Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 17:07

Απολογείται ο κατηγορούμενος για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό 16χρονης

Απολογείται ο κατηγορούμενος για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό 16χρονης

Στον ανακριτή απολογείται ο άντρας που κατηγορείται για τον βιασμό της δεκαεξάχρονης στον Κολωνό.

Ο άνδρας όπως καταγγέλλει το κορίτσι την εκβίαζε και την απειλούσε. Tελικά η ίδια δεν άντεξε και εξομολογήθηκε τον εφιάλτη που ζούσε στον πατέρα της. Ο άντρας αρνείται τις κατηγορίες και έφερε σήμερα στα δικαστήρια μάρτυρες υπεράσπισης.

Ο κατηγορούμενος επιμένει στα περί συναίνεσης από τη δεκαεξάχρονη πρώην φίλη του γιου του. Νωρίτερα κατέθεσαν ο γιος, η σημερινή σύντροφος του γιου του αλλά και η εν διαστάσει σύζυγος του κατηγορουμένου. Οι καταθέσεις αυτές ζητήθηκαν από τον κατηγορούμενο προκειμένου να ενισχύσουν τον ισχυρισμό του ο οποίος δεν είναι άλλος από το ότι είχε σχέση με τη δεκαεξάχρονη και μάλιστα το είχε πει και στο περιβάλλον του.

Οι ισχυρισμοί αυτοί ωστόσο καταρρίπτονται από το κορίτσι, το οποίο αποκάλυψε όλα όσα έζησε στον πατέρα του. Ο σαραντατετράχρονος χρησιμοποιούσε ακόμα και τον θάνατο της μητέρας της πριν από τρία χρόνια καθώς, όπως είπε, το κορίτσι της έλεγε ότι θα πάθει κακό και ο πατέρας της εάν η ίδια αρνηθεί να τον συναντήσει.

Οι συναντήσεις γίνονταν σε ένα εγκαταλέλειμμένο οικόπεδο στην περιοχή του Κολωνού. Δέκα πράξεις βιασμού φαίνεται ότι περιλαμβάνει το κατηγορητήριο, ενώ μένει να γίνει γνωστό τι θα αποφασιστεί για την προφυλάκιση ή μη του κατηγορούμενου.

Πηγή: ertnews.gr