Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 10:46

Αστρολογία – 23/07/2024

Αστρολογία – 23/07/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

Κριός

Ηδη από χθες ο Ηλιος πέρασε στο ζώδιο του Λέοντα στον 5ο οίκο σου, και ξεκινά για εσένα μια χαρούμενη περίοδος, όπου μπορείς να χαλαρώσεις, να απολαύσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές, να ξεκουραστείς, να ασχοληθείς με διάφορα χόμπι και κυρίως να φλερτάρεις, να ερωτευτείς και να σε ερωτευτούν. Θα έχεις μια αρκετά δημιουργική περίοδο, θα εκφράζεις την προσωπικότητά σου, θα έχεις αισιόδοξη διάθεση και χρόνο για να αφιερώσεις στα παιδιά σου. Απόφυγε να κάνεις επίδειξη δύναμης κυρίως αν δεν έχεις συμπαράσταση από πουθενά.

 

Ταύρος

Με τον Ηλιο να έχει περάσει στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο οίκο σου, ξεκινά μια περίοδος που θα σε απασχολήσουν θέματα σπιτιού. Είναι πολύ πιθανό την καλοκαιρινή σου άδεια να την «σπαταλήσεις» προκειμένου να ανακαινίσεις το σπίτι σου, ακόμη και να φιλοξενήσεις δικούς σου ανθρώπους. Για σήμερα πάντως αυτό δεν θα είναι εύκολο να συμβεί με την αντίθεση του Ηλιου με τον Πλούτωνα στον 10ο οίκο σου, μιας και θα δεχτείς ισχυρές πιέσεις στον επαγγελματικό σου χώρο από ανθρώπους που έχουν την δύναμη να σε καταστρέψουν.

 

Δίδυμοι

Από χθες ο Ηλιος πέρασε στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο οίκο σου και ολοένα θα αυξάνεται η διάθεσή σου για μετακινήσεις, επικοινωνία, συναλλαγές και δοσοληψίες. Θα είσαι περισσότερο εξωστρεφής και με άνεση θα εκφράζεις τις απόψεις και τις επιθυμίες σου. Αν υπήρξαν παρεξηγήσεις και προβλήματα στις σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς, το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να τις εξομαλύνεις. Για σήμερα πάντως που ο Ηλιος θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον 9ο οίκο σου, απόφυγε συζητήσεις που σχετίζονται με νομικές υποθέσεις.

 

Καρκίνος

Με τον Ηλιο να έχει περάσει στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο οίκο σου, ξεκινά μια περίοδος που θα γίνεις περισσότερο κτητικός/ή και εξαρτημένος/η, τόσο από τα υλικά αγαθά όσο και από τους ανθρώπους που έχεις κοντά σου και θεωρείς κτήμα σου. Θα προκύψουν περισσότερα έξοδα εξαιτίας της καταναλωτικής σου μανίας αλλά και γιατί θα θελήσεις να περάσεις άνετα και πλουσιοπάροχα. Ωστόσο για σήμερα που ο Ηλιος θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον 8ο οίκο σου, το πιθανότερο είναι να πιεστείς εξαιτίας οφειλών και να «πνιγείς».

 

Λέων

Από χθες ο Ηλιος πέρασε στο δικό σου ζώδιο και στον 1ο οίκο σου και ξεκινά μια περίοδος που θα λάμψεις διά της παρουσίας σου. Περίοδος που θα ασχοληθείς με τις προσωπικές σου επιθυμίες και ανάγκες παραμερίζοντας όμως των υπολοίπων. Θα είσαι κοινωνικός/ή, εξωστρεφής και περισσότερο εγωκεντρικός/ή από κάθε άλλη φορά αφού θα αποζητάς διακαώς τον θαυμασμό των άλλων. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα έρθουν στο προσκήνιο και θα προκύψουν αρκετές γνωριμίες.

 

Παρθένος

Ηδη από χθες ο Ηλιος πέρασε στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο οίκο σου και ξεκινά μια περίοδος που θα γίνεις περισσότερο μυστικοπαθής, διαισθητικός/ή, ευαίσθητος/η και δεκτικός/ή στα εξωτερικά ερεθίσματα του περιβάλλοντός σου. Από την άλλη πλευρά δεν αποκλείεται να βγουν μυστικά στην επιφάνεια, φοβίες και ανασφάλειες. Πολύ περισσότερο σήμερα που ο Ηλιος θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον 6ο οίκο σου. Γενικότερα σήμερα απόφυγε να προσπαθήσεις να ξεδιαλύνεις καταστάσεις.

 

Ζυγός

Ηδη από χθες ο Ηλιος πέρασε στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο οίκο σου και ξεκινά μια αρκετά κοινωνική και φωτεινή περίοδος που θα μπορέσεις να βρεθείς με περισσότερο κόσμο, να δημιουργήσεις νέες κοινωνικές σχέσεις και φιλίες με ανθρώπους που θα έχουν την δύναμη να στηρίξουν τις ιδέες και τα σχέδιά σου. Θα πάρεις μέρος σε συλλογικές δραστηριότητες μιας και είναι εποχή που θα θελήσεις να βάλεις νέους στόχους για την επόμενη σεζόν. Για σήμερα πάντως καλό είναι να αναβάλλεις παρόμοια σχέδια.

 

Σκορπιός

Με τον Ηλιο να έχει περάσει στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο οίκο σου, την αμέσως επόμενη περίοδο θα έχεις την ευκαιρία μέσω των κοινωνικών και επαγγελματικών σου δραστηριοτήτων να προβάλλεις τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου. Απόφυγε να δείξεις αλαζονεία και να είσαι σίγουρος/η πως θα έχεις αυτοπροβολή και φήμη. Πολλές οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν γι’ αυτό φρόντισε να τις εκτιμήσεις σωστά. Παιχνίδια εξουσίας, επιβολής και δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν, θα σε ωθήσουν σε κακή συμπεριφορά.

 

Τοξότης

Με τον Ηλιο να έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα στον 9ο οίκο σου, ξεκινά μια αρκετά ευχάριστη περίοδος ειδικά αν είσαι μαθητής/τρια και ετοιμάζεσαι για σπουδές. Θα σου φέρει αισιόδοξη διάθεση, ανάγκη για νέες εμπειρίες και περιπέτειες και την επιθυμία να ασχοληθείς με πολλά και διαφορετικά πράγματα. Θα θελήσεις να αποκτήσεις εμπειρίες και γνώσεις μέσα από ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ώστε να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, γνωρίζοντας άλλους πολιτισμούς και κουλτούρες.

 

Αιγόκερως

Από χθες ο Ηλιος πέρασε στον 8ο οίκο σου για να ανακινηθούν θέματα που σχετίζονται με χρέη, δάνεια αλλά και με τον ψυχικό σου κόσμο. Είναι μια περίοδος που μυστικά και συναισθήματα θα βγουν στην επιφάνεια και οτιδήποτε δεν σου κάνει, μπορείς να το αποβάλλεις και να το διώξεις από την ζωή σου. Οτιδήποτε απαγορευμένο θα σε ελκύει, θα έχεις ανεπτυγμένη διαίσθηση. Για σήμερα που ο Ηλιος θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον 2ο οίκο σου, θα πιεστείς να πληρώσεις χρέη και οφειλές.

 

Υδροχόος

Με τον Ηλιο να έχει περάσει στον 7ο οίκο σου και στο ζώδιο του Λέοντα ξεκινά μια κοινωνική περίοδος, με διακοπές, προσκλήσεις, συναντήσεις, νέες γνωριμίες και συνεργασίες. Η σχέση με το ταίρι σου θα έρθει στο προσκήνιο και όλα τα θετικά και αρνητικά της σχέσης σας θα βγουν στην επιφάνεια. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως θα μπορέσεις να μπεις στην θέση του/ης άλλου/ης και να δεις κάποιες καταστάσεις από την δική του/ης πλευρά, να δείξεις κατανόηση και να γίνεις περισσότερο υποχωρητικός/ή.

 

Ιχθύες

Με τον Ηλιο από χθες να έχει περάσει στο ζώδιο του Λέοντα στον 6ο οίκο σου, το αμέσως επόμενο διάστημα θα ενδιαφερθείς για την υγεία σου, κάνοντας εξετάσεις ρουτίνας ενώ δεν αποκλείεται μέσω εναλλακτικών μεθόδων να προσπαθήσεις να αποβάλλεις το άγχος και τις τοξίνες από τον οργανισμό σου. Επειδή θα αυξηθούν οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σου, μην αμελήσεις την διατροφή σου και την ξεκούρασή σου. Κάποιες αγγαρείες στον εργασιακό χώρο θα σε κουράσουν, δυστυχώς όμως δεν θα μπορέσεις να τις αποφύγεις.