Ο υπουργός Τουρισμού με ανάρτηση που έκανε στο Twitter ανέφερε πως «ήταν όλοι εκεί» και ότι «δώσαμε μαζί τη μάχη στην πρώτη γραμμή».
Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια:
«Από όλα τα νοσοκομεία της Αττικής, διοικητές, ιατροί, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό, πανεπιστημιακοί ιατροί, διασώστες του ΕΚΑΒ, μέλη του ΕΟΔΥ και του ΕΟΦ, οι Υπεάρχες μας, με τίμησαν και με συγκίνησαν χθες το βράδυ, σε μια κατάμεστη εκδήλωση.
Ήταν όλοι εκεί. Οι άνθρωποι που δώσαμε μαζί τη μάχη στην πρώτη γραμμή.
Από την αγαπημένη μας καθηγήτρια Μαρία Θεοδωρίδου, Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, μέχρι την Αναστασία Κοτανίδου και πολλούς ακόμα που τους ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου.
Ευχαριστώ για την παρουσία την αναπληρώτρια υπουργό υγείας κ. Γκάγκα, τους γενικούς γραμματείς του Υπουργείου Υγείας Γιάννη Κωτσιόπουλο και Μάριο Θεμιστοκλεόυς και βέβαια τον Βασίλη Κοντοζαμάνη».
Από όλα τα νοσοκομεία της Αττικής, διοικητές, ιατροί, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό, πανεπιστημιακοί ιατροί, διασώστες του ΕΚΑΒ, μέλη του ΕΟΔΥ και του ΕΟΦ, οι Υπεάρχες μας, με τίμησαν και με συγκίνησαν χθες το βράδυ, σε μια κατάμεστη εκδήλωση.
— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) May 9, 2023
Ήταν όλοι εκεί. Οι άνθρωποι που… pic.twitter.com/YiS8iApLJ3
ΑΠΕ-ΜΠΕ