Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 16:20

Κασσελάκης: "Ο Τζουμάκας έθεσε εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ” (βίντεο)

Κασσελάκης: "Ο Τζουμάκας έθεσε εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ” (βίντεο)

Ο Στέφανος Κασσελάκης έθεσε τον Στέφανο Τζουκάκα εκτός ΣΥΡΙΖΑ παραπέμποντάς τον στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος. Τι προκάλεσε την αντίδρασή του.

Στην επιτροπή δεντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ “για τα περαιτέρω” παρέπεμψε τον Στέφανο Τζουμάκα ο Στέφανος Κασσελάκης όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του.

Είχαν προηγηθεί επικριτικές δηλώσεις του κ. Τζουμάκα για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τζουμάκας με σημερινές του δηλώσεις προέτρεψε σε αμφισβήτηση της ηγεσίας στο προσεχές συνέδριο.

Στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, ο έμπειρος πολιτικός προτίμησε να απέχει από την ψηφοφορία για τη διεξαγωγή του συνεδρίου τον Φεβρουάριο.

Κύκλοι του Στέφανου Τζουμάκα ανέφεραν ότι ο Κασσελάκης κάνει μία επίδειξη ηγετικής φυσιογνωμίας και γι’ αυτό το λόγο άρχισε από τον ίδιο που δεν ανήκει ούτε στους 6+6 ούτε στην Ομπρέλα. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι πίσω από την απόφαση βρίσκονται οι κκ Πολάκης και Παππάς.

Ιδού όσα έγραψε ο κ. Κασσελάκης

"Τιμώ τους αγώνες του Στέφανου Τζουμάκα τόσο κατά την περίοδο της Χούντας όσο και στη Μεταπολίτευση.

Δεν μπορώ όμως να επιτρέψω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζουν στα κανάλια ένα ολόκληρο κόμμα, που έχει μόνη του δύναμη τα μέλη και τους ψηφοφόρους του, ως «ολιγαρχικό» και «διαπλεκόμενο».

Ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με λύπη τον παραπέμπω στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω.
Η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιπολιτεύονται το κόμμα τους -προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων- σταματάει εδώ".

Πηγή: news247.gr