Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 11:07

Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Χρηστίδης: Δεν θα αποσύρω την υποψηφιότητά μου

Γράφτηκε από την
Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Χρηστίδης: Δεν θα αποσύρω την υποψηφιότητά μου


Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής μιλά για την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος


Ο Παύλος Χρηστίδης ανέφερε πως δε θα αποσύρει την υποψηφιότητά του ακόμα και αν ο Γιώργος Παπανδρέου αποφασίσει να συμμετάσχει στις εκλογές για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής. Όπως μάλιστα ανέφερε «βρίσκεται εδώ για να εκφράσει ιδέες και απόψεις». «Άρα, είναι αυτονόητο ότι αυτές τις ιδέες και τις απόψεις θα τις υπερασπιστώ και εγώ» συμπλήρωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Αν και όπως ανέφερε δεν περνούσε από το μυαλό του και δεν ήταν στις προθέσεις του να κατέβει υποψήφιος όσο η κούρσα διαδοχής «έτρεχε» με τα προηγούμενα δεδομένα, αποφάσισε να το κάνει για να εκπροσωπήσει τη νέα γενιά.


«Για τη δική μας παράταξη, η οποία εδώ και 8-9 χρόνια στις ηλικίες 18-35 ετών παίρνει κάτω από 4,5% διαρκώς, είναι ζήτημα βιωσιμότητας να εισρεύσει νέα γενικά. Και η δικιά μου υποψηφιότητα αυτό εξυπηρετεί. Το μήνυμα που εισπράττω είναι ότι η νέα γενιά πρέπει να βγει μπροστά και να υπερασπιστεί θέσεις και απόψεις» είπε.

Κενό από την αποχώρηση Γεννηματά

Αναφερόμενος στην αποχώρηση της Φώφης Γεννηματά ο Παύλος Χρηστίδης τόνισε πως δημιούργησε ένα πολύ μεγάλο κενό, καθώς ό,τι εξέφραζε με τη δουλειά της εδώ και 6 χρόνια είναι κάτι που δεν μπορούσε να το εκφράσει κανένας από τους υπόλοιπους. «Υπήρξε ανάγκη και από την παράταξη και από πολλούς ανθρώπους πώς μπορεί όλο αυτό να εκφραστεί. Γι’ αυτό κάποιοι άνθρωποι κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να εκφράσουμε ως συνέχεια αυτή την πολιτική και να κάνουμε κι ένα restart σε μια νέα σχέση με τους νέους ανθρώπους» σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν τελείωσε, αλλά είναι εδώ για να πρωταγωνιστήσει και πάλι με τη νέα γενιά στην πρώτη γραμμή, παρούσα, αποφασιστική και δυναμική. Και η υποψηφιότητά μου αυτό θέλει να εκφράσει» δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης ο οποίος διεκδικεί την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.


Απαντώντας σε σχετική ερώτηση με το αν οι τόσες πολλές υποψηφιότητες εξευτελίζουν το ΚΙΝΑΛ ανέφερε ότι δεν το πιστεύει, «γιατί το ΠΑΣΟΚ του 6,3% πριν από τέσσερα χρόνια είχε 8 υποψηφίους και κάναμε μια διαδικασία, η οποία συνέβαλε αποφασιστικά στο να πάρουμε καλό αποτέλεσμα, καθώς 212.00 πολίτες ήρθαν να ψηφίσουν σε μια πολύ ανοιχτή διαδικασία».

Θα παραμείνω ακόμα και αν χάσω - Τι λέει για Παπανδρέου
Ο Παύλος Χρηστίδης αναφέρθηκε κλείνοντας στην πιθανή υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου υποστηρίζοντας ότι «έχει το δικαίωμα να είναι υποψήφιος πρόεδρος και όλο αυτό θα κριθεί από τους πολίτες και τα μέλη της παράταξης».

«Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν χάσω τις εκλογές, θα παραμείνω στο Κίνημα Αλλαγής» διαβεβαίωσε ο Παύλος Χρηστίδης.

Πηγή: ethnos

 


NEWSLETTER