Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 15:25

Χρυσοχοΐδης για πανεπιστημιακή αστυνομία: Με ψέματα πολιτική δεν γίνεται

Γράφτηκε από την
Χρυσοχοΐδης για πανεπιστημιακή αστυνομία: Με ψέματα πολιτική δεν γίνεται

«Αυτοί που διαδίδουν ψευδείς και απαράδεκτες ειδήσεις, πρέπει να το πάρουν απόφαση ότι πολιτική δεν γίνεται με το ψέμα», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά τη σημερινή διαδικτυακή συνέντευξη για το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Συναθροίσεων, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με όσα αναφέρονται από την αντιπολίτευση σχετικά με αποθήκες οπλισμού στα Πανεπιστήμια, που θα έχουν οι ομάδες αστυνόμευσης οι οποίες δημιουργούνται με το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης, αναφέρει το ΑΠΕ.

«Είτε είναι ψέμα είτε θεωρίες, καταλήγουν στο ίδιο σημείο. Δηλαδή ότι αυτά είναι ανυπόστατα πράγματα τα οποία δεν υφίστανται», τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης:

«Όπως με το νόμο για τις συναθροίσεις έλεγαν πως θα καταργηθεί στην πράξη, αλλά εφαρμόζεται στην πράξη όπως βλέπετε, το ίδιο θα εφαρμοστεί και στην πράξη ακριβώς, η νέα νομοθεσία που θα ψηφιστεί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα σχετικά με την ομάδα αστυνόμευσης και παρουσίας στα Πανεπιστήμια» προσέθεσε ο υπουργός και υπογράμμισε:

«Επαναλαμβάνω και πάλι. Η ομάδα αυτή θα είναι άοπλη από πλευράς πυροβόλων όπλων. Όλα τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση κακής, κάκιστης αντιπολίτευσης».


NEWSLETTER