Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023 20:05

Εκλογές 2023: Υπόμνημα ΠΑΣΟΚ στον Άρειο Πάγο για τον Κασιδιάρη

Γράφτηκε από την
Εκλογές 2023: Υπόμνημα ΠΑΣΟΚ στον Άρειο Πάγο για τον Κασιδιάρη

Το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής κατέθεσε στο Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου υπόμνημα για να εμποδίσει τη νέα απόπειρα Κασιδιάρη να κατέλθει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Να εμποδίσει τον νεοναζί, καταδικασθέντα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλία Κασιδιάρη, από το να κατέλθει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου επιχειρεί το ΠΑΣΟΚ, όπως άλλωστε είχε πράξει και στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαϊου.

Με υπόμνημα που κατέθεσε σήμερα, Σάββατο (3/6), στον Άρειο Πάγο, το ΠΑΣΟΚ τονίζει πως «δεν θα επιτρέψει σε ένα εγκληματικό μόρφωμα να επιδοθεί στην κοροϊδία και τον εξευτελισμό των θεσμών της, με το τέχνασμα του συνδυασμού ανεξαρτήτων υποψηφίων που μόνο σκοπό έχει την καταστρατήγηση της σχετικής διάταξης».

Στο πλαίσιο αυτό, επισημαίνει πως «σε όλες τους τις προσπάθειες οι νεοναζί εγκληματίες θα βρίσκουν απέναντι τη συγκροτημένη και τεκμηριωμένη απάντηση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής».

Σημειώνεται πως στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσαν συμμετοχή στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 44 κόμματα, συνασπισμοί κομμάτων και μεμονωμένοι ανεξάρτητοι υποψήφιοι. Η ανακήρυξη των κομμάτων από το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Μεταξύ των 44, είναι και ο συνδυασμός «Ελληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία» στον οποίο συμμετέχει ο Ηλίας Κασιδιάρης, που έχει καταδικαστεί για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με ανάρτηση του Ηλία Κασιδιάρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθηνών.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής κατέθεσε σήμερα στο Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου υπόμνημα για να εμποδίσει τη νέα απόπειρα Κασιδιάρη να κατέλθει στις εκλογές και να εισέλθει στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, πάντα στην πρωτοπορία των αγώνων για τη δημοκρατία και τους θεσμούς, δεν θα επιτρέψει σε ένα εγκληματικό μόρφωμα μετά την υπονόμευση της Δημοκρατίας μας να επιδοθεί στην κοροϊδία και τον εξευτελισμό των θεσμών της με το τέχνασμα του συνδυασμού ανεξαρτήτων υποψηφίων που μόνο σκοπό έχει την καταστρατήγηση της σχετικής διάταξης.

Η περιφρούρηση της συνταγματικής τάξης και της δημοκρατίας μας ήταν το πρωταρχικό μέλημά μας σε όλη αυτή τη μακρά διαδρομή.

Για αυτό σε όλες τους τις προσπάθειες οι νεοναζί εγκληματίες θα βρίσκουν απέναντι τη συγκροτημένη και τεκμηριωμένη απάντηση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER