Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2025 14:53

Συνελήφθη ο Χρήστος Μάστορας μετά από αλκοτέστ: Προσπάθησε να διαφύγει από το μπλόκο (βίντεο)

Συνελήφθη ο Χρήστος Μάστορας μετά από αλκοτέστ: Προσπάθησε να διαφύγει από το μπλόκο (βίντεο)

Συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Χρήστος Μάστορας, μετά από αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε.

Στη συμβολή της Σταδίου και της Αιόλου είχε στηθεί μπλόκο της τροχαίας για αλκοτέστ και ο γνωστός τραγουδιστής που περνούσε από το σημείο, δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών και προσπάθησε να διαφύγει.

Μάλιστα, στην προσπάθειά του να φύγει παραλίγο να παρασύρει αστυνομικό. Τελικά συνελήφθη λίγο πιο κάτω, σε δεύτερο μπλόκο στην Ομόνοια.

Το επίπεδο του αλκοόλ ήταν πάνω από 0.8, ενώ το όριο είναι στο 0,25 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Ο Χρήστος Μάστορας οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας με την αυτόφωρη διαδικασία στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και εμφανίστηκε μετανιωμένο, ενώπιον του δικαστηρίου ζητώντας συγγνώμη για το λάθος του.

Ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος δεν σταμάτησε σε σήμα της Αστυνομίας για αλκοτέστ, παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο δικαστήριο για να δικαστεί, ενώ του ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο και οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Χαράλαμπο Λυκούδη, φορώντας χειροπέδες, καπέλο, κουκούλα και μάσκα ο ίδιος ανέφερε πώς δεν κατάλαβε ότι του έκανε σήμα η αστυνομία, ενώ επίσης φέρεται να αρνείται ότι προσπάθησε να διαφύγει προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι σε αυτήν την περίπτωση δε θα πήγαινε όπου υπήρχε δεύτερο μπλόκο.

Πηγή: gazzetta.gr