Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 14:11

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Πολάκης είναι το αληθινό πρόσωπο του Τσίπρα (Βίντεο)

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Πολάκης είναι το αληθινό πρόσωπο του Τσίπρα (Βίντεο)

«Ο Πολάκης είναι σε αυτή την κυβέρνηση για να λέει και να κάνει αυτά που θα ήθελε να λέει και να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας», τόνισε -μεταξύ άλλων- ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω πρωινής ενημερωτικής εκπομπής, στο πάνελ της οποίας ήταν καλεσμένος, κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτησή του εναντίον του Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

«Ο Πολάκης είναι το αληθινό πρόσωπο του Τσίπρα. Δεν υπάρχει Παύλος Πολάκης, υπάρχει Αλέξης Τσίπρας», επισήμανε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μέσω του ΣΚΑΪ, ενώ τόνισε πως εάν ήταν στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, θα είχε γίνει έξαλλος, «γιατί έφτασε να τον καταδικάσει και η κ. Αυλωνίτου, η οποία τον καταδίκασε πολύ πιο έντονα από τον κ. Τσακαλώτο».

«Αγαπητέ Παύλο Πολάκη, όταν έχει φτάσει να σου λέει η Αυλωνίτου ότι δεν έχεις γενναιότητα ψυχής, ήρθε η ώρα να φεύγεις», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης. Και πρόσθεσε: «Είναι εθνική ντροπή να είναι ο κ. Πολάκης υπουργός».

«Ο Τσίπρας έχει αυτό το γλυκό προσωπάκι, του καλού παιδιού, που θα ήθελες για γαμπρό, αλλά είναι ένας ψεύτικος άνθρωπος. Ο αληθινός Τσίπρας είναι ο Πολάκης», συνέχισε.

Μάλιστα, επισήμανε ότι η ισχύς του κ. Πολάκη δεν εκπορεύεται ούτε από τη δύναμη του λαού, ούτε από το πολιτικό του βεληνεκές, αλλά από την προσωπική του σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα. «Όταν επιλέγεις κάποιον για να πας διακοπές, για να κάνεις παρέα μαζί του, σημαίνει ότι ταιριάζουν τα χνώτα σου, ότι είστε ίδιοι», συνέχισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Είναι κυβέρνηση Πολάκηδων», επισήμανε στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης και όπως πρόσθεσε: «Ο πρωθυπουργός ήταν σαν να είπε πως όλοι οι Σφακιανοί είναι βάρβαροι, ανάγωγοι, αμόρφωτοι, κακοήθεις. Όχι, δεν είναι τα Σφακιά, είναι ο Πολάκης».

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=3wo-BuflHC4}