Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 16:07

Μάντζος - ΠΑΣΟΚ: "Να μας πει ο πρωθυπουργός την ημερομηνία των εκλογών"

Γράφτηκε από την
Μάντζος - ΠΑΣΟΚ: "Να μας πει ο πρωθυπουργός την ημερομηνία των εκλογών"

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ για τα αποτελέσματα της Συνόδου του ΝΑΤΟ, εξέφρασε σαφείς επιφυλάξεις για την ικανοποίηση της κυβέρνησης:

«Προσπαθώ να καταλάβω γιατί πανηγύριζε η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός από προχθές», ανέφερε και τόνισε: «Στην αρχή ειπώθηκε ότι δεν υπήρχε καμία αναφορά για την αποστρατικοποίηση των νησιών. Χθες είδαμε τον κ. Ερντογάν από τη συνέντευξη Τύπου να επαναφέρει τις ίδιες προκλητικές δηλώσεις. Ειπώθηκε ότι δεν υπήρξε άνοιγμα των εξοπλισμών. Τελικά μέσα από τη συνάντηση του κ. Ερντογάν με τον κ. Μπάιντεν, ο Τούρκος {ρόεδρος μέχρι και "ευχαριστώ" πήρε και προφανώς τη διαβεβαίωση ότι θα ανοίξει ξανά η κουβέντα, η συζήτηση στις ΗΠΑ για τα F-16».

Ο κ. Μάντζος αναφερόμενος στη προοπτική πρόωρων εκλογών δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι έτοιμο με τα ψηφοδέλτια και τις προτάσεις του. «Θα μας πει ο πρωθυπουργός την ημερομηνία των εκλογών. Εμείς είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε έτοιμοι και σε επίπεδο προσωπικού και πολιτικών. Και τα ψηφοδέλτιά μας θα είναι έτοιμα εγκαίρως -προφανώς- αλλά κυρίως οι πολιτικές προτάσεις μας. Εμείς εκεί στοχεύουμε, στη μάχη του αυτονόητου και του συγκεκριμένου σε κάθε μεγάλο πρόβλημα, σε κάθε μεγάλη πρόκληση του μέλλοντος. Έτσι κάναμε και στην πανδημία, έτσι κάνουμε και στην ενεργειακή κρίση και την κρίση της οικονομικής ακρίβειας».

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER