Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2022 19:59

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Προτεραιότητα στην εξιχνίαση ζήτησε ο Μητσοτάκης

Τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη με πρόσχημα τα οπαδικά, εξέφρασε ο πρωθυπουργός σε συνάντηση με βουλευτές της ΝΔ.

Να δοθεί προτεραιότητα στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη ζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επικοινώνησε με την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη από τη συμπρωτεύουσα όπου πραγματοποιεί επίσκεψη.

Ο πρωθυπουργός συνομιλώντας με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο συνάντησης με τα γαλάζια στελέχη της συμπρωτεύουσας εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία του 19χρονου. Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι επικοινώνησε με την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ζήτησε να δοθεί προτεραιότητα στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Σημειώνεται ότι η Ελληνική Αστυνομία εξακολουθεί να πραγματοποιεί ενδελεχείς έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ ήδη έχει στα χέρια της καταθέσεις από μάρτυρες, οι οποίες θα βοηθήσουν στη σύλληψη των δολοφόνων του 19χρονου νεαρού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επίθεση συμμετείχαν τουλάχιστον δέκα άτομα.

Το δρεπάνι που ήταν το όπλο της δολοφονικής επίθεσης έχει βρεθεί και είναι στα χέρια των αρχών, ενώ σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες ότι το θύμα παρακαλούσε τους δολοφόνους να μην τον χτυπούν άλλο.

Πηγή: news247.gr