Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 22:52

Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει το κρεσέντο αυτοθαυμασμού της κυβέρνησης

Γράφτηκε από την
Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει το κρεσέντο αυτοθαυμασμού της κυβέρνησης

Ο Νάσος Ηλιόπουλος μέσω γραπτής ανακοίνωσης που εξέδωσε, σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχετικά με τις φωτιές που είναι σε εξέλιξη και έχουν κάψει πολλά στρέμματα γης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «ο Κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε για να συνεχίσει το κρεσέντο αλαζονείας και αυτοθαυμασμού της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση τα κατάφερε, η Πεντέλη κάηκε. Ενώ καίγονται ακόμα σπίτια στην Αττική, με άγνωστο μέχρι στιγμής τον αριθμό των κατοικιών που έχουν καταστραφεί, δεν δίστασε να πει ότι οι ζημιές είναι περιορισμένες».

Παράλληλα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τόνισε πως «είναι ικανοποιημένος με τα χιλιάδες κενά στην πυροσβεστική και τις εικόνες αστυνομικών με κουβάδες να προσπαθούν να σβήσουν τις φλόγες. Τις υποσχέσεις δε για την στήριξη της πολιτείας προς όσους έχουν πληγεί τις ακούσαμε και πέρσι στην Εύβοια και σε άλλες πυρόπληκτες περιοχές, οι κάτοικοι όμως ακόμα περιμένουν».

«Χωρίς ντροπή ο Κ. Μητσοτάκης παραδέχεται όχι μόνο την ανεπάρκεια του αλλά και το χάσμα με την πραγματικότητα που ζουν οι απλοί πολίτες της χώρας», πρόσθεσε στο τέλος της ανακοίνωσης που εξέδωσε.


NEWSLETTER