Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 21:50

Haber46: Ο θρασύς Καμμένος απειλεί την Τουρκία

Γράφτηκε από την

Τουρκικό δημοσίευμα επιτίθεται σφοδρά στον Πάνο Καμμένο, κατηγορώντας τον για αλαζονικές δηλώσεις και θράσος.

«Ο Ελληνας υπουργός που ξέφυγε από τους Τούρκους στρατιώτες ξεπέρασε τα όρια», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της ιστοσελίδας Haber46, σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε ο Πάνος Καμμένος, μετά τη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την 25η Μαρτίου. 

«Οι ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση απέναντι στην εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητά μας. Κάνουμε τα πάντα για την ειρήνη, αλλά όποιος αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία μας θα τον συντρίψουμε, όπως έκαναν οι Ελληνες το 1821», είπε ο υπουργός Αμυνας στις δηλώσεις του την Κυριακή. «Οσοι σκέφτονται μεγάλες οθωμανικές αυτοκρατορίες, πρέπει να θυμούνται ότι το 1821 μια ψυχή, ο ελληνικός λαός ενωμένος και δυνατός, αντιμετώπισε την αυτοκρατορία και τη συνέτριψε», ανέφερε ακόμη.

Οι αλαζονικές δηλώσεις στην Ελλάδα ανεβάζουν την ένταση με την Τουρκία, γράφει η Haber46, ενώ σχολιάζει ότι ο κ. Καμμένος «βρήκε το θράσος να απειλήσει την Τουρκία».

Το δημοσίευμα δεν σταματά όμως εκεί, καθώς αναφέρεται και στην επίσκεψη που είχε κάνει ο υπουργός Αμυνας στα Ιμια, για τη ρίψη στεφάνου, στη μνήμη του πληρώματος του ελικοπτέρου που είχαν χάσει τη ζωή τους εκεί.

«Οταν είδε τις τουρκικές δυνάμεις στην περιοχή, απομακρύνθηκε γρήγορα, χωρίς να κοιτάξει πίσω του», αναφέρει το δημοσίευμα.