Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 17:10

«Απόδραση» στα Μετέωρα για Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπέθ

Γράφτηκε από την
«Απόδραση» στα Μετέωρα για Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπέθ

Μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, βρέθηκε στα Μετέωρα τη Δευτέρα ο Στέφανος Κασσελάκης, σε μια στάση στον δρόμο για την Κοζάνη, όπου έγινε το περιφερειακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, ο ίδιος πόσταρε και μια φωτογραφία με τον Τάιλερ, με φόντο την πόλη της Καλαμπάκας.

Το ζευγάρι μαζί με τη σκυλίτσα τους, Φάρλι, έκαναν μια στάση στο εστιατόριο «Μετεώρων Πανόραμα», με θέα την πόλη της Καλαμπάκας.

Το προσωπικό του εστιατορίου με την ωραία θέα φωτογραφήθηκε με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ και τα τοπικά μέσα δημοσιεύουν τις σχετικές φωτογραφίες.

Στέφανος Κασσελάκης -Ευδιάθετος και φιλικός με το προσωπικό της επιχείρησης

Ο κ. Κασσελάκης ήταν ευδιάθετος και πολύ φιλικός με το προσωπικό της επιχείρησης και είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου.

Ο κ. Ηλίας Μαυραγάνης, ιδιοκτήτης του «Μετεώρων Πανόραμα», όπως αναφέρει το τοπικό site tameteora.gr, του έθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης που υπάρχουν. Φεύγοντας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως έμεινε κατενθουσιασμένος από την εξυπηρέτηση και το φαγητό. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τάιλερ Μακμπέθ έκλεισε τραπέζι στο «Μετεώρων Πανόραμα» για τους γονείς του, που θα επισκεφθούν την Καλαμπάκα σύντομα.


NEWSLETTER