Κυριακή, 01 Ιουλίου 2018 16:00

Π. Καμμένος: Θα αποσυρθούμε από την κυβέρνηση όταν έρθει η ώρα

Γράφτηκε από την
Π. Καμμένος: Θα αποσυρθούμε από την κυβέρνηση όταν έρθει η ώρα

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες θα αποσυρθούν από την κυβέρνηση «όταν και αν έρθει η ώρα», είπε ο Πάνος Καμμένος, από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος.

Τόνισε ότι για το κόμμα του είναι αδιαπραγμάτευτο το ζήτημα της ονομασίας. «Ο λαός μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό. Οταν έρθει η ώρα κι αν έρθει η ώρα, θα το εκτελέσουμε με το μεγαλύτερο μέσο που διαθέτουμε, με την απόσυρση από την κυβέρνηση», είπε, αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών.

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας εξαπέλυσε μύδρους για «οικονομικά συμφέροντα» τα οποία πιέζουν βουλευτές του για να πέσει η κυβέρνηση. «Φαίνεται ότι έχουν τα μέσα να ιδιωτεύουν. Καλοφάγωτα τους ευχόμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επιτέθηκε στον Δημήτρη Καμμένο, αφήνοντας υπονοούμενα για σχέσεις με επιχειρηματικά συμφέροντα και ότι λειτούργησε ως ενδιάμεσος για να αποχωρήσουν κι άλλοι βουλευτές. «Ο Λαζαρίδης πιέστηκε, μας είπε ότι απειλούνται τα παιδιά του, ότι τον κάλεσε με άλλο στέλεχος σε διαμέρισμα στην Αλεξάνδρας κατόπιν τηλεφωνήματος του Δημήτρη Καμμένου για να τα βρούνε», ανέφερε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ.


NEWSLETTER