Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 18:03

Παππάς: «Η Νέα Δημοκρατία κρατικοποιεί τις δαπάνες του Ομίλου Μαρινάκη»

Γράφτηκε από την
Παππάς: «Η Νέα Δημοκρατία κρατικοποιεί τις δαπάνες του Ομίλου Μαρινάκη»

«Προφανώς με την κρατικοποίηση δεν διαφωνεί η Νέα Δημοκρατία, μια και με το σύνολο αυτών των ρυθμίσεων η Νέα Δημοκρατία κρατικοποιεί τις δαπάνες του Ομίλου Μαρινάκη» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε για ακόμα μία φορά ο Νίκος Παππάς κατά της κυβέρνησης και των πρακτικών της. Μιλώντας «Στο Κόκκινο» με αφορμή το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση της ΝΔ, το οποίο χαρακτήρισε νομοσχέδιο που το διαπερνά σε όλες τις διατάξεις του φιλοσοφία σπατάλης, αδιαφάνειας και ασυδοσίας, αναφέρθηκε και στην πολύκροτη υπόθεση του «γάμου» Nova-Μαρινάκη. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι με ομόφωνη απόφαση οι τράπεζες «άναψαν» το πράσινο φως για την ολοκλήρωση του deal έναντιο του ποσού των 41 εκατομμυρίων ευρώ και «κούρεμα» δανείων κατά 80%

Αντί για την ολιστική πολιτική ανάπτυξης που εισήγαγε το δικό μας νομοθετικό πλαίσιο, τόνισε ο κ. Παππάς, εισάγεται το άθροισμα των εξυπηρετήσεων το οποίο αποτυπώνει τι σημαίνει Δεξιά και ένα κόμμα των κολλητών και των ευνοημένων. «Μαθαίνουμε» επισήμανε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, «ότι οι τράπεζες αποφάσισαν να δώσουν τη NOVA στον κ. Μαρινάκη. Είχαμε προτείνει εξαγορά από την ΕΡΤ, μας έκαναν επιθέσεις για κρατισμό, Σοβιετία κ.λπ.Τώρα δίνουν τη δορυφορική πλατφόρμα, την εταιρεία από την οποία εξαρτώνται κατά 80 με 90% τα έσοδα των ΠΑΕ στον ιδιοκτήτη μιας άλλης ΠΑΕ στον κ. Μαρινάκη. Και ταυτόχρονα έχουμε την ένταξη στα κίνητρα του «αναπτυξιακού» της δορυφορικής τηλεόρασης και της διανομής Τύπου».

«Προφανώς με την κρατικοποίηση δεν διαφωνεί η Νέα Δημοκρατία, μια και με το σύνολο αυτών των ρυθμίσεων η Νέα Δημοκρατία κρατικοποιεί τις δαπάνες του Ομίλου Μαρινάκη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς. «Έχουμε ένα νομοσχέδιο παρόλο που φαίνεται το σύνολο των κομματιών ενός ασύνδετου παζλ έχει μια λεπτή γραμμή που συνδέει όλες τις διατάξεις και αυτή η λεπτή γραμμή είναι η ιδέα ότι δηλαδή η πολιτεία πρέπει απλώς να πάρει την πόζα της εξυπηρέτησης των ιδιωτικών συμφερόντων» επισήμανε ο βουλευτής.

Πηγή: ethnos.gr


NEWSLETTER