Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 14:30

Οικονόμου: Συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ – Υπάρχουν στοιχεία που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των χούλιγκανς

Γράφτηκε από την
Οικονόμου: Συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ – Υπάρχουν στοιχεία που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των χούλιγκανς

Την ικανοποίησή του για τη σύλληψη του 18χρονου αναφορικά με τον τραυματισμό αστυνομικού με ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη εξέφρασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, μέσα από ανάρτηση που έκανε στο X (πρώην Twitter).

«Συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ, που κατάφερε πολύ γρήγορα -με οργανωμένο σχέδιο και άψογη μεθοδικότητα- να εντοπίσει, να προσαγάγει, να ανακρίνει, και να αποσπάσει ομολογία από τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 31χρονου αστυνομικού στην περιοχή του Ρέντη.

Συγχαρητήρια, για μια ακόμη φορά, στην ΕΛ.ΑΣ. για την επιχείρηση μαζικής προσαγωγής το βράδυ της επίθεσης. Ο δράστης, αλλά και όλοι όσοι συμμετείχαν στις επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών, ήταν ανάμεσα σε εκείνους που προσήχθησαν. Από την επιχείρηση αυτή υπάρχουν πλέον πλήθος στοιχείων που θα βοηθήσουν τις Αρχές στην αντιμετώπιση των εγκληματικών οργανώσεων χούλιγκανς, αλλά και όσων τους ανέχονται και τους υποκινούν. Προσευχόμαστε και ελπίζουμε το καλύτερο για τον τραυματία αστυνομικό, που δίνει τη μάχη της ζωής στο νοσοκομείο», έγραψε ο υπουργός.

 


NEWSLETTER