Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 22:11

Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Debate: Η τηλεμαχία των 5 υποψήφιων για την προεδρία

Γράφτηκε από την
Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Debate: Η τηλεμαχία των 5 υποψήφιων για την προεδρία

Οι 5 εκ των 6 υποψηφίων για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής διασταυρώνουν τα ξίφη τους λίγο πριν την κρίσιμη εκλογική διαδικασία της 5ης Δεκεμβρίου


Στο προεκλογικό debate το οποίο συντονίζει η η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης, Αντριάνα Παρασκευόπουλου οι Νίκος Ανδρουλάκης, Ανδρέας Λοβέρδος, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Καστανίδης και Παύλος Χρηστίδης, απαντούν στα κρίσιμα ερωτήματα των δημοσιογράφων, Γιώργου Κουβαρά (ACTION24), Παύλου Τσίμα (ΣΚΑΪ), και Τάσου Παππά (ΕΦΣΥΝ).

Ο Γιώργος Παπανδρέου διαφώνησε με το μοντέλο, τους όρους και το περιεχόμενο της τηλεμαχίας και λίγο πριν τη διεξαγωγή του πραγματοποίησε ανοικτή συζήτηση - debate με νέους στο κέντρο της Αθήνας.

 
Όπως συμφωνήθηκε ανάμεσα στους υποψήφιους, οι τρεις δημοσιογράφοι θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν παραπάνω της μιας ερωτήσεις, καθώς και να ζητήσουν διευκρινήσεις επί των απαντήσεων των υποψηφίων.

Η συζήτηση και οι ερωτήσεις θα αφορούν τις εξής θεματικές ενότητες:

Διαχείριση κρίσεων: Πανδημία και κράτος πρόνοιας -Οικονομική κρίση -Κλιματική αλλαγή -Ενεργειακή κρίση -Δημογραφικό
Εξωτερική πολιτική: Εθνικά θέματα – Η σχέση με την Τουρκία – Μεταναστευτικό
Δημοκρατία – Θεσμοί – Δικαιοσύνη – Πολιτικό Σύστημα – Διοίκηση και Αυτοδιοίκηση – Νέες τεχνολογίες.
Η θέση του Κινήματος Αλλαγής στο πολιτικό σκηνικό- Πολιτική, εκλογική στρατηγική και συμμαχίες – Η σχέση με Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ – Το μέλλον της παράταξης- Η ελληνική και ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία- Η επόμενη μέρα.
Ελεύθερη ερώτηση εκτός θεματικού πλαισίου.

 

Πηγή: ethnos

 


NEWSLETTER