεώσεις και ανάγκες τους και ίσως χρειαστεί να φροντίσεις κάποιον/α που αντιμετωπίζει προβλήματα. Αν καταφέρεις να συνδυάσεις την πρακτικότητα με την διαίσθηση και το συναίσθημα, θα σου είναι περισσότερο εύκολο να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις και τα θέματα της ημέρας. Στον επαγγελματικό χώρο θα είσαι κάπως υποτονικός/ή και θα ονειροπολείς.

 

Αιγόκερως

Με το εξάγωνο του Αρη από τον 3ο σου να ολοκληρώνεται με τον Ποσειδώνα από τον 5ο σου, ενδέχεται να γνωρίσεις κάποιον/α κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης και να αναπτυχθούν μεταξύ σας τρυφερά συναισθήματα. Αν ασχολείσαι με τα καλλιτεχνικά ή με την συγγραφή γενικότερα, θα έχεις αυξημένη έμπνευση και δημιουργική φαντασία, ενώ γενικότερα θα βρεις διέξοδο δείχνοντας το ενδιαφέρον σου σε πνευματικές και μεταφυσικές αναζητήσεις. Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 1ο σου, είναι πιθανό να μπορέσεις να ταυτίσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου με των άλλων.

 

Υδροχόος

Με τον Αρη να βρίσκεται στον 4ο σου και να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 2ο σου, σήμερα είναι πιθανό να αλλάξεις στάση σε ότι αφορά τις υλικές σου κτήσεις και απολαβές και να εστιάσεις στις συναισθηματικές, σε σχέση κυρίως με την οικογένειά σου. Θα αντιληφθείς πως πέρα από την υλική βοήθεια που σου προσφέρουν οι οικείοι σου, σημαντικότερη είναι η συναισθηματική ασφάλεια και κάλυψη. Ετσι δεν αποκλείεται να είσαι αρκετά δοτικός/ή μαζί τους και να αντιμετωπίσεις θέματα που τους απασχολούν με περισσότερη ανιδιοτέλεια και ευαισθησία. 

 

Ιχθύες

Με το εξάγωνο του Αρη από τον 3ο σου με τον Ποσειδώνα από τον 1ο σου, θα βγάλεις την ευαίσθητη και αλτρουιστική σου φύση, θα έχεις τάση για φιλανθρωπίες και κυρίως να φροντίσεις συγγενείς και γνωστούς/ές που χρειάζονται τη βοήθεια και συμπαράστασή σου, ακόμη και αν πρόκειται να στηρίξεις κάποιον/α από την γειτονιά σου. Από φύση έχεις την τάση να ονειροπολείς και σήμερα θα φανεί ακόμη πιο έντονο αυτό το στοιχείο, σε όλες σου τις δραστηριότητες, συζητήσεις κ.τ.λ. Κάθε φορά που κάποιος/α θα πηγαίνει να διαφωνήσει μαζί σου, θα είσαι διαλλακτικός/ή και ήρεμος/η.