Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 10:31

Μαρίνα Σάττι: «Πούλησα μέχρι και ένα χωράφι με ελιές για να κάνω τα βίντεο κλιπ μου»!

Μαρίνα Σάττι: «Πούλησα μέχρι και ένα χωράφι με ελιές για να κάνω τα βίντεο κλιπ μου»!

Live για τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram έκανε η Μαρίνα Σάττι το απόγευμα της Δευτέρας και μοιράστηκε πολλές από τις σκέψεις της για όσα της συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, ενώ προχώρησε και σε μια αποκάλυψη και έδωσε θάρρος στον κόσμο να μην σταματήσει να παλεύει για τα όνειρά του.

Η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision έστειλε τα δικά της μηνύματα, ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί πως πούλησε ακόμα και μέρος της περιουσίας της προκειμένου να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

«Όλοι μου λέτε: τι έχει αλλάξει; Έχω αλλάξει όντως, περνάω πολύ ωραία στη ζωή μου. Εγώ το έχω πάρει απόφαση: δεν ξαναλέω τίποτα με λόγια. Παρερμηνεύονται. Δεν χρειάζεται να λέω λόγια, θα κάνω. Όλα αλλάζουν. Μην κωλώνετε. Από μικρή ένα πράγμα έλεγα: δεν θέλω να μετανιώσω για τίποτα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Σάττι.

«Έκανα ό,τι πίστευα, με όλες τις δυσκολίες, χωρίς να έχω λεφτά, προσπαθούσα να κάνω τα βίντεο κλιπ μου. Δεν με νοιάζει να το πω. Μέχρι και ένα χωράφι που είχα το πούλησα, γιατί έλεγα: τι μου είναι πιο σημαντικό, να έχω εκεί τις ελιές να κάθονται ή να προσπαθήσω να κάνω πραγματικότητα τα όνειρά μου;», εξομολογείται σε άλλο σημείο του live η τραγουδίστρια με χαρακτηριστική ειλικρίνεια.

«Μου έλεγαν μετά τη Μάντισσα: βγάλε τραγούδια τώρα που έχει επιτυχία, τώρα που ρολάρει, γιατί θα σε ξεχάσει ο κόσμος. Όχι, δεν είναι σωστό αυτό. Το να είμαι συνέχεια μπροστά στη μούρη του κόσμου και να βγάζω τραγούδια ή να είμαι στα social μόνο για τη φασαρία, αυτό δεν σε πάει κάπου», κατέληξε η Μαρίνα Σάττι.

Πηγή: www.topontiki.gr